Adrienne Gang Of 'Below Deck' overleefde gedrogeerd en werd een reality-tv-ster

Inhoudsopgave:

Adrienne Gang Of 'Below Deck' overleefde gedrogeerd en werd een reality-tv-ster
Adrienne Gang Of 'Below Deck' overleefde gedrogeerd en werd een reality-tv-ster
Anonim

Voormalig Below Deck-ster Adrienne Gang heeft een tumultueus leven geleid. Na het sterrendom te zijn geworden in de populaire realityshow Bravo, is Gang teruggekeerd naar haar taken als jachtsteward en claimt nu een nettowaarde van ongeveer een half miljoen dollar.

In 2012 maakte de Bravo-ster een traumatische ervaring mee toen ze door de politie werd vastgehouden voor mishandeling en mishandeling. Gang kon zich de gebeurtenis niet herinneren en later werd ontdekt dat de hele situatie werd veroorzaakt doordat ze in het geheim was gedrogeerd. Terwijl hij op een avond in een bar dronk, werd Gang in het geheim gedoseerd met GHB, ook bekend als roofies, ook wel "the date rape drug" genoemd. Dit is het verhaal van hoe de meest notoir gespannen, perfectionistische steward van Below Deck een bijna overdosis GHB overleefde.

10 Toen Adrienne Gang de baan op de eer kreeg

Below Deck volgt het leven van bemanningsleden op superjachten tijdens wat watersporters het 'charterseizoen' noemen. Gang had minstens 3-5 jaar als stewardess op verschillende andere jachten gewerkt voordat ze haar rol op Below Deck belandde als een van de hoofdstewards op de Honor, het jacht uit het eerste seizoen.

9 Een nacht in de stad gaat fout voor Adrienne Gang

Een jaar voor het debuut van de show kwam Gang in aanraking met de wet, wat een traumatische ervaring aan het licht bracht. Na een nacht in het centrum van Tampa met een paar van haar vrienden, kreeg Gang een black-out. Hoewel black-outs niet ongewoon zijn tijdens een nachtje drinken, was Gang geschokt toen ze wakker werd in politiehechtenis.

8 Waarom werd de Adrienne-bende gearresteerd?

Bende werd gearresteerd voor mishandeling en mishandeling. Blijkbaar, buiten het medeweten van haar (onthoud dat ze toen een black-out had) kreeg ze een conflict met haar taxichauffeur en begon ze te slaan. De taxichauffeur belde de politie en Gang werd gearresteerd.

7 Wat het onderzoek onthulde

Terwijl ze in hechtenis zat en werd verteld over de gebeurtenissen die leidden tot haar arrestatie, bekende Gang dat ze zich de aanval niet kon herinneren of zich in de taxi had gestort. Gang deed zelf een toxicologische test en uit de resultaten bleek dat Gang een gevaarlijk niveau van GHB in haar systeem had. Gang gebruikt geen harddrugs, dus zowel zij als de politie concludeerden uiteindelijk dat iemand haar drankje met de stof had verrijkt. Gang gelooft dat het drogeren gebeurde nadat een groep willekeurige mannen een fles wijn naar haar tafel had gestuurd, omdat het na het nuttigen van die wijn was dat Gangs nacht een waas werd.

6 Wat deed Adrienne Gang eraan?

Bende was er vanaf nadat ze het medicijn had gekregen dat ze niet zelf kon opstaan of praten. Naar verluidt hield haar potentiële aanvaller een taxi aan en betaalde deze met zijn eigen creditcard. Hierdoor konden de speurders de dader identificeren. Gang heeft geen commentaar gegeven over de vraag of hij al dan niet is gearresteerd, maar toen ze het verhaal over het incident vertelde aan een radioprogramma in Florida, zei ze dat ze erop vertrouwde dat de politie de situatie op de juiste manier aanpakte. Gang zei ook niet de naam van de aanvaller om de zaken voor de politie en het openbaar ministerie niet ingewikkelder te maken.

5 'Below Deck' premières

Bijna een jaar na het incident ging Below Deck in première in 2013. De show werd begroet met hoge kijkcijfers, en de show draaide tijdens de eerste uitzendingen op minstens 1 miljoen televisies. Het publiek genoot ervan om Gang de perfectionist te zien spelen terwijl ze steward-operaties leidde voor de Honor.

4 Adrienne Gang komt naar voren over de ervaring

Bende kwam naar voren over het drogeren in 2013 op het hoogtepunt van de populariteit van het eerste seizoen. Sinds de ervaring is Gang een vocale pleitbezorger geweest voor het beschermen van vrouwen tegen drogeren en aanranding. Ze is een prominente voorstander van DrinkSafe, een merk van discrete dranktestproducten die kunnen helpen bij het identificeren van verkrachtingsdrugs die aanwezig zijn in de drankjes van mensen. Ze werkt ook hand in hand met het Rape Crisis Centre van Tampa Bay om het bewustzijn over date rape drugs en DrinkSafe-producten te vergroten.

3 Wat is er met de dader gebeurd

Zoals eerder vermeld, heeft Gang de dader niet publiekelijk geïdentificeerd. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, maar een van de meest voor de hand liggende was het feit dat Gang de zaak voor wetshandhaving niet ingewikkelder wilde maken. Er is geen woord over of de dader al dan niet is aangeklaagd of enige consequenties heeft ondervonden.

2 Andere keren dat Adrienne Gang in een dramatische situatie terechtkwam

Bendes arrestatie en bijna-aanval waren niet de enige keren dat ze verwikkeld was in drama of controverse. Een van haar voormalige bemanningsleden Ashton Pinear werd beschuldigd van het verbaal misbruiken van de nieuwe chef-steward Kate Chastain na een nacht van drankmisbruik, waardoor Chastain de crew moest verlaten en de show moest laten zien. Gang, een naar eigen zeggen fan van Pinear, tweette haar steun en verdedigde haar ex-crewmate.

1 Tot slot

Adrienne Gang overleefde een van de gevaarlijkste dingen die een mens kunnen overkomen. Maar Gang volhardde en werd beroemd in een van Bravo's meest populaire shows. Ze geniet nu van consistent werk en heeft een liefhebbende echtgenoot.

Aanbevolen: