Hier is de cast van het kantoor, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Hier is de cast van het kantoor, gerangschikt op nettowaarde
Hier is de cast van het kantoor, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Het negende en laatste seizoen van The Office eindigde in 2013, maar fans bleven de show streamen op Netflix, waardoor de komedie een van de meest bekeken shows op het streamingplatform werd. Het zou later verhuizen naar Peacock, de streamingdienst voor NBCUniversal. Het is echt een geliefde show waar iedereen zich mee kan identificeren, en het heeft de acteurs en actrices in de show geholpen om hun carrière in Hollywood alleen maar succesvoller te maken.

Het lijdt geen twijfel dat The Office de castleden miljonairs heeft gemaakt, maar hoeveel geld verdient elke acteur in de show echt? Wie leidt deze cast met het hoogste vermogen? Kijk hieronder welke castleden van de alom populaire show het meeste geld verdienen.

Bijgewerkt op 20 januari 2022: De meeste van de belangrijkste castleden van The Office zijn blijven werken en groeien hun nettowaarde sinds de show in 2013 uit de lucht ging. Steve Carell is nu een Oscar-genomineerde filmster en hij blijft acteren in tv-shows zoals The Morning Show en Space Force. John Krasinski is een gerenommeerd regisseur (A Quiet Place) en actieheld (Jack Ryan) geworden. Ondertussen hebben sterren als Jenna Fischer en Angela Kinsey hun focus verlegd naar podcasting, en de twee hosten een Office-thema-podcast genaamd Office Ladies.

10 Ellie Kemper - $9 miljoen nettowaarde

Fans zullen misschien verbaasd zijn om te horen dat Ellie Kemper, die speelde als Erin Hannon in de NBC-komedie, slechts een nettowaarde van $ 9 miljoen heeft.

Terwijl ze werd geïntroduceerd in seizoen vijf van de show, vond ze succes na de show, met in de hoofdrol haar eigen sitcom getiteld Unbreakable Kimmy Schmidt op Netflix, die hoog aangeschreven stond. Ellie heeft ook bijrollen gespeeld in de films Bridesmaids en 21 Jump Street.

9 BJ Novak - $10 miljoen netto waarde

B. J. Novak, die speelde als Ryan Howard, schreef en produceerde ook The Office (net als zijn vriend Mindy Kaling). Novak heeft een vermogen van naar schatting $ 10 miljoen volgens Celebrity Net Worth, dankzij zijn werk aan de serie en andere belangrijke filmrollen.

Novak speelde ook in een aantal andere films, waaronder Inglorious Bastards, Unaccompanied Minors en Reign Over Me.

8 Angela Kinsey - $12 miljoen nettowaarde

Angela Kinsey, die bekend staat om haar rol als Angela Martin in de serie, heeft een nettowaarde van $12 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Kinsey deed aanvankelijk auditie voor de rol van Pam Beesly, maar paste uiteindelijk beter bij accountant Angela Martin. Naast de hoofdrol in The Office, was Angela een woordvoerder van Clairol-haarproducten en deed ze zelfs wat stemwerk voor King of the Hill.

7 Paul Lieberstein - $14 miljoen nettowaarde

Fans zullen misschien geschokt zijn om te horen dat Paul Lieberstein, die Toby Flenderson speelde, de minst favoriete persoon van Michael Scott, veel van zijn andere castgenoten heeft overtroffen met een nettowaarde van $ 14 miljoen.

Paul schitterde niet alleen in de show, hij was ook een schrijver en producer, dus het is logisch waarom zijn vermogen andere castleden, zoals Angela Kinsey en Ellie Kemper, zou overtreffen.

6 Rainn Wilson - $14 miljoen nettowaarde

Een van Rainn Wilsons beroemdste rollen was die van Dwight Schrute in The Office. Volgens Celebrity Net Worth heeft de acteur een nettowaarde van $ 14 miljoen, en net als zijn co-sterren Jenna en Jim zouden ook in de latere seizoenen minstens $ 100.000 per aflevering verdienen.

Zijn carrière bloeide op na zijn rol als Dwight, en hij speelde in films als House of 1000 Corpses, My Super Ex-Girlfriend en Juno.

5 Jenna Fischer - $16 miljoen nettowaarde

Jenna Fischer, die speelde als de lieve secretaresse Pam Beesly op The Office, heeft een nettowaarde van $ 16 miljoen. Tegen het einde van de show verdiende Fischer $ 150.000 per aflevering.

Naast The Office verscheen Fischer in andere komedies, waaronder Walk Hard: The Dewey Cox Story, Blades of Glory en Hall Pass.

4 Ed Helms - $ 25 miljoen nettowaarde

Ed Helms vestigde zich als een geweldige komische acteur tijdens zijn tijd in The Office met in de hoofdrol Andy Bernard. Hij arriveerde tijdens seizoen zes en werd een hoofdpersonage.

Helms heeft een nettowaarde van ongeveer $ 25 miljoen volgens Celebrity Net Worth. Zijn acteervaardigheden leverden hem rollen op in de populaire films The Hangover en Tag.

3 Mindy Kaling - $35 miljoen netto waarde

Mindy Kaling was niet alleen spraakzaam klantenservicemedewerker Kelly Kapoor op The Office, ze was ook een schrijver en uitvoerend producent voor de show.

Haar vermogen komt uit op $ 35 miljoen. Naast The Office speelde Kaling in en creëerde The Mindy Project, en had hij rollen in A Wrinkle In Time en Ocean's Eight.

2 John Krasinski - $80 miljoen nettowaarde

John Krasinski heeft volgens Celebrity Net Worth de hoogste nettowaarde onder The Office-castleden met $ 80 miljoen. Naast zijn rol als papierverkoper Jim Halpert, speelde Krasinski verder in een overvloed aan films en blijft hij belangrijke rollen bemachtigen.

Krasinski verzilverde naar verluidt $ 100.000 per aflevering tijdens seizoen vier van The Office. Hij speelt ook de hoofdrol in Jack Ryan van Amazon Prime en heeft filmsucces gezien tijdens de hoofdrol in 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi en A Quiet Place. Hij is ook een gerenommeerd regisseur.

1 Steve Carell - $80 miljoen nettowaarde

Steve Carell, die vooral bekend staat om zijn rol als Dunder Mifflin-regiomanager Michael Scott op The Office, leidt de cast van de show als het gaat om zijn vermogen. Volgens Men's He alth heeft de acteur een nettowaarde van maar liefst $ 80 miljoen en verdiende hij tijdens het derde seizoen van de show $ 175.000 per aflevering.

Carell speelde niet alleen in de show, maar hij was ook een schrijver, producer en regisseur, dus hij verdiende veel meer dan de rest van de cast. Natuurlijk speelde Carell in andere films en tv-shows, waaronder Bruce Almighty, The 40-Year-Old Virgin en Netflix's Space Force.

Aanbevolen: