Welke Lady Gaga Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welke Lady Gaga Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welke Lady Gaga Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Lady Gaga is meer dan een popster: ze is ook een mode-icoon, een gepassioneerde activiste en een uitzonderlijke songwriter. Onlangs maakte ze furore met de release van haar zesde studioalbum, Chromatica. Haar creativiteit beperkt zich echter niet alleen tot muziek. Ze is ook een provocerende beeldend kunstenaar. In haar laatste samenwerking met Ariana Grande, een nummer genaamd "Rain on Me", droeg ze een latexkostuum en liet ze de wereld zien dat ze nog steeds een van de meest invloedrijke iconen ter wereld is.

Als inwoner van Ram zet Lady Gaga onbevreesd trends en maakt ze haar eigen regels. Ze gebruikt Instagram niet alleen om haar muziek te promoten: enkele van haar meest iconische posts bewijzen dat ze een van de meest prominente mode-iconen van onze tijd is.

12 Ram

Rammen zijn vrolijk en ongecompliceerd. Door hun directheid en vastberadenheid zijn ze geweldige leiders. Mensen voelen zich van nature tot hen aangetrokken en houden van hun gezelschap. Lady Gaga is een typische Ram. Sinds ze beroemd werd, is ze een van de meest prominente stemmen in de LGBTQ-gemeenschap.

Aries kan elke kleur van de regenboog en zelfs de meest onconventionele accessoires gebruiken.

11 Stier

Taurussen brengen graag tijd door in de natuur, of het nu gaat om wandelen of tuinieren. Wat kun je nog meer verwachten van een stabiel, kalm aardeteken? Ze worden altijd heen en weer geslingerd tussen zich comfortabel voelen en er stijlvol uitzien, omdat de twee elkaar soms uitsluiten.

Maar niet op Lady Gaga's horloge: ze draagt een prachtige zomerjurk, maar ze knoopte ook een groen geruit overhemd om haar middel voor extra comfort.

10 Tweelingen

Gemini's geven niets om modetrends; ze maken ze zelf. In tegenstelling tot aarde- en watertekens weten ze door hun gedurfde modekeuzes goed om te gaan met de aandacht die ze krijgen. Het is een gespreksstarter en Tweelingen praten graag.

Geminis kan gemakkelijk een punkrock-esthetiek nemen en het glamoureus maken - en daarom vertegenwoordigt deze Lady Gaga-look alles waar Geminis voor staat.

9 Kanker

Kankers hebben een kalmerende aanwezigheid, maar ze zijn ook de meest humeurige van alle symptomen. Of ze hebben het te koud of hun haar ziet er niet uit zoals ze willen dat het eruit ziet, zo'n klein detail kan een gevoelige Kreeft op een emotionele achtbaan sturen.

Kanker staat voor thuis, afkomst en familie, dus deze inboorlingen voelen zich het beste als ze thuis zijn, terwijl ze hun favoriete pluizige sokken en loungekleding dragen.

8 Leeuw

Leo's zorgen er meestal altijd voor dat ze er prachtig uitzien voordat ze hun huis verlaten. Vooral in de zomer dragen ze graag fantastische cocktailjurken en outfits die hun lichaamsfiguur flatteren. Ze willen altijd zo zelfverzekerd mogelijk overkomen, maar in werkelijkheid hebben ze behoorlijk fragiele ego's.

Lady Gaga's jurk verpersoonlijkt Leos, aangezien oranje de krachtkleur van dit sterrenbeeld is. Wanneer een stijlvolle jurk wordt gecombineerd met felle zwarte stiletto's, is het resultaat adembenemend mooi.

7 Maagd

Analytisch en vatbaar voor perfectionisme, Maagden steken veel moeite in hun uiterlijk en laten geen enkel haar op zijn plaats. Ze zijn het meest lichaamsbewust van alle tekens en in tegenstelling tot Leeuwen voelen ze zich ongemakkelijk en nerveus als ze te veel opvallen.

Hun stijl is eenvoudig, maar tot in de puntjes geperfectioneerd. Ze weten hoe ze een simpele jurk er echt magnetisch uit kunnen laten zien.

6 Weegschaal

Diplomatisch en vriendelijk, Weegschalen zorgen voor geweldige vrienden en geweldige modeconsulenten. Ze zijn niet de meest fashion forward van de dierenriem, maar ze volgen trends hoe dan ook met een gepassioneerde vurigheid.

Als het gaat om hun persoonlijke voorkeuren, zien ze er graag preppy en professioneel uit. In dat opzicht lijken ze op Steenbokken, maar ze staan er ook op om er schattig uit te zien en houden ervan om hun vrouwelijke kenmerken te accentueren.

5 Schorpioen

Schorpioenen van binnen zijn net zo teder en gevoelig als Kreeft, maar aan de buitenkant willen ze stoer en ongestoord lijken. De kleur van dit teken is zwart, aangezien Schorpioen staat voor dood en wedergeboorte.

Lady Gaga heeft zelf een schorpioenziel. Haar maan staat tenslotte in Schorpioen en de maan vertegenwoordigt ons innerlijke, emotionele zelf. Geen wonder dat ze zwart kant en leer beter kan dragen dan de meeste popiconen.

4 Boogschutter

Net als Watermannen en Ram, komen Boogschutters op voor waar ze in geloven. Soms hebben ze de neiging om dingen in zwart-wit te zien, maar ze doen dit altijd met hun beste bedoelingen.

Echte activisten in hart en nieren, ze zijn niet bang om op te vallen. Lady Gaga's pride-outfit is luid, trots en leuk: net als een typische Boogschutter. Ze houden ervan om gedurfde outfits te dragen, zelfs op een gewone doordeweekse dag.

3 Steenbok

Bij Steenbok draait alles om een hoge sociale status, ambitie en gedrevenheid. In hun werelden zijn hun persoonlijke geluk en inkomen sterk gecorreleerd. Ze stralen van nature succes en vastberadenheid uit. Hun garderobe is hun visiebord: ze kleden zich voor het leven dat ze willen, niet voor het leven dat ze hebben.

Lady Gaga ziet eruit als een miljoen dollar op deze foto - en er is geen enkele Steenbok in deze wereld die niet dezelfde rijke vibes zou willen afgeven.

2 Waterman

Watermannen doen er alles aan om een ongewoon leven te leiden. Humanitaristen in hart en nieren weten hoe ze vrienden moeten maken met alle lagen van de bevolking, maar ze raken nooit te gehecht aan iemand. Hun liefde voor vrijheid maakt hen ook tot een van de meest creatieve tekens, omdat ze zich durven te kleden, handelen en buiten de gebaande paden denken.

Lady Gaga's zilveren jurk is onconventioneel en tegelijkertijd aantrekkelijk: net als een typische Waterman-inwoner.

1 Vissen

Vissen is het meest intuïtieve van alle tekens. Als ze niet helemaal verzonken zijn in mijmering en nadenken over wat ze dragen, past hun stijl bij hun persoonlijkheid: niet-agressief, vriendelijk en veilig. Omdat ze niet zoveel om de normen van de samenleving geven, kunnen ze heel creatief worden.

In de studio gaat Lady Gaga voor comfortabele outfits met een extra glinsterende kick. Het is absoluut een Vissen-esthetiek.

Aanbevolen: