Welke Kim Kardashian Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welke Kim Kardashian Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welke Kim Kardashian Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Kim Kardashian is een van de bekendste trendsetters van de 21e eeuw. Telkens wanneer ze met een nieuwe look komt, volgen talloze vrouwen over de hele wereld dit voorbeeld. De grootste bron voor stijlinspiratie is haar Instagram, waar volgers zich kunnen vergapen aan haar kast en de laatste modetrends. Om nog maar te zwijgen van het feit dat haar make-up altijd op punt is en dat ze het belang van een goede huidverzorgingsroutine niet genoeg kan benadrukken.

Het feit dat ze zich niet altijd aan de regels houdt, maakt haar een van de meest iconische modegoeroes van onze tijd. Ze is zelf een Weegschaal en weet hoe ze moet transformeren in alle andere sterrenbeelden met de pure kracht van mode.

12 Ram

Aries-inboorlingen zijn nergens bang voor en ze weten hoe ze met grote hoeveelheden aandacht moeten omgaan. Net als Watermannen zijn ze bereid buiten de gebaande paden te treden bij het maken van modestatements. Zolang ze er woest en niet te stoppen uitzien, zullen ze alles dragen.

Hoewel een futuristische zilveren jurk misschien een beetje te veel is voor aardetekens, kan Ram deze gedurfde modetaak aan.

11 Stier

Taurussen zijn koninginnen met een verfijnde smaak en zien er fantastisch uit zonder al te veel moeite te doen. Ze verafschuwen smakeloze kleding en schokkende outfits. Ze houden het in plaats daarvan stijlvol, comfortabel en eenvoudig.

Een typische Stier is de meester van huidverzorging. Het dragen van een huidskleurige jurk is waar het bij Taurussen om draait. Op die manier ziet hun altijd zo zachte huid er nog mooier uit.

10 Tweelingen

Gemini's worden er vaak van beschuldigd twee gezichten te hebben en als het op hun stijl aankomt, is dat niet geheel zonder reden. Zij zijn degenen die de ene dag een glamoureuze jurk dragen en de volgende dag een gewoon t-shirt in combinatie met een paar comfortabele sneakers.

Gemini's voelen zich op geen enkele manier beperkt door hun kleding, dus ze weten hoe ze moeten stylen om zowel modieus als moeiteloos chic over te komen.

9 Kanker

Van alle watertekens geeft kankers om hoe ze er het meest uitzien. Ze willen zo lief, onschuldig en emotioneel overkomen, dus dragen ze graag lichte kleuren en zo min mogelijk make-up.

Kanker ziet er geweldig uit in babyroze en babyblauwe tinten. Op deze foto lijkt het haar van Kim Kardashian een beetje op dat van Ariana Grande in 7 ringen - en Ariana is een van de beroemdste vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld.

8 Leeuw

Leo's gaan het huis niet uit tenzij ze eruitzien als de beste versies van zichzelf. Zij zijn degenen die de neiging hebben om zich te veel te kleden en naar informele evenementen komen die eruitzien als roy alty's.

Niets schreeuwt koningin als een glamoureuze jurk die de schouders bloot laat, vooral wanneer de nek is versierd met een prachtige gouden ketting of twee. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Kim's haar op deze foto er net zo uitziet alsof ze zelf een Leo-inwoner is.

7 Maagd

Maagden zijn nuchter als het om hun garderobe gaat. Er zit niets flitsends, schokkends of eigens in. Ze vermijden zowel felle kleuren als donkere tinten. Bloempatronen daarentegen zijn de beste vriend van de Maagd.

Maagden houden er niet van om te veel huid te laten zien, omdat ze een van de meest zelfbewuste symptomen zijn. Kim's shirt heeft helemaal geen decolleté, waardoor het een veilige gok is voor alle perfectionistische Maagden die er zijn.

6 Weegschaal

Als een van de beroemdste Weegschalen die er zijn, vertegenwoordigt Kim de eigenschappen van het teken vrij goed: ze heeft hoge schoonheidsnormen, ze komt op voor wat ze denkt dat juist is en waardeert haar relatie boven alles in het leven. Ze is zelfs geïnteresseerd in het rechtssysteem!

Weegschaal's heerser is Venus, dus het is geen wonder dat Weegschalen geobsedeerd zijn door er altijd mooi uit te zien. Ze voelen zich het beste in roze, een kleur die hun vrouwelijkheid en luchtige geest benadrukt.

5 Schorpioen

Het is een bekend feit dat Schorpioenen de meest mysterieuze onder de tekens zijn en het mysterie maakt ze zeker voor sommigen erg aantrekkelijk. Ze weten als geen ander hoe ze zwarte kleding, leer en dierenprints moeten rocken.

Opgegroeid door een Schorpioen zelf, wordt Kim vaak gezien in outfits met een echt Schorpioen-vibe.

4 Boogschutter

Boogschutters worden vaak gereduceerd tot grappige clowns, maar ze zijn eigenlijk de wijste onder de vuurtekens en vaak net zo intuïtief als watertekens. Omdat Kim een Boogschutter Rising is, stra alt ze Boogschutterkenmerken uit. Ze ziet er ook ronduit prachtig uit met paars, de kenmerkende kleur van het bord. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Boogschutter graag mensen verblindt door glanzende kleding en gewaagde make-up te dragen.

3 Steenbok

Als laatste onder de aardetekens, krijgt Steenbok vaak een slechte reputatie omdat hij te streng, serieus en ambitieus is. Maar net zoals ze weten hoe ze het hardst moeten werken, kunnen ze ook het hardst spelen. Over het algemeen is hun typische stijl een pak en stropdas, maar ze laten ook af en toe hun gekke vlaggen wapperen.

Ze houden er ook van om gedurfd te kleden, zolang hun outfits maar succes en luxe uitstralen - en deze luipaardprint stra alt zeker een luxe energie uit.

2 Waterman

Waterman is emotioneel afstandelijk, heeft geen last van de regels van de samenleving en kleedt zich graag provocerend. Hoe eigenzinniger hun stijl, hoe beter ze zich voelen.

De rest van de dierenriem houdt er niet van om de aandacht te vestigen op manieren waarop ze van elkaar verschillen, maar Watermannen houden van niets liever dan te pronken met hun individualiteit. En wat is er willekeuriger dan een jumpsuit met maar één been?

1 Vissen

De opmerkzame Vissen geeft niet zo veel om mode, maar ze houden er nog steeds van om creatief te zijn wanneer ze zich kleden om indruk te maken. Ze zijn zeer intuïtief. Het is niet ongewoon dat ze de emotionele toestanden van andere mensen voelen - ze kunnen ze net zo goed de engelen van de dierenriem noemen.

Als zodanig zien ze er glorieus uit als ze helemaal wit zijn, omdat het hun onschuld en empathie benadrukt.

Aanbevolen: