Wie is de vader van Madonna's dochter Lourdes Leon?

Inhoudsopgave:

Wie is de vader van Madonna's dochter Lourdes Leon?
Wie is de vader van Madonna's dochter Lourdes Leon?
Anonim

De dochter van Madonna, Lourdes Leon, maakt de laatste tijd naam in de mode. Ze heeft gewerkt met grote merken zoals Calvin Klein, Marc Jacobs, Stella McCartney en Mugler. Ze liep ook de catwalk voor Rihanna's Savage x Fenty modeshow in 2021.

Hoewel ze vaak wordt beschuldigd van vriendjespolitiek, heeft de 25-jarige in haar eentje een fortuin van $ 5 miljoen vergaard.

We weten zeker dat haar ouders trots op haar zijn. Maar hoe komt het dat we nooit iets over haar vader horen? Hier is alles wat je moet weten over hem en zijn relatie met Madonna en hun dochter.

Wie is de vader van Lourdes Leon?

De vader van het model is Carlos Leon, een personal trainer en acteur. Hij had delen gecrediteerd in The Big Lebowski, The Replacement Killers, The Woodsman en Tricks of Love.

De Cubaanse inwoner ontmoette Madonna in 1994. De twee zouden drie jaar hebben gedate tot 1997. Er waren ook geruchten dat ze zich op een gegeven moment verloofden. Maar tot op de dag van vandaag geloven velen dat Leon de Queen of Pop alleen heeft "geholpen" om zwanger te worden, nadat Dennis Rodman daarin "faalde".

In 2019 onthulde de voormalige NBA-speler dat Madonna bereid was hem $ 20 miljoen dollar te geven voor een baby. Hij zei zelfs dat de zanger hem een keer belde terwijl hij "de dobbelstenen gooide in Vegas", omdat ze ovuleerde.

Hij greep toen de tafel vast en stapte in een vliegtuig dat ze voor hem had gestuurd. Nadat we dachten dat het een vluggertje was in het huis van de Vogue-hitmaker in New York, vloog Rodman meteen terug naar Las Vegas. "Ik heb het geprobeerd", vertelde hij The Breakfast Club over zijn poging om Madonna te bevruchten.

"Ze vroeg me dat als ik haar zwanger zou maken, ze me $ 20 miljoen zou betalen. Dat is als het kind werd geboren." Rodman zei over Madonna's aanbod, eraan toevoegend dat hij denkt dat ze dezelfde financiële regeling had met de vader van Lourdes. De voormalige basketbalspeler had slechts twee maanden een relatie met de popster in hetzelfde jaar dat ze Leon ontmoette.

Is Madonna's dochter Lourdes Leon dicht bij haar vader?

Leon is naar verluidt "in dagelijkse communicatie met zijn dochter", aldus Distractify. In gesprek met Hallo! in 2011 onthulde de personal trainer dat zijn dochter met Madonna "alles" voor hem is.

"Ik heb geen spijt. Ik zou niets veranderen", zei hij over zijn driejarige relatie met de Evita-ster. "Ik heb het beste uit die relatie gehaald, en dat is mijn dochter. Mijn dochter is alles voor mij." Hij bekende ook dat hij een "soepele vader" was voor zijn toen 14-jarige kind.

"Ik ben erg empathisch en ik kan goed naar mijn dochter luisteren", legt Leon uit. "Ik ben waarschijnlijk een slechte vader als het gaat om het disciplineren van haar."

Toch legde hij strikt een avondklok op om haar veiligheid te garanderen. "Ik probeer er samen met haar aan te werken", zei de vader van twee kinderen. "We spreken een tijd af, laten we zeggen rond 22.00 uur, en ze zegt: 'Wat dacht je van 10.30 uur?'. En het wordt uiteindelijk 10.15 uur." Hij voegde eraan toe dat hij haar altijd zou zien als zijn "kleine meisje", en daarom zei hij dat hij "al overbezorgd was, dus als de tijd daar is, zal ik klaar zijn om te praten met de man die ze door de deur brengt. Hij kan maar beter klaar zijn, want ik zal hem het overzicht geven!"

Destijds zinspeelde Leon ook op de toekomst van zijn dochter in de mode en onthulde dat ze een harde stijlcriticus was. 'Soms zal ze het me moeilijk maken over mijn kleren', zei de patriarch. "Ik droeg een keer een spijkerbroek, en die was niet zo mager als ik ze gewoonlijk draag, en ze zei: 'Oh mijn god, pap, die broek is zo lelijk. Verander alsjeblieft je broek. Ze waren te bootcut, dus ik veranderde [grinnikt]."

Waar is de ex van Madonna, Carlos Leon nu?

Leon is sinds 2013 getrouwd met Zac Posen-ontwerper, Betina Holte. Ze hebben ook een zevenjarige zoon genaamd Meeka. Madonna's ex heeft zich onopvallend gehouden na hun breuk in 1997. Toch zijn ze erin geslaagd een goede co-ouderschapsrelatie te onderhouden.

"Ik heb een geweldige relatie met al mijn ex-vriendinnen, maar vooral met Madonna", vertelde Leon in 2008 aan The Billy Bush Show. "Er was een vriendschap en er is nog steeds een vriendschap. Als ze moet praten met ik ben er en als ik met haar moet praten, is ze er. Zo gaat het."

Aanbevolen: