Deze recente Pierce Brosnan-foto's bewijzen dat hij niet meer op James Bond lijkt

Inhoudsopgave:

Deze recente Pierce Brosnan-foto's bewijzen dat hij niet meer op James Bond lijkt
Deze recente Pierce Brosnan-foto's bewijzen dat hij niet meer op James Bond lijkt
Anonim

Er zijn door de jaren heen veel James Bonds geweest, waaronder Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Daniel Craig, en degene die hier in de schijnwerpers staat, Pierce Brosnan. Hij maakte een eigenaardige eerste indruk in zijn eerste James Bond-film, GoldenEye, en mocht geen smoking dragen tijdens het spelen van 007.

De Ierse acteur blijft een van de beste 'James Bonds', dankzij zijn optreden in GoldenEye, en de knappe toneelschrijver heeft door de decennia heen een succesvolle acteercarrière behouden. Hij is zelfs in James Bond-videogames verschenen.

Naarmate de jaren verstrijken, veroudert Pierce zijn onvergetelijke James Bond-look. Hier is een blik op recente foto's van Pierce Brosnan die bewijzen dat hij niet meer op James Bond lijkt.

12 Camera-klaar

Deze foto van Pierce zou gemakkelijk iemand voor de gek kunnen houden die hem niet herkent, maar kijk eens aan, dat is hem…met zijn haar gegroeid! Vanwege de wereldwijde pandemie die gaande was, nam hij een pauze van het knippen en scheren. Het was absoluut een verrassing om te zien hoe anders hij eruit ziet.

11 Ontspannen op Hawaï

Samen met zijn vrouw is Pierce in zelfisolatie op Hawaï, en hij heeft het geluk om in deze moeilijke tijd van de weelderige tropische staat te genieten.

Deze relaxte look is zeker niet wat we verwachten van de voormalige James Bond-acteur, maar hij lijkt vrede te hebben. We hopen dat het goed gaat met hem en zijn vrouw Keely en dat ze veilig blijven.

10 Casual doen

Uiteindelijk zou Pierce de zilverkleurige baard afscheren en het kortere haar omarmen dat we ons herinneren van zijn jaren op het scherm. Ondanks dat hij zichzelf in quarantaine moet plaatsen, leeft hij zijn leven zoals hij gewoonlijk zou doen, minus acteren in tv-shows of films. Zodra er geen noodzaak is voor zelfisolatie, verwachten we dat hij teruggaat naar zijn acteercarrière.

9 weet hoe je tinten moet rocken

Hoewel deze look kan worden geïnterpreteerd als 'oudere James Bond', wijkt hij wel af van de klassieke look die we herkennen van Pierce.

Na Daniel Craig zou Pierce graag zien dat Tom Hardy de volgende James Bond wordt. We zijn het eens met de voormalige Britse spion dat Hardy een geweldige keuze is voor een next-gen 007.

8 Een nieuwe, maar verfijnde look

Van Britse spionagethriller tot western! Pierce maakte een overtuigende Texas-veebaron in The Son. Hij legde het uiterlijk van een Amerikaan vast in het begin van de 20e eeuw en deed het boeiende werk in de serie van 20 afleveringen. Dit is een van zijn meest interessante rollen buiten de James Bond-filmfranchise.

7 Van spionagethriller tot drama

In 2010 speelde Pierce in het romantische drama Remember Me, met Twilight-acteur Robert Pattinson in de hoofdrol.

Hij speelt Charles Hawkins, die een gespannen relatie heeft met Roberts personage, Tyler, vanwege het overlijden van zijn oudste zoon. Charles negeert ook zijn dochter. Hoewel hij geen uitstekende rol speelt, doet hij zijn werk goed in deze film.

6 Richting het westen

Hier is nog een geweldige foto van Pierce voor zijn show, The Son. Hij speelt Eli McCullough, een veebaron die interesse heeft in de olie-industrie en de dynastie van zijn familie opbouwt. Echter (SPOILER ALERT), wordt hij een paranoïde moordenaar. Dit is absoluut een van Pierce's meest onderschatte optredens.

5 Vader dwingen

Pierce was gezegend om vader te worden van drie zonen. Hij is twee keer getrouwd geweest en had Sean Brosnan met zijn eerste liefde, Cassandra Harris, die is overleden. Dylan en Paris zijn zijn zonen met zijn huidige vrouw, Keely Shaye Smith. In tegenstelling tot James Bond (in ieder geval in filmaanpassingen), was Pierce gezegend om een ouder te zijn.

4 Een rol in fantasie

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief is niet helemaal trouw aan de originele roman, maar Pierce speelt wel een geloofwaardige Chiron, die de hoofdpersonen traint in Camp Half-Blood. Voor een ietwat ondergeschikte rol weet Pierce de broer van Poseidon relatief goed te vangen.

3 Stabiele kijk op het leven

Pierce is al bijna twee decennia een milieuactivist en pleitte bewonderenswaardig voor het homohuwelijk toen hij in de Verenigde Staten ging wonen.

Een ander interessant feit is dat hij ook een carrière in de kunst nastreefde - hij verkoopt zijn schilderijen en schenkt de opbrengst aan goede doelen. Behalve dat hij unieke filmrollen heeft gehad, heeft hij in zijn leven verschillende carrièremogelijkheden gehad.

2 heeft nog steeds klasse

Zelfs als hij ouder wordt, heeft Pierce nog steeds zoveel charme. Hij is een van de beste acteurs van Hollywood. Hij is geliefd bij James Bond-fans vanwege zijn vertolking van het tijdloze personage in de vier 007-films waarin hij speelde. Af en toe heeft Pierce de draak gestoken met Die Another Day.

1 Ouder, maar onderscheiden

Dus wat staat Pierce dit jaar te wachten? Hij zal te zien zijn in Eurovision, een aankomende komediefilm gebaseerd op het Eurovisie Songfestival dat elk jaar voor Europese landen wordt gehouden.

Hij heeft ook andere films, zoals Assepoester en The King's Daughter, gepland voor release in de komende twee jaar. Zijn nieuwere rollen zullen verschillende kanten van hem laten zien, maar hij zal altijd de zachte James Bond zijn die we kennen en waar we van houden.

Aanbevolen: