Fans realiseerden zich niet dat de klassieke zet van Julia Louis-Dreyfus op 'Seinfeld' volledig ongeschreven was

Inhoudsopgave:

Fans realiseerden zich niet dat de klassieke zet van Julia Louis-Dreyfus op 'Seinfeld' volledig ongeschreven was
Fans realiseerden zich niet dat de klassieke zet van Julia Louis-Dreyfus op 'Seinfeld' volledig ongeschreven was
Anonim

Seinfeld is een van de grootste shows aller tijden, en er zijn er maar weinig die het evenaren. Het werd het paradepaardje van NBC in de jaren negentig, en toen het eenmaal de top bereikte, keek het nooit meer achterom.

Hoe geweldig de dingen ook waren, de waarheid is dat de cast achter de schermen worstelde, omdat sommige ideeën te aanstootgevend waren en sommige afleveringen schijnbaar nergens toe leidden. Ondanks dit alles was de serie in staat om een kracht op televisie te blijven tot het einde in 1998.

Seinfeld heeft veel elementen waar fans nog steeds van houden, en het is ongelooflijk dat sommige van deze momenten totaal niet geschreven waren.

Laten we de show eens nader bekijken en zien welk iconisch Elaine-moment zonder script was.

Wat heeft Julia Louis-Dreyfus uitgevonden op 'Seinfeld'?

Als je zou worden verteld dat het tv-programma dat je zou gaan kijken over niets ging, zou je dan afstemmen? Ongelooflijk, Seinfeld, de show die grotendeels over niets ging, werd een van de grootste en meest populaire tv-shows aller tijden tijdens de legendarische run in de jaren negentig.

De serie, die werd gemaakt door Larry David en Jerry Seinfeld, had een gebrek aan algemene premissen, maar dankzij het schrijven, de geweldige cast en het op het juiste moment op de juiste plaats zijn, domineerde het de televisietoestellen overal.

Weinigen hadden kunnen voorspellen dat de show een hit zou zijn geweest, en zelfs leden van de cast hadden hun twijfels.

"Vanaf het moment dat ik het script zag, dacht ik dat het het meest briljante zou zijn waar ik ooit deel van zou uitmaken, en dat het zelfs geen dag zou draaien. Waarom? "Omdat het publiek voor deze show ben ik, en ik kijk geen tv, "zei Jason Alexander.

De show was gevuld met geweldige en iconische momenten, waarvan sommige volledig zonder script waren.

Sommige van zijn beste momenten zijn zonder script

In tegenstelling tot andere geweldige shows, had Seinfeld, die grotendeels was gescript, tal van hilarische en iconische momenten die volledig zonder script waren.

Een van de beste voorbeelden hiervan is niemand minder dan Kramers beroemde glijbaan in Jerry's appartement. Deze dia werd extreem populair, en het werd allemaal gemaakt door Michael Richards.

In feite was Kramer zo populair bij fans dat wanneer hij Jerry's appartement binnenkwam - iconisch de deur opengooiend en vaak naar binnen glippend - het studiopubliek zijn komst enkele minuten applaudisseerde. Dat klopt - minuten. Het werd zo belachelijk dat collega-acteurs klaagden dat de applauspauzes het tempo van de scènes en grappen verpesten. Uiteindelijk gaven showrunners het studiopubliek de opdracht om niet zo lang te klappen. Wat betreft Kramers nu legendarische dia-ingang in Jerry's appartement? Helemaal geïmproviseerd’, schrijft Ask.

Een ander populair moment zonder script kwam toen het personage van Bryan Cranston, Dr. Whatley, in een hilarische scène van het lachgas afhaalde. Dit moment was zelfs grappig genoeg om Jerry Seinfeld aan het lachen te maken, wat niet eenvoudig is.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden, en als we naar Elaine Benes kijken, zien we dat een van haar beroemdste bewegingen volledig geïmproviseerd was.

Elaine's beroemde schop was niet gescript

Dus, welke beroemde zet van Elaine Benes was zonder script? Ongelooflijk, Elaine's beroemde duw was niet geschreven door actrice Julia Louis-Dreyfus. In feite was het iets waar ze in het echte leven om bekend stond.

Volgens Jezebel: "Het was een zet die Louis-Dreyfus naar Elaine bracht, maar het was minstens tien jaar ouder dan het personage. "De manier waarop ze jongens zou duwen, zo moest ze ons behandelen ', zegt Paul Barrosse, die Louis-Dreyfus castte in een comedyshow toen ze student waren aan de Northwestern University."Dat soort lichamelijkheid was al heel vroeg te zien."

Dezelfde bron zou ook onthullen: "Er was een dag waarop Julia alles tot stilstand bracht tijdens de repetities", herinnerde hij zich. "We plaagden haar op de een of andere manier en ze zei gewoon: 'Dat is voorbij. doen dat niet meer.'

Nadat de verhuizing een goede reactie kreeg van het publiek, bleef de duw een deel van Elaine's personage voor de rest van haar tijd in de serie. Zoals fans te zien kregen, werd de duw meer overdreven naarmate de jaren vorderden, en het was iets waar ze naar uitkijken in de show.

"Lol, ik vind het leuk hoe ze Elaine's duw in de loop van de tijd meer hebben overdreven. Van een spontane duw tot een agressieve duw die sterk genoeg is om iemand de kamer uit te gooien", merkte een fan op.

Het is geweldig om te zien dat iets uit haar echte leven een iconisch onderdeel werd van een van de meest verbazingwekkende tv-shows aller tijden.

Aanbevolen: