Lourdes Leon: 10 dingen die Madonna-fans moeten weten over de dochter van de zangeres

Inhoudsopgave:

Lourdes Leon: 10 dingen die Madonna-fans moeten weten over de dochter van de zangeres
Lourdes Leon: 10 dingen die Madonna-fans moeten weten over de dochter van de zangeres
Anonim

In slechts 35 jaar is Madonna uitgegroeid van popster tot popcultuuricoon. Van muziek tot films, ze blijft domineren, geholpen door haar wilde stijl en beruchte romances. Opgroeien met een moeder die zo beroemd is, moet zwaar zijn, maar tot nu toe is Lourdes Maria Ciccone Leon er goed in geslaagd. De 23-jarige dochter van de Material Girl heeft de aandacht getrokken als een opkomend model en modeontwerper die goed kan opschieten met haar moeder.

Het paar heeft een geweldige band, waarbij Lourdes haar best doet om een succesvol leven te behouden, maar verrassend genoeg de schijnwerpers schuwt waarin haar moeder zich koestert. Ze heeft een aantal opmerkelijke vetes en een paar controverses gehad, maar Lourdes lijkt te genieten van de modellenwereld en minder zichtbare roem dan haar moeder. Hier zijn 10 dingen die je moet weten over Madonna's dochter om haar te onderscheiden van haar beroemde matriarch.

10 Ze is een studente

Madonna vindt het heerlijk om op te scheppen dat ze een schoolverlater is die het groot heeft gemaakt. Maar in plaats van te genieten van die roem, studeerde Lourdes af aan de LaGuardia High School en schreef hij zich in 2014 in aan de School of Music and Dance van de University of Michigan.

Lourdes had eigenlijk een gedeelde slaapzaal en deed haar best om gewoon een andere student te zijn in plaats van te vertrouwen op haar roem om rond te komen (ze wilde niet eens dat haar moeder op bezoek kwam, om een grote scène te vermijden). Haar vier jaar daar hielpen haar talenten in design aan te scherpen en te laten zien dat ze zowel slimheid als schoonheid heeft.

9 Een auteur van slechts zeven

In 2003 probeerde Madonna een kinderboek te schrijven, genaamd The English Roses. Hoewel het door critici werd gepand, was het een bestseller dankzij haar naam, en ze noemde Lourdes de inspiratiebron.

Madonna beweerde zelfs dat haar toen zevenjarige dochter hielp bij het schrijven van het boek en ze wilde haar auteurschap eer bewijzen. Hoewel dit misschien wat veel is, v alt niet te ontkennen dat het een grote stap was om op zo'n jonge leeftijd deel uit te maken van een gepubliceerd werk.

8 Net als haar moeder wekt ze controverse op

Als er één ding is dat Lourdes na haar moeder binnenha alt, is het in staat zijn om wat controverse te veroorzaken. Haar grote plons op de Art Basel-shows in Miami omvatte het nabootsen van een aantal zeer grafische acts in een openbare setting.

Ze heeft ook wat vetes gekregen met mensen als Kylie Jenner en heeft zich aangesloten bij de langlopende rivaliteit van haar moeder met Lady Gaga. Ze kreeg ook een klap omdat ze tijdens de pandemie zonder masker door New York liep. Net als haar moeder lijkt Lourdes ervan te genieten op het ritme van haar eigen trommel te marcheren.

7 Ze is heel dicht bij haar familie

Als oudste van zes broers en zussen onderhoudt Lourdes een hechte band met haar familie. Zij en Madonna zijn vrij hecht, tot het punt dat ze "MAM" op de vingers van haar rechterhand heeft getatoeëerd en "DAD" op haar linkerhand.

Lourdes is ook gefotografeerd op vakantie met het gezin en helpt haar broers en zussen (zowel bij de geboorte als bij de adoptie) soms. Het feit dat ze ook het gezicht is van de Material Girl-lijn van haar moeder, laat zien dat Lourdes haar status als beroemd kind niet erg vindt.

6 Ze is een artiest, net als haar moeder

Hoewel ze bekender is als model, heeft Lourdes haar moeders gave voor optreden geërfd. Lourdes heeft de LaGuardia Performing Arts School in Manhattan gevolgd en is sinds haar jeugd een ervaren danseres en ook zangeres.

Ze trad op tijdens de productie van Grease op haar middelbare school en leverde zelfs een nummer voor het album van haar moeder, MDNA. Ze blijft bij het modellenwerk, maar Lourde kan in de voetsporen treden van haar moeder als entertainer.

5 In tegenstelling tot haar moeder is ze privé

Niemand zou Madonna er ooit van beschuldigen dat ze niet in de schijnwerpers staat, maar haar dochter lijkt zich redelijk op haar gemak te voelen door het rustig aan te doen. Ze heeft geen Instagram-account, doet er niet alles aan om elk aspect van haar leven uit te zenden en beschrijft zichzelf als introvert.

Ze heeft nooit een sitdown-interview gegeven, praat niet met roddelbladen en spettert niet uit met grote partijen. Ze zal niet eens praten over haar dating, en in tegenstelling tot de Material Girl, houdt Lourdes veel voor zichzelf.

4 In sommige opzichten is ze net als wij

Voor een model heeft Lourdes wat ongezonde gewoontes. Ze is niet verlegen om te laten zien hoe ze rookt en junkfood eet. Lourdes behoudt haar figuur via zware trainingen, maar wordt vaak gefotografeerd zonder make-up en een beetje rommelig.

Ze pronkt ook met haar okselhaar en scheert niet. Lourdes is in veel opzichten gewoon een gewone vrouw, wat haar alleen maar aantrekkelijker maakt.

3 Haar geboortejaar v alt samen met Evita

1996 was een belangrijk jaar voor Madonna, want het was het jaar waarin ze haar dochter ter wereld verwelkomde. Het vervulde haar droom om een kind te krijgen, ook al duurde het tot ze 38 was. Maar Lourdes was niet het enige grote evenement van dat jaar, want Madonna zag ook de release van de musical Evita.

Ze was zwanger tijdens het filmen, maar slaagde erin de film af te maken, wat haar een Golden Globe-award opleverde. Lourdes is nog een herinnering aan wat duidelijk een uitstekend jaar was voor haar moeder.

2 Ze ging uit met Timothee Chalamet

Je hebt een heel boek nodig om alle beroemde mannen bij te houden waar Madonna in de loop der jaren mee is geweest. Maar haar dochter kan ook een opmerkelijke naam claimen in haar eigen romantische geschiedenis.

Tijdens het bijwonen van LaGuardia Performing Arts begon Lourdes te daten met een aspirant-acteur genaamd Timothee Chalamet. Ze leken serieus en men zag ze dansen en samen rondhangen, maar Chalamet was in de war toen hij erop aandrong hoe serieus het was. Toch was dit een beroemde romance voor Lourdes om te wedijveren met die van haar moeder.

1 De oorsprong van haar naam

Lourdes' naam is misschien uniek, maar er zit een betekenis achter. Lourdes is een Baskische naam die "steile helling" betekent en is ook een bekende plaats in Frankrijk, die bekend staat als de plaats van een verschijning van de Maagd Maria.

Leon betekent "leeuw" en is de achternaam van haar vader, acteur Carlos Leon (die het uitging met Madonna kort na de geboorte van Lourdes). Haar middelste naam, Maria, is een bewijs van Madonna's katholieke opvoeding. Dit alles zorgt voor een opvallende naam waarmee Lourdes zich onderscheidt van de rest, precies zoals haar moeder wilde.

Aanbevolen: