Paris In Love': fans en beroemdheden gutsen over het huwelijk van Paris Hilton

Inhoudsopgave:

Paris In Love': fans en beroemdheden gutsen over het huwelijk van Paris Hilton
Paris In Love': fans en beroemdheden gutsen over het huwelijk van Paris Hilton
Anonim

Paris Hilton-fans over de hele wereld zijn vandaag zeker aan het glibberen, want de superster-erfgename en etymoloog die ooit 'beroemd was omdat ze beroemd was' heeft niet één, maar twee grote evenementen die plaatsvinden.

Van de première van de nieuwe docuserie over haar bruiloft, Paris In Love, tot de bruiloft zelf, de grote dag is aangebroken en fans kunnen niet gelukkiger zijn om te zien dat de ster haar nog lang en gelukkig krijgt met Carter Reum.

Waarom Parijs een trouwdag heeft op 11/11 is het bewijs dat dromen kunnen uitkomen

Het is geen geheim dat 11:11 lang een speciale plaats heeft ingenomen in het hart van de ster. Zoals Huffpost al in 2013 aangaf, heeft Paris sinds 2009 bijna dagelijks Twitter gebruikt om haar volgers eraan te herinneren om "een wens te doen" om 11.11 uur.

Het is dus alleen maar logisch dat ze de cijfers zou opnemen in haar huwelijk, met de trouwdatum vastgesteld op 11/11 2021 - en aangezien ze zo transparant is geweest met fans over hun betekenis (zelfs The Wall Street vertellend Journal vorige maand dat 11:11 haar "favoriete tijd van de dag was"), kiezen om Paris In Love op dezelfde dag te vliegen is niet alleen een briljante marketingstrategie, maar een zoete herinnering voor velen dat dromen kunnen uitkomen - en fans kozen snel bij de referentie!

Beroemdheden sturen Parijs hun liefde op haar grote dag

Onder Hollywood A-listers is het huwelijk van Parijs en Carters verwant aan een koninklijk huwelijk, dus het is alleen maar logisch dat de who's-who hun beste wensen naar het gelukkige paar hebben gestuurd.

Naar het commentaargedeelte van de Instagram van Parijs, schreef internetpersoonlijkheid Oli London: "Ik wens jou en Carter vandaag een magische trouwdag. Jullie zijn allebei zo perfect voor elkaar en het schattigste stel ooit, " naast verschillende hartemoji's.

Evenzo, blogger, zakenvrouw en vriend van de Hilton-familie, Tina Chen Craig deelde haar opwinding voor zowel de show als de bruiloft, commentaar, "Ik kan' t wacht!! De uren tellen!!!"

Televisiepresentator Carly Steel, ondertussen, gedeeld, "Opgewonden voor jullie!"

Terwijl de zus van Paris Nicky geen reactie achterliet op de post zelf, liet ze ook doorschemeren dat ze opgewonden was via Instagram, door een verhaal te posten van The Spa in Beverly Wilshire, met als bijschrift "huwelijksvoorbereiding."

Fans delen hun opwinding over Parijs terwijl ze door het gangpad lopen

Weinig beroemdheden kunnen zeggen dat ze een enorm ondersteunende fanbase hebben gehad die tientallen jaren beslaat, maar Parijs kan dat, en die fans hebben hun best gedaan om hun steunbetuigingen voor de zakenvrouw, dj en realityster te delen.

@officialboywarrior schreef, "Zo trots op je en gefeliciteerd koningin!" terwijl @eliseparisgutste, "Parijs, ik ben zo ontzettend trots op je. Ik kan niet wachten om je vandaag met je soulmate te zien trouwen. Jullie twee zien er zo oprecht gelukkig uit, verliefd op elkaar en een echte tweelingziel."

Anderen wezen er snel op dat ze blij waren dat hun icoon eindelijk met de man van haar dromen trouwde.

De resultaten zijn binnen, en 'Paris In Love' is een hit

Fans zullen waarschijnlijk even wachten voordat ze een glimp opvangen van de bruiloft van Parijs zelf, maar de aanloop naar de grote dag wordt nu gestreamd, en op basis van de reacties van kijkers tot nu toe, is het een hit!

Instagram-gebruiker @amylynncoutinho2021 gutste, "ZOOOO GOED!! Ik wou dat er meer afleveringen waren. Dus wil binge" - en dat lijkt de algemene consensus onder het publiek te zijn.

Waarom 'Paris In Love' fans van reality-tv zeker zal bekoren

Als het gefilmde huwelijk van Parijs en Carter verwant is aan een koninklijk huwelijk in Hollywood, onder liefhebbers van reality-tv, wordt dit het huwelijk van de eeuw (misschien MEERDERE eeuwen).

Met de moeder van Paris, Kathy die dit jaar een vaste favoriet wordt als 'vriend van' in Real Housewives of Beverly Hills, haar tante Kyle Richards de OG van dezelfde show, en de Kardashians als familievrienden, dat is een heel veel sterrenkracht op slechts één evenement, en fans staan al te popelen om erover na te denken.

Er zijn geen twee manieren: Paris In Love wordt er een voor in de boeken, en we kunnen niet wachten om het liefdesverhaal van Paris en Carter te zien ontvouwen - dit is tenslotte nog maar het begin van een eeuwigheid.

Fans kunnen het 13-delige 'Paris In Love' streamen op Hayu, met elke donderdag nieuwe afleveringen.

Aanbevolen: