De cast van 'Heartstopper' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Heartstopper' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Heartstopper' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Een van de nieuwste hits om over te nemen Netflix is de originele dramaserie Heartstopper. Deze show toont twee tienerjongens die al proberen te navigeren door het leven op school, maar ook beginnen te beseffen dat hun gevoelens van vriendschap misschien in iets meer veranderen. Als tienerromantiek, coming of age-miniserie, bleven de producenten trouw aan hun doelen bij het casten. Hier is de cast van Heartstopper gerangschikt op vermogen.

9 Tobie Donovan (Isaac) heeft een nettowaarde van $ 100.000

Tobie Donovan werd ingehuurd om de rol van "Isaac Henderson" te spelen in deze televisieserie. Hij is een beginner in Hollywood en Heartstopper is officieel de eerste (en vanaf nu enige) vermelding op zijn cv. Donovan wordt vertegenwoordigd door Independent Talent Group, een bureau gevestigd in Londen. Vanwege de hoeveelheid tractie die zijn show heeft gekregen, is Tobie's nettowaarde momenteel $ 1K.

8 William Gao (Tao) heeft een geschatte netto waarde van $ 100.000

William Gao belichaamt "Tao Xu" in de show, en het zal kijkers misschien verbazen te weten dat hij geen eerdere acteerervaring heeft. Hij maakt echter deel uit van een muzikale groep genaamd Wasia Project, waarin hij keyboard speelt en achtergrondzang geeft. Vanwege dit succes heeft Gao een nettowaarde van ongeveer $ 100.000.

7 Yasmin Finney (Elle) is ca. $200, 000

Yasmin Finney is niet alleen in elke Heartstopper-aflevering geweest als 'Elle Argent', maar ze is sindsdien ook ingehuurd om op Doctor Who te verschijnen voor een aflevering die in 2023 zal worden uitgezonden. Naast Hollywood-entertainment is Finney ook bekend op social media als influencer, zowel op Instagram als op Tiktok. Beide platforms hebben haar status en vermogen verhoogd om te rusten op ongeveer $ 200.000.

6 Joe Locke (Charlie) heeft een nettowaarde van $2-6K

Hoewel Joe Locke, die "Charlie Spring" in de serie speelt, een van de hoofdpersonages is, ligt zijn nettowaarde momenteel tussen $ 200.000 en $ 600.000. Deze ster is gloednieuw in het acteren op het scherm met Heartstopper als zijn eerste en enige filmografiekrediet. Er is zojuist aangekondigd dat zijn show nog twee seizoenen zal duren, dus we zullen de komende jaren meer van Locke op onze schermen zien.

5 Cormac Hyde-Corrin (Harry) heeft ongeveer $ 500, 000

Net als de rest van de cast, is Cormac Hyde-Corrin nieuw in acteren. Hij werd gecast als "Harry Greene" in deze serie, maar zijn wens is om filmregisseur te worden. Cormac heeft nog geen ervaring, maar gaat naar een school in Groot-Brittannië om een diploma in film- en mediaproductie te behalen. Met al het werk dat hij erin heeft gestoken, is zijn vermogen opgelopen tot een half miljoen dollar.

4 Rhea Norwood (Imogen) heeft een nettowaarde van $2-3 miljoen

“Imogen Heaney” wordt gespeeld door Rhea Norwood. Heartstopper is haar eerste acteerkrediet, maar ze is ook gecast in een aankomende korte film genaamd Kill Them with Kindness die later dit jaar in première gaat. Norwood is een trots lid van de Bristol Old Vic Theatre School en wordt ook vertegenwoordigd door de Independent Talent Group (net als haar medespeler Tobie Donovan), wat haar nettowaarde op ongeveer $2-3 miljoen brengt.

3 Sebastian Croft (Ben) is ca. $ 4 miljoen

Sebastian Croft is gecast als "Ben Hope" voor deze serie. Hij is een van de weinige acteurs die in de show kwam met eerdere ervaring op het scherm, aangezien hij elf rollen heeft gespeeld voorafgaand aan de release van Heartstopper, waaronder twee afleveringen van Game of Thrones. Croft heeft ook twee films die zijn voltooid en later dit jaar uitkomen, waardoor zijn nettowaarde op $ 4 miljoen komt.

2 Kit Connor (Nick) heeft een nettowaarde van $5 miljoen

Kit Connor is het tweede hoofdpersonage van de show en speelt de rol van 'Nick Nelson. Hij begon met acteren in 2013 en heeft meer dan 20 credits aan zijn filmografie toegevoegd, waaronder grote namen als de films Rocketman, The Guernsey Literary en Potato Peel Pie Society, en Ready Player One. Al het werk dat hij in deze titels heeft gestoken, heeft zijn vermogen verhoogd tot $ 5 miljoen.

1 Olivia Colman (Sarah) heeft een nettowaarde van $8 miljoen

De meest talentvolle acteur op de Heartstopper-castlijst is Olivia Colman, die 'Sarah Nelson' speelt. Deze Engelse ster speelde in meer dan 120 producties, waaronder The Crown, Murder on the Orient Express en alle spin-offshows en films van Thomas & Friends. Ze heeft momenteel ook acht projecten in de maak. Haar onberispelijke uitvoeringen hebben haar een nettowaarde van $ 8 miljoen opgeleverd.

Aanbevolen: