Nicki Minaj ondervraagt de RHOP-huisvrouwen terwijl de reünie ten einde loopt

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj ondervraagt de RHOP-huisvrouwen terwijl de reünie ten einde loopt
Nicki Minaj ondervraagt de RHOP-huisvrouwen terwijl de reünie ten einde loopt
Anonim

Fans waren absoluut opgetogen over het optreden van Nicki Minaj in de laatste aflevering van de reünie van The Real Housewives of Potomac op zondagavond. De rapper gaf gastheer Andy Cohen een run voor zijn geld toen ze weigerde zich in te houden bij het ondervragen van de cast, met name over het onderwerp van Candiace's ontluikende muziekcarrière. Minaj schuwde ook het schandaal niet en sprak moedig een tweet aan waarin werd beweerd dat Robyn en Gizelle geheime minnaars waren.

Huisvrouw Candiace Dillard Bassett stevig in de hete stoel plaatsen, de gast-gastheer griste haar op de slechte behandeling van haar moeder van echtgenoot Chris Bassett; "Candace, je moeder lijkt bereid je man te vernietigen zodat de wereld het kan zien. Dus deze moeder wordt niet gecontroleerd, dus ze blijft het doen. Hoe voelde het om je moeder die dingen te zien zeggen?"

Candiac geeft toe dat moeders kritiek op echtgenoot het huwelijk heeft beïnvloed

Candace bekende in tranen: "Ik huilde", voordat ze er emotioneel aan toevoegde: "Ik moest mijn man bellen en hem zeggen: 'Yo, dit komt eraan.' Eerlijk gezegd heeft het ons huwelijk beïnvloed." Duidelijk niet onder de indruk van de reacties van moeder Dorothy, verklaarde Minaj dat als Candiace haar man niet zou verdedigen, dergelijk gedrag zou voortduren. De huisvrouw stemde toe en uitte dat ze hoopte dat de woorden van de rapper zouden kunnen helpen om de zaken tussen haar en haar moeder op te lossen.

Familiedrama terzijde, Nicki Minaj was vooral geïnteresseerd in de nieuwe single van Candiace. Ze deelde "Ik hou van het nummer 'Drive Back,' I said it on Instagram", voordat ze de rest van de cast toesprak met "But I got a question for all of y'all - and just keep it real - op een schaal van één tot tien, voordat die video uitkwam, hoe succesvol dacht je dat het nummer zou worden?”

Mia ontploft Candiace's muziekcarrière

Vonken schaduw, huisvrouw Mia antwoordde: "Negatief twee."

"Van een plaats van haat, " sloeg Candiace terug.

"Vanuit een plaats van eerlijkheid, sorry. Ik heb er nooit naar geluisterd," beweerde Mia.

Toch waren niet alle huisvrouwen zo vernietigend. Karen zei: "Candace kan zingen. Het is een negen voor inspanning, het was een negen voor talent." Minaj was echter niet tevreden met haar honingzoete opmerkingen en zei: "Dat is niet wat ik vroeg." Nadat de beoordelingsschaal was ontcijferd, waarbij 10 'platina' was, veranderde Karen haar standpunt en zei: "Ik dacht echt altijd dat het op zijn minst een vijf zijn."

In reactie op het gesprek verklaarde Candiace trots dat haar single al meer dan 500.000 streams had en het tot nee had gehaald. 24 op de R&B Billboard-hitlijst en nr. 4 op iTunes.

Aanbevolen: