Dave Grohl zet iedereen ter plekke voor het ondertekenen van een handtekening

Inhoudsopgave:

Dave Grohl zet iedereen ter plekke voor het ondertekenen van een handtekening
Dave Grohl zet iedereen ter plekke voor het ondertekenen van een handtekening
Anonim

Dave Grohl staat bekend als buitengewoon meegaand en vriendelijk voor zijn fans.

Maar de 18 keer dat Grammy-winnende muzikant is gestopt met het ondertekenen van handtekeningen.

Dave Grohl weigerde handtekeningen te zetten voor een groep fans

In een video die door een fan naar YouTube is geüpload, legt de voormalige Nirvana-drummer aan een menigte juichende fans uit dat hij alleen handtekeningen ondertekent voor goede doelen. Ondanks zijn protest vroegen verschillende fans om specifieke personalisaties voor familieleden van mensen. "Ik zeg het nog een keer," begint Grohl langzaam, "ik ben gestopt met het tekenen van s tenzij het voor het goede doel is."

Toen fans bleven vragen om zijn handtekening, had de zanger van "Best Of You" er genoeg van.

"Hier is het andere," zei hij, terwijl hij pauzeerde tot de menigte stil was. "Tot ziens!" Hij draaide zich prompt om en rende terug naar zijn auto.

Dave Grohl nodigde een elfjarige uit om met hem op het podium te drummen

Grohl is mogelijk gestopt met het schrijven van handtekeningen om de doorverkoop van zijn handtekening voor winst online te beteugelen. Zijn vriendelijke aard heeft de krantenkoppen gehaald nadat hij een elfjarige drummer had uitgenodigd om op het podium te spelen tijdens een Foo Fighters-concert nadat hij met haar had videochatten.

Toen een bassist in Seattle in zijn been werd geschoten terwijl hij een schutter stopte tijdens een concert, schonk Grohl hem de 'troon' waarop hij zat tijdens optredens toen hij zijn been brak.

The Foo Fighters hebben hun tourdata geannuleerd na het overlijden van Taylor Hawkins

The Foo Fighters hebben al hun tourdata voor 2022 geannuleerd na de dood van Taylor Hawkins. De 50-jarige werd in maart dood aangetroffen in een hotelkamer in het noorden van Bogota, Colombia. Hawkins had naar verluidt "tien verschillende soorten drugs in zijn systeem" toen hij stierf in het vijfsterrenhotel Casa Medina in Bogota. De Colombiaanse krant El Tiempo beweert ook bronnen te hebben die hen vertelden dat Hawkins hallucinogenen in de hotelkamer had.

De band zou optreden op het Festival Estéreo Picnic in de Colombiaanse hoofdstad. De charismatische drummer had net een groot aantal tourdata in Zuid-Amerika achter de rug, waarbij de band voor het laatst speelde in San Isidro, Argentinië. De Foo Fighters komen samen voor een reeks eerbetoonconcerten voor Hawkins - waarbij alle kaartverkoop naar het goede doel gaat.

Dave Grohl richtte zijn tweede band Foo Fighters op in 1994, slechts enkele maanden nadat Kurt Cobain, Nirvana's frontman, zelfmoord pleegde. Grohl was kapot van de dood van Cobain en wist niet zeker of hij in de muziekindustrie wilde blijven. Hawkins voegde zich in 1997 bij de Foo Fighters voor hun tweede album "The Color and the Shape". Hawkins en Grohl vormden al snel een hechte band en gingen samen mainstream succes behalen. Vier jaar nadat hij bij Foo Fighters kwam, nam Hawkins een overdosis heroïne en belandde in een coma in Londen 2001. Zijn Foo Fighters-bandmaat Dave Grohl lag aan zijn bed totdat hij volledig herstelde. Grohl schreef over het incident in het nummer "On The Mend" voor hun album uit 2005.

Hawkins vertelde Q magazine over de track: "Ik wil die s--t niet weten. Ik echt niet. Helaas zal dat voor altijd een deel van mijn verhaal zijn, iets dat gebeurde in ik ben achter in de twintig door een idioot te zijn. Sommige dingen kunnen wat mij betreft beter onuitgesproken blijven."

Foo Fighter-fans reageerden geschokt en verwoest bij de dood van Hawkins - velen dachten aan Grohl die nu de tragedie heeft moeten doorstaan van het twee keer verliezen van een naaste bandlid en vriend.

"Ik kan me niet voorstellen dat je een drummer bent en je frontman verliest, en vervolgens de frontman wordt om je drummer te verliezen … rust in vrede Taylor Hawkins, en vrede zij met jou Dave Grohl, gewoon verwoestend", schreef een persoon online.

"Dave Grohl verloor Kurt Cobain en Taylor Hawkins. Van alle mensen die die shit niet verdienen", twitterde een ander.

"Man, ik voel nu zo veel met Dave Grohl… Hij heeft twee beste vrienden/collega's van de band verloren. Gedachten gaan uit naar de vrienden en families van Taylor Hawkins, een absolute legende van een drummer en muzikant," een derde heeft gereageerd.

Aanbevolen: