Fans reageren als de vader van Britney Spears een stap zet om haar conservatorium volledig te beëindigen

Inhoudsopgave:

Fans reageren als de vader van Britney Spears een stap zet om haar conservatorium volledig te beëindigen
Fans reageren als de vader van Britney Spears een stap zet om haar conservatorium volledig te beëindigen
Anonim

In een volkomen verbluffende zet heeft de vader van Britney Spears de rechter gevraagd om haar voogdijschap volledig te beëindigen. Er is in dit geval zoveel strijd om de macht geweest, en Britney en haar vader vochten het tegen elkaar aan over deze kwestie, wat de schokwaarde voor fans nog groter maakte toen ze hoorden van deze update.

Fans zijn verbijsterd door zijn ommezwaai, want het was echt niet zo lang geleden dat hij een enorme juridische muur oprichtte om ervoor te zorgen dat Britneys vrijheid werd beperkt. Nieuwsgierig naar wat deze plotselinge verandering teweeg heeft gebracht, maar enthousiast om te zien dat het wordt afgedwongen, overspoelen fans sociale media met opwinding over de mogelijkheid van de totale vrijheid van Britney Spears.

Jamie Spears verbluft fans

Jamie Spears heeft onlangs onthuld dat hij bereid was om 'af te treden' uit het conservatorium van Britney 'wanneer de tijd rijp is' en fans verwachtten dat hij tot het bittere einde zou volhouden door deze situatie voor langere tijd te slepen.

Schijnbaar uit het niets heeft hij de rechtbank verzocht hem niet alleen toe te staan af te treden zoals gepland, maar ook om het conservatorium volledig uit te wissen, waardoor Britney het volledige en volledige recht op haar eigen leven krijgt. Hij verklaarde dat als de rechtbanken haar gezond genoeg achtten om haar eigen raadsman in te roepen, ze daarom ook in staat zou moeten zijn om haar andere zaken zelf af te handelen.

Deze update stuurde schokgolven via sociale media terwijl Britney's fans zich verheugen, en bidden dat dit in de goede richting blijft gaan.

Fans Go Nuts

Dit is het moment waar fans op hebben gewacht. Jaren in de maak, en met minder moeite en tijdverspilling dan ze aanvankelijk hadden verwacht, blazen fans sociale media op met extreme opwinding en een enorme druk om dit voor elkaar te krijgen voordat er iets verandert en dit moment verpest. Ze vertrouwen haar sluwe vader niet en willen dat er meteen actie wordt ondernomen.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; 'Ik vraag me af of Britneys advocaat dreigde de rechtbank om een boekhouding te vragen?' "Hij doet het niet voor haar. Hij realiseerde zich net hoeveel bewijs van conservatorschapsmisbruik naar buiten zal komen als hij moet zitten voor een verklaring en de vragen van Britney's advocaat onder ede moet beantwoorden," en "laten we dit voor elkaar krijgen voordat iemand met een ander complot naar buiten komt draai en verpest haar kans om vrij te zijn."

Anderen schreven; "Omdat hij bang is dat zijn verduistering wordt ontmaskerd, misbruiker!" en "Hij heeft het echter niet ingediend. hij heeft het tot nu toe gewoon naar de media gelekt", evenals; "wacht, ik moet hem dit echt zien indienen," evenals; "Ik moet de rechtbankdocumenten zien voordat ik feest."

Veel fans overspoelden social media-feeds met extreme vreugde en "eindelijk gratis" berichten ter viering van deze hoopvolle stap voorwaarts naar de langverwachte vrijheid van Britney Spears.

Aanbevolen: