Britney Spears-fans reageren in horror als ex-bodyguard beweert dat ze gedrogeerd is

Britney Spears-fans reageren in horror als ex-bodyguard beweert dat ze gedrogeerd is
Britney Spears-fans reageren in horror als ex-bodyguard beweert dat ze gedrogeerd is
Anonim

Een voormalige lijfwacht van Britney Spears heeft beweerd dat ze eens per week een cocktail van krachtige drugs kreeg toen hij voor haar werkte in 2010.

Fernando Flores maakte de alarmerende beschuldigingen dat de 39-jarige popsuperster antipsychotica zou krijgen.

Hij beweert dat de drugs ervoor zouden zorgen dat ze "van gezond naar praten over parallelle universums" zou gaan.

Flores, 40, die van februari tot juli 2010 voor de zangeres werkte, beweerde dat haar telefoon werd afgeluisterd en dat ze volgens de regels van haar conservatorschap nooit het huis alleen mocht verlaten.

[EMBED_TWITTER]

De voormalige politieagent, die na acht maanden zijn baan opzegde, vertelde The Sun dat een vrouw Britney één keer per week op vrijdag bij haar thuis zou bezoeken om haar de medicatie te geven.

Flores deed de claim dagen nadat Spears een grote overwinning behaalde in haar conservatorschapsstrijd. Een rechter verleende haar het recht om haar eigen advocaat te benoemen, nadat ze de rechtbank had verteld dat ze wil dat haar vader wordt beschuldigd van conservatorschapsmisbruik.

"Ik zou [aan Britney] uitleggen wat alles was - drie antipsychotica en anticonceptiepillen," zei Flores.

"Ze ging van gezond naar praten over parallelle universums."

Britney Spears Instagram
Britney Spears Instagram

Instagram

Fernando vertelde ook hoe Britney in tranen zou achterblijven nadat ze meerdere keren per dag werd gebeld door haar vader en conservator Jamie Spears.

"Jamie belde drie of vier keer per dag om te kijken wat er aan de hand was," zei hij. 'Als ze iets wilde, moest ze zijn toestemming vragen.

Britney Spears Dansen Instagram
Britney Spears Dansen Instagram

Instagram

"Ze bracht haar dagen door met tv kijken of sporten. Als ze down was, huilde ze terwijl ze luisterde naar [James Brown's] It's A Man's World."

Britney-fans waren woedend en ontsteld over de laatste onthullingen over het leven onder haar controversiële conservatorschap.

"Ik weet dat elke winkel twee kanten heeft, maar het wordt met de minuut duidelijker dat Britney werd gebruikt als een gerobotiseerde geldautomaat, gedwongen om tegen haar wil te werken terwijl ze onder dwang stond. Schakel ze allemaal Britney uit en onderneem actie noodzakelijk geacht om je leven terug te krijgen, "schreef een fan.

Britney Spears huilt
Britney Spears huilt

MTV

"Britney lijdt misschien aan ernstige psychische aandoeningen en ze heeft misschien medicijnen nodig, maar het klinkt niet alsof degenen die voor haar zorgen of de medicatie haar belangen behartigen. Er is een andere agenda (waarschijnlijk financieel), niet alleen hier met haar medicatie, maar op elk gebied van haar leven, "voegde een tweede eraan toe.

"Als er één beroemdheid is waar ik echt medelijden mee heb, is het Britney. Haar hele familie heeft haar in de steek gelaten, gebruikt en zo harteloos misbruikt. Ze zou de beste advocaten moeten inhuren en haar vrijheid en geld terug moeten nemen Verachtelijke en rotte familie, " viel een derde in.

Aanbevolen: