Deelnemers op 'Paris Hilton's My New BFF': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

Deelnemers op 'Paris Hilton's My New BFF': waar zijn ze nu?
Deelnemers op 'Paris Hilton's My New BFF': waar zijn ze nu?
Anonim

In 2008 lanceerde MTV een nieuwe reality-competitieserie waarin mensen uit het hele land streden om de nieuwe beste vriend van de reality-tv-koningin Paris Hilton uit de jaren 2000 te worden in haar nieuwe reality-tv-onderneming Paris Hilton's My New BFF. De show was een kijkcijfersucces voor het muziekgeoriënteerde netwerk en lanceerde een tweede seizoen, evenals internationale spin-offs waar mensen in het VK en Dubai ook streden om voor altijd de nieuwe beste vriend van Hilton te worden.

Sinds het einde van de show lijken veel deelnemers hun leven weer op te pakken en besloten om privé te blijven, hoewel sommigen een open boek blijven. Bovendien zijn er sommigen die zelfs contact hebben gehouden met Hilton ondanks dat ze de wedstrijd niet hebben gewonnen. Hieronder vindt u een lijst met updates over zes deelnemers die hebben deelgenomen aan de Amerikaanse editie van My New BFF.

6 Brittany Flickinger won seizoen één en onthulde de nepheid van de show

Bretagne Flickinger versloeg 15 andere deelnemers en werd aan het einde van het eerste seizoen van de show tot Hilton's nieuwe BFF uitgeroepen. Maanden nadat het was uitgezonden, werd een tweede seizoen aangekondigd en uitgezonden in de zomer van 2009, omdat Hilton beweerde dat de twee geen vrienden meer waren. In een aflevering uit 2019 van de interviewserie Oversaturated, onthulde Flickinger dat ze als grap meedeed aan de show en dat ze was gecast om de winnaar te zijn voordat de show begon met filmen, waarbij ze de show nep noemde. Sinds het einde van de show is ze actief gebleven op verschillende gebieden, zoals schrijven en production design. Volgens haar Instagram lijkt ze nu op Hawaï te wonen, waar ze graag surft en gitaar speelt.

5 Onch heeft zijn eigen merk dat Paris heeft ondersteund

Bekend om zijn frequente emotionele uitbarstingen tijdens zijn tijd in het eerste seizoen van de show, werd Nelson Chung, voornamelijk "Onch" genoemd, geëlimineerd vanwege zijn "problemen" en deelnemers die dachten dat hij de nepste was. Ondanks dat ze geen BFF van Hilton werden, werden de twee door de jaren heen goede vrienden. Sinds het einde van de show heeft Onch zijn eigen sieradenmerk en verschillende andere producten onder zijn naam gelanceerd, die zijn gedragen door beroemdheden als actrice Kristen Chenoweth, rapper G-Eazy en zelfs Hilton in een fotoshoot voor de Indiase editie van L' Officieel tijdschrift.

4 Zui Watts is een moeder van twee

In het eerste seizoen van My New BFF kreeg Zui Watts een hechte band met Onch, maar werd later uitgeschakeld nadat ze deelnemer Corrie Loftin fysiek had bedreigd nadat ze een racistische opmerking had gemaakt over Aziaten. Tegenwoordig is Watts een getrouwde thuisblijfmoeder van twee kinderen. In haar Instagram-bio beschrijft ze zichzelf als een "liefhebber van natuurlijke huidverzorging en schoonheid" en deelt ze regelmatig de huidverzorgings- en schoonheidsproducten die ze leuk vindt via haar berichten en verhalen.

3 Stephen Hampton won seizoen twee en is privé gebleven

Tijdens seizoen twee werd deelnemer Stephan Hampton geëlimineerd omdat Hilton geloofde dat ze geen mannelijke beste vriend kon hebben. Maar in de seizoensfinale, toen de meeste deelnemers terugkwamen om Hilton een van de laatste twee deelnemers te zien kiezen, vertelt ze Hampton dat ze een fout heeft gemaakt door hem uit te schakelen en hem uiteindelijk haar nieuwe BFF uitriep. De twee werden samen gespot in de maanden na het einde van de show, hoewel het onbekend is of de twee nog steeds met elkaar praten. Hilton volgt hem op Instagram, hoewel zijn account privé is. Op basis van zijn biografie lijkt hij misschien getrouwd te zijn geweest, aangezien zijn achternaam nu Holgate is en hij mogelijk vader is geworden, volgens zijn emoji bestaande uit twee mannen en een kind. Alle andere informatie is onbekend.

2 Elena Miglino: Make-upartiest, vrouw, binnenkort moeder

Hoewel ze goed met Hilton kon opschieten, realiseerde Elena Miglino zich dat ze niet naar Los Angeles wilde verhuizen om dichter bij haar te zijn, dus werd ze uitgeschakeld. Desondanks was de afscheidsboodschap van Hilton "TTYS (praat binnenkort met je), wat betekent dat ze openstond voor een soort vriendschap met Miglino. Tegenwoordig werkt Miglino als visagiste, met als een van haar bekendste klanten zangeres Billie Eilish. Ze deed onlangs de make-up voor Eilish's hosting-optreden op Saturday Night Live, en uitte "schok dat ze [zij] deel mocht uitmaken van de verbazingwekkende iconische SNL-ervaring" op haar Instagram. Bovendien is ze nu getrouwd en kondigde ze in september 2021 haar zwangerschap aan.

1 Arika Sato is een influencer met een grote aanhang

Als derde deelnemer die tijdens het tweede seizoen van de show werd uitgeschakeld, slaagde Arika Sato erin in de schijnwerpers te blijven. Voor en na de show was ze een entertainment-tv-presentator en interviewde ze verschillende beroemdheden en evenementbezoekers op rode lopers en andere evenementen in Los Angeles. Tegenwoordig is ze een influencer met meer dan 500.000 Instagram-volgers en bijna 300.000 YouTube-abonnees, waar ze regelmatig vlogs plaatst waarin mode, beauty, reizen en haar levensstijl centraal staan. In 2020 maakte ze deel uit van een fotoshoot voor Kim Kardashian's Skims voor het eenjarig jubileum van het merk.

Aanbevolen: