Britney Spears lijkt gedrogeerd te zijn, verleidelijk dansend in een nauwelijks-daar-outfit

Inhoudsopgave:

Britney Spears lijkt gedrogeerd te zijn, verleidelijk dansend in een nauwelijks-daar-outfit
Britney Spears lijkt gedrogeerd te zijn, verleidelijk dansend in een nauwelijks-daar-outfit
Anonim

Bezorgdheid om de veiligheid en het welzijn van Britney Spears begint te escaleren, nadat recente video's haar in een zeer verontrustend licht afbeelden. Ze lijkt seksueel te worden uitgebuit en dat is verontrustend. Fans zijn het erover eens dat ze in haar laatste paar Instagram-posts gedrogeerd lijkt te zijn, en deze meest recente is de meest verbazingwekkende weergave die ze tot nu toe hebben gezien.

Spears lijkt grote ogen te hebben en ze ziet er ronduit angstaanjagend uit. Haar normaal heldere, expressieve ogen die tijdens de vele jaren van haar enorme succes op camera werden vastgelegd, zijn nu sterk vervaagd en lijken voor het grootste deel leeg, afstandelijk en uitdrukkingsloos. Ze lijkt verwijd en verre van normaal, en haar ogen suggereren dat ze gedrogeerd is, net als de rest van haar gedrag en lichaamstaal.

Britney's verontrustende gedrogeerde video

Iemand heeft duidelijk geëist dat ze zich op een zwoele, verleidelijke manier kleedt, en ze heeft duidelijk gehoorzaamd. De draaiingen en de aard van haar bewegingen zijn zorgwekkend en geven een griezelige, ongemakkelijke sfeer aan haar kijkers.

Dit lijkt helemaal niet op de manier waarop Britney Spears er normaal uitziet of beweegt. Houd van ze of haat ze, de wereld weet hoe Britney's kenmerkende dansmoves eruit zien, en dit is het niet. In deze video beweegt ze op een verleidelijke manier, draait ze en beweegt ze haar heupen op de manier die je zou verwachten in een stripclub, niet in haar eigen woonkamer. Dit is niet de manier waarop ze normaal beweegt of handelt, en de blik van binnenuit op haar gezicht vertelt een verhaal over problemen dat fans van mijlenver hebben geïdentificeerd.

Britney moet sparen

Britney's meest recente berichten worden steeds verleidelijker en onthullender. De outfit die ze draagt is veel gewaagder dan wat we gewend zijn Britney te zien dragen. Ze draagt meestal erg ouderwets ogende bescheiden crop tops, maar deze video heeft haar in een zeer vrouwelijke en ongelooflijk onthullende top die haar decolleté laat zien, en wanneer het wordt gecombineerd met de manier waarop ze beweegt, ziet het er ronduit verleidelijk uit, en helaas lijkt het ook om ongelooflijk gedwongen te worden.

Volledig karakterloos voor Spears, fans zijn bezorgd dat ze op een gruwelijke manier wordt uitgebuit en misbruikt.

Fans vinden het helemaal niet leuk wat ze zien. Velen reageerden door te zeggen: "Ik ben doodsbang", "Dit is ongemakkelijk om naar te kijken," en: "Iemand moet haar drogeren…" Andere opmerkingen waren inbegrepen; "Dit is pijnlijk om te zien," en: "Dit is Anna Nicole Smith 2020 en toch helpt NIEMAND dit meisje…."

Beroemde figuur Nicole Arbor schreef; "ze wordt gedrogeerd. Stuur de politie", antwoordde een fan door te zeggen; "Jezus neemt het stuur… zoveel verborgen berichten. Kan iemand alsjeblieft, uit liefde voor alles wat pop roy alty uit de jaren 90 is, haar alsjeblieft gaan halen!? De dode ogen. De blik van niets en dan verdriet. Mijn hart kan niet veel meer aan."

Deze video is ongelooflijk verontrustend, en fans vrezen dat het ergste lot zonder tussenkomst op de loer ligt.

Aanbevolen: