10 vergeten foto's van voormalige BFF's Kim Kardashian & Paris Hilton

Inhoudsopgave:

10 vergeten foto's van voormalige BFF's Kim Kardashian & Paris Hilton
10 vergeten foto's van voormalige BFF's Kim Kardashian & Paris Hilton
Anonim

Het was begin jaren 2000. Bijpassende velours sweatsuits waren een rage, flip-telefoons waren bedwelmd en Paris Hilton was de socialite die een einde maakte aan alle socialites. Paris stond (samen met haar zus Nicky) op de cover van elk roddelblad en was veruit de meest invloedrijke persoon in de popcultuur. Je zou kunnen zeggen dat ze zelfs de selfie heeft uitgevonden. Het was moeilijk om Parijs te ontvluchten in de jaren 2000 en fans waren geobsedeerd door met wie ze omging.

Grappig genoeg maakte de kleine mevrouw Kim Kardashian deel uit van de vriendengroep van Parijs, maar niemand wist op dat moment wie ze was. Pas toen Keeping Up With the Kardashians in 2007 op tv kwam, brachten fans twee en twee bij elkaar. Tegenwoordig is Kim een grotere beroemdheid dan Parijs! Niettemin, hier is een terugblik in de tijd op enkele zeer gedateerde foto's van de twee sterren.

10 Vrienden sinds ze jong waren

Volgens de dames kenden Paris en Kim elkaar al van jongs af aan. Met beide vrouwen die opgroeiden met zeer verbonden families in een prominent deel van Los Angeles, moesten hun paden elkaar kruisen. Hoewel er geen openbare foto's zijn van de twee als jonge meisjes, zijn er genoeg gemaakt door paparazzi van de vrouwen van in de twintig.

9 Kim werkte vroeger voor Parijs

Hoewel Kim en Paris samen opgroeiden, werd Parijs beroemd voordat Kim dat deed vanwege de achternaam van haar familie. Met geld te besteden en te veel kleding voor één persoon, huurde Paris Kim in om haar persoonlijke assistent te zijn en haar kasten te ordenen.

Toen Kim op Watch What Happens Live met Andy Cohen was, herhaalde ze: "Ik zou met Parijs werken, en ik zou graag hun kasten organiseren en opruimen en al hun spullen kwijtraken en het op eBay verkopen en winkel dan voor hen, winkel voor haar. Dat was mijn taak. Ik vond het geweldig."

8 Kim zoals we haar nog nooit hebben gezien

Paris Hilton is een bekend feestmeisje. In de jaren 2000 leek het alsof Parijs elke avond in een club was of met vrienden aan het feesten was. Afgezien van Kim, waren haar andere vriendinnen haar zus, Britney Spears, Lindsay Lohan - de beste van het beste op dat moment.

Tegenwoordig gaat Paris nog steeds uit en feesten - ze heeft nu een carrière als DJ - maar Kim heeft dat leven sindsdien verlaten. Kim heeft zelfs gezegd dat ze een hekel heeft aan het drinken van alcohol en het alleen zal doen als ze het grote geld krijgt betaald.

7 Een entree maken

Terugkijkend op hoeveel hun stijl is veranderd, is best komisch. Paris' is breder dan die van Kim; ze is meer ontspannen met stijl en houdt van spelen. Maar Kim is specifieker voor wat en wie ze draagt. Maar in die tijd was dit de stijl en waren Parijs en Kim stijliconen.

Volgens Bustle wisten Kim en Paris precies waar ze heen moesten om ervoor te zorgen dat ze in de schijnwerpers stonden. Kim zei: "We wisten precies waar we heen moesten, waar we gezien moesten worden, hoe we iets over je konden laten schrijven."

6 Beste vrienden die bij elkaar passen

Als je jonger bent, is het altijd leuk om te matchen met je beste vriend. Het hebben van bijpassende accessoires of outfits bewees hoe close jij en je bestie waren. Denk maar eens terug aan hoeveel medaillons voor beste vrienden iedereen had in de jaren '90.

Terugkijkend op de bijpassende Louis Vuitton-tassen van Kim en Paris, is het duidelijk dat hun vriendschap meer geld in het spel had dan de meesten. Deze look was destijds zo iconisch dat Kim Glamour vertelde dat zij en Paris hem voor Halloween wilden recreëren.

5 Kim en Parijs nemen Duitsland over

In Duitsland is het traditioneel om dirndls en lederhosen te dragen tijdens het Oktoberfest. Oktoberfest is het jaarlijkse festival dat elke herfst in München plaatsvindt en waar mensen de Beierse cultuur vieren. Mensen van over de hele wereld vliegen naar Duitsland om het te vieren, waaronder Parijs en Kim. Het is verrassend om Kim traditionele Duitse kleding te zien dragen. Het is iets dat ze waarschijnlijk niet zou dragen als ze ooit terug zou gaan naar het Oktoberfest, maar we hebben deze fantastische retrofoto's om het aan te herinneren.

4 Hun vriendschap nam een pauze

Na samen op te groeien, samen te werken en samen de wereld rond te reizen, gebeurde er iets negatiefs tussen de twee en viel hun vriendschap uit elkaar. Ze werden niet lang samen op de foto gezet en Kim werkte niet meer voor Parijs. Dit was, ironisch genoeg, rond dezelfde tijd dat Keeping Up With the Kardashians van start ging. Was Paris jaloers op Kim's nieuwe roem? In 2008 maakte Paris behoorlijk onbeleefde lichaamsbeschamende opmerkingen over haar voormalige vriend bij TMZ, en zelfs in 2011 vertelde Kim aan Harper's Bazaar dat ze "rust" had omdat ze Parijs niet in haar leven had.

3 Water onder de brug

Paris Hilton houdt van een witte zonnebril! De twee dames waren enige tijd op Ibiza en het bleek een geweldige vakantie te zijn voor de maatjes. Het was zelfs zo geweldig dat in 2014 de twee voormalige besties terug waren om de verjaardag van een vriend te vieren. De reünie bleek precies wat de meisjes nodig hadden, omdat ze na hun reis vriendelijker tegen elkaar werden in het openbaar.

2 Ze hebben een gemeenschappelijke voormalige BFF

Hoewel sommige fans van Kim Kardashian zich niet realiseerden hoe dicht ze bij Parijs was, wist elke tiener uit de jaren 2000 van de vriendschap tussen Paris Hilton en Nicole Richie. Ze waren onafscheidelijk en ongelooflijk hilarisch. Mensen keken er zo graag naar dat ze hun eigen reality-tv-programma The Simple Life hadden. Maar wat sommige mensen misschien niet weten, is dat Kim ook met Nicole is opgegroeid.

1 Tijden zijn veranderd

Het gebeurt niet vaak dat fans Paris of Kim zien chillen op een openbaar strand waar ze kunnen worden aanbeden en lastiggevallen door fans. Tegenwoordig zijn de twee vrouwen zo beroemd dat het voor hen niet veilig zou zijn om zonder lijfwachten in het openbaar te zijn. Maar in de jaren 2000 was het een andere manier om door de foto's gezien te worden.

Tijdens alle prachtige stijlkeuzes en glamoureuze foto's zullen Kim Kardashian en Paris Hilton voor altijd een iconisch duo blijven, ongeacht de huidige staat van hun vriendschap.

Aanbevolen: