Jada Pinkett vertelde Will Smith om in vorm te komen nadat ze ontdekte dat hij met deze actrice werkte

Inhoudsopgave:

Jada Pinkett vertelde Will Smith om in vorm te komen nadat ze ontdekte dat hij met deze actrice werkte
Jada Pinkett vertelde Will Smith om in vorm te komen nadat ze ontdekte dat hij met deze actrice werkte
Anonim

Na Wills 'Oscar'-klap lijken allerlei dingen uit het verleden van de familie naar boven te komen, zoals de onrust tussen Jada en Will's ex-vrouw Sheree Zampino. Daarnaast kijken de media ook naar Wills relatie met Jaden, en hoe die kapot ging na 'After Earth'.

Zeker met de tijd zullen deze krantenkoppen verdwijnen, maar op dit moment draait het allemaal om de familie Smith, inclusief de relatie van Will met een bepaalde tegenspeler in de film, 'Focus'.

We kijken terug naar hoe het allemaal ging en waarom Jada zich zorgen maakte over Will's co-ster.

Voor welke film zei Jada Pinkett tegen Will Smith dat hij in vorm moest komen?

Op dit moment lijken fans alles op te graven wat ze kunnen vinden met betrekking tot de relatie tussen Will Smith en Jada Pinkett. Natuurlijk hebben we gehoord dat Jada ontrouw is, maar er zijn ook geruchten geweest dat Will hetzelfde zou doen, naast mede-sterren. Desalniettemin heeft Will Smith de zaak zeer privé gehouden, in tegenstelling tot zijn vrouw.

Tijdens zijn tijd in de film 'Focus' uit 2015 speelde Will Smith in een ander soort rol. Hij was niet zijn gekke zelf in een komedie en in plaats daarvan was het heel anders. Smith moest verschijnen als een meer seksueel personage in een serieuze rol. Terwijl hij onthulde naast Collider, omhelsde hij de rol.

"Dit is een van de eerste keren in mijn carrière waar het volledig, stomend, volwassen mannelijkheid en emotie was. Het is grappig omdat het eigenlijk een ongemakkelijke ruimte voor mij is. Mijn natuurlijke instinct is dat, als je op die manier een moment vastlegt, en het is echt serieus, dat het perfecte moment is voor de grap. Dus om daar constant van afgeleid te worden en gewoon in de ernst en de sexyheid van een moment te leven, was een beetje ongemakkelijk voor mij."

Will had een bepaalde tegenspeler in de film die Jada zo bezorgd maakte dat ze tegen Will zei dat hij in vorm moest komen.

Jada wilde niet dat de actrice Will Smith in verlegenheid bracht met haar uiterlijk

Laten we eerlijk zijn, Margot Robbie kan zowat iedereen overtreffen, niet alleen Will Smith… De verbluffende actrice werd gecast in 'Focus', maar zoals we later zullen onthullen, haar auditie en eerste ontmoeting met Smith was niet de beste…

Toen Jada hoorde van de castingkeuze, drong ze er bij Smith op aan om in vorm te komen. Will onthulde dit stukje informatie tijdens het promoten van de film. Volgens Will wilde Jada niet dat hij haar in verlegenheid zou brengen.

"Toen Margot werd aangenomen voor het optreden… [Jada] zag dat Margot jong en goed in vorm was. Ze zei: 'Jongen, breng me niet in verlegenheid. Kom nu in vorm'. Ze zei: ' Laat dat meisje je niet in elkaar slaan op het scherm.'

Smith zag er uiteindelijk prima uit in de rol, terwijl Margot Robbie ook een geweldige tijd had in de film. Het had behoorlijk succes, maar zo begon het echt niet.

Margot Robbie en Will Smith's relatie begon op rotsachtige voorwaarden

Destijds had Robbie de tijd van haar leven tijdens het backpacken in Kroatië. Dan krijgt ze plotseling een telefoontje dat ze onmiddellijk terug moet en de wereld over moet reizen voor een auditie in de film…

Margot herinnert zich de details: "Uiteindelijk heb ik de gekste 24 uur van mijn leven. Ik ben kletsnat omdat ik heb gezwommen, ik ga om 6 uur 's ochtends terug naar het hostel, niet slapen, draai mijn telefoon aan en ik heb al deze berichten: "Ze willen dat je auditie doet voor Focus. Je vlucht vertrekt vanavond." Er is maar één catamaran naar het vasteland en die vertrekt over 20 minuten, dus ik pak mijn spullen en ik race weg en ik pak de catamaran, ik neem een bus naar het vliegveld, ik ga naar het vliegveld en wacht zes uur, ik vlieg naar Frankrijk en wacht nog eens zes uur, ik vlieg naar New York, en tegen de tijd dat ik in New York ben York, ze zijn mijn bagage kwijt."

"Mijn schoenen zijn nat, mijn spijkerbroek is vochtig, ik heb geen make-up, geen kleren en ik had berekend dat ik in de afgelopen 50 uur in totaal zes uur heb geslapen"

Alsof de dingen niet erger konden worden, kwam Will, toen Robbie eenmaal arriveerde, te laat "omdat hij uit Queens kwam."

Robbie zou een sarcastische opmerking maken dat ze net een eiland in Kroatië had verlaten, maar dat Smith zijn tijd kon nemen…

Tot haar verbazing kreeg ze, ondanks het feit dat ze een hekel had aan Will en zich niet op haar best voelde, toch de rol.

Aanbevolen: