Twitter verdedigt Madonna terwijl dochter Lourdes Leon haar een 'controlefreak' noemt

Twitter verdedigt Madonna terwijl dochter Lourdes Leon haar een 'controlefreak' noemt
Twitter verdedigt Madonna terwijl dochter Lourdes Leon haar een 'controlefreak' noemt
Anonim

Uh oh! Drama broeit. Madonna's dochter, Lourdes Leon, uitte onlangs haar ongenoegen over haar opvoeding en het publiek reageerde negatief.

Terwijl iedereen die typische rebelse tienerjaren doormaakt, lucht niet iedereen zijn grieven uit aan miljoenen mensen via een populaire uitlaatklep. In een gesprek met Interview Magazine deelde het 25-jarige model: "Mijn moeder is zo'n controlefreak en ze heeft me mijn hele leven onder controle gehouden. Ik moest volledig onafhankelijk van haar zijn zodra ik klaar was met de middelbare school."

Fans van Madonna pikten de vage opmerking meteen op en haastten zich naar de verdediging van de 63-jarige zangeres. Een fan twitterde: "Ik juich haar eerlijkheid toe. Ik bedoel, wie niet vermoedde dat Madonna een controlefreak was. En als je verwacht dat je ouders je steunen, beroemd of niet, dan kun je verwachten dat ze enige vorm van controle over je uitoefenen."

"Madonna heeft haar goed opgevoed. En haar advies is geweldig. Ik zie de manier waarop andere celebs kinderen zijn en zou zeker hetzelfde doen met de mijne", schreef een ander, terwijl ze Madonna's opvoedingsgewoonten prees.

Een derde voegde toe: "Je bent een kind dat leeft in de glamoureuze, verknalde industrie. Je moeder is misschien uit de pas, maar ze kan ook proberen je interactie met die rotzooi te beperken. Jammer dat het niet werkte."

Terwijl het interview echter vorderde, veranderde Leon het verhaal in een verhaal dat positiever was. Door het hele artikel heen begon ze haar moeder te prijzen. Ze sprak over de kracht van de muziekcarrière van haar moeder en bevestigde later dat ze haar 'control freak'-neigingen had geërfd.

Leon zei: "Mijn ervaring met de muziek van mijn moeder is zo veranderd naarmate ik ouder werd, omdat ik steeds meer in staat ben te herkennen hoe invloedrijk en geweldig deze vrouw is, en hoe empowerment voor andere vrouwen en vooruit van haar tijd is ze altijd geweest." Ze zei verder: "Ik begreep dat niet helemaal totdat ik me realiseerde hoe belangrijk empowerment is en wat het betekent om een vrouw te zijn."

"Ze is waarschijnlijk de hardste werker die ik ooit heb gezien. Ik heb dat helaas niet geërfd. Ik heb haar controleproblemen geërfd, maar niet haar arbeidsethos ", gaf de jonge professional toe.

Nou, het lijkt erop dat het internet Leons woorden verkeerd heeft opgevat om haar relatie met haar moeder in een negatief daglicht te stellen. Gezien het verloop van de rest van het gesprek heeft ze veel lovende woorden voor de iconische popzangeres.

Maar misschien moet Leon de volgende keer voorzichtiger omgaan met interviews.

Aanbevolen: