Beyonce en Jay Z bewijzen dat ze nog steeds koppeldoelen zijn in post-Grammy-foto

Beyonce en Jay Z bewijzen dat ze nog steeds koppeldoelen zijn in post-Grammy-foto
Beyonce en Jay Z bewijzen dat ze nog steeds koppeldoelen zijn in post-Grammy-foto
Anonim

Na een gloednieuw record te hebben neergezet en officieel de meest bekroonde vrouw in de geschiedenis van de Grammy-awardshow te zijn geworden, komt Beyonce heter binnen dan ooit.

Queen B, Beyonce, die afgelopen weekend haar 28e Grammy verdiende, ging naar haar Instagram-account om regelmatig verbluffende en bijzonder sprankelende foto's te delen.

In een reeks foto's zonder bijschrift deelt de 'Formation'-zanger een hoogtepunt op wat lijkt op een post-Grammy afterparty-feesten. In de eerste zien we Queen Bey in wat haar meest sprankelende outfit tot nu toe zou kunnen zijn: een jurk bedekt met kleine metalen schijven, compleet met een bijpassend hoofddeksel en een kristallen gezichtssluier. Op de foto is te zien hoe Beyonce in een knuffel leunt met haar man, de Amerikaanse rapper Jay Z. Onnodig te zeggen dat ze het powerkoppel blijven dat we kennen en liefhebben. In de tweede opname pronkt de zangeres met haar sprankelende driedubbele diamanten oorbellen, en de derde toont de trotse zangeres poseren met haar vier onderscheidingen. Op een van de volgende foto's is te zien hoe ze een warme omhelzing deelt met mede-Grammy-prijswinnaar, Megan Thee Stallion, die ook rapgeschiedenis heeft geschreven.

Beyonce's laatste Grammy-overwinning was ter ere van Black Parade, een nummer dat vorig jaar juni werd uitgebracht. Het nummer viert zwarte kracht en identiteit, waarbij veel van de teksten een eerbetoon zijn aan de Afrikaans-Amerikaanse cultuur.

Aanbevolen: