Waarom willen Harry Styles-fans zo graag dat hij het uitmaakt met Olivia Wilde?

Inhoudsopgave:

Waarom willen Harry Styles-fans zo graag dat hij het uitmaakt met Olivia Wilde?
Waarom willen Harry Styles-fans zo graag dat hij het uitmaakt met Olivia Wilde?
Anonim

Harry Styles is al een hele tijd in het nieuws. Zijn laatste album, 'Harry's House', brak records direct na de release. Hij is ook in het nieuws geweest voor zijn acteercarrière.

Styles heeft dit jaar twee grote films; My Policeman, een tragisch homo-liefdesverhaal, en Don't Worry Darling, een psychologische thriller, die beide in de herfst van 2022 worden uitgebracht. Maar dat is het niet. Afgezien van het breken van muziekrecords en het spelen in de twee meest verwachte films van het jaar, hebben de fans van Styles het over iets anders gehad.

Harry Styles begon in januari 2021 te daten met zijn regisseur, Olivia Wilde, en Harry's fanbase werd wild, hoewel niet op een goede manier.

Olivia lijkt de relatie te hebben bevestigd

Het nieuws over het daten van Harry en Olivia kwam op internet in januari 2021, toen Styles hand in hand met Wilde werd gespot op de zeer besloten bruiloft van zijn manager in LA. Het paar is sindsdien papped slenteren door LA, Italië, en de drukke wegen van Londen. Wilde was ook te zien bij de meeste Harry's Love On Tour-concerten, iets dat toeschouwers zagen als een duidelijk teken dat ze verliefd was op de zangeres.

Hoewel Styles de relatie nooit heeft bevestigd, zelfs niet na te zijn gevraagd op de Howard Stern Show, is het ook waar dat hij zich ook niet heeft uitgesproken over veel eerdere relaties.

Exen zoals Kendall Jenner en Taylor Swift waarderen waarschijnlijk het feit dat het daten van Harry, hoewel ze zichtbaarder werden, niet betekende dat Styles over hen roddelde tijdens of na hun romances.

Olivia is natuurlijk nogal luidruchtig geweest over hun vermeende relatie, hoewel ze Harry niet precies bij naam heeft genoemd. Ze heeft echter gezegd dat een gelukkige relatie betekent dat het haar en haar partner niet kan schelen welke geruchten mensen beginnen of wat ze zeggen.

Het is maar goed dat ze niet naar het publiek luisteren; binnen zes maanden nadat ze samen waren, waren er een handvol geruchten over verloving en zwangerschap die de krantenkoppen haalden. Tot op heden lijkt echter geen van beide als waar te zijn bevestigd.

Veel fans denken echter dat de relatie een PR-stunt is die zal eindigen rond de release van Don't Worry Darling. En ze maken een goed punt over de waargenomen compatibiliteit van het paar.

Harry's fans keuren Olivia's verleden niet goed

De belangrijkste reden waarom fans niet blij zijn met de suggestie dat Olivia en Harry aan het daten zijn? Haar problematisch verleden.

Door de jaren heen heeft Olivia publiekelijk uitspraken gedaan die op zijn best ongevoelig zijn. In het slechtste geval, zoals critici hebben opgemerkt, kunnen haar uitspraken als homofoob en/of transfoob worden beschouwd, terwijl sommige van haar acties als racistisch worden bestempeld.

Olivia heeft er bijvoorbeeld eens op gewezen dat ze enigszins mannelijke gelaatstrekken had, maar een woord gebruikte dat in de transgemeenschap als een laster wordt gezien.

Ze werd ook bekritiseerd op Twitter omdat ze haar carrièreverandering van acteren naar regisseren vergeleek met 'uit de kast komen'.

In een interview met de Vulture onthulde Wilde dat ze na het einde van haar eerste huwelijk 'een zachte soort lesbische relatie' had overwogen. Omstanders bekritiseerden ook een van haar fotoshoots in 2010 en zeiden dat Olivia "zwartgevist" was.

Zoals Harry Styles-fans al weten, omarmt de zanger die acteur is geworden mensen van alle achtergronden en oriëntaties en heeft hij zijn liefde voor de LGBTQ+-gemeenschap uitgesproken.

Wilde heeft ook de toespraak van Ali G bij de Oscars van 2016 gesteund, die algemeen werd beschouwd als haatdragende taal jegens Aziaten, door te tweeten: "Voor de goede orde, Ali G is een perfecte heer. Het hele gebeuren was hilarisch en welkom Verrassing. Haters, verlicht."

Uiteindelijk is de vraag, zo suggereren fans, waarom Harry schijnbaar zijn moraal zou opgeven voor een actrice wiens problematische geschiedenis van citaten suggereert dat ze helemaal geen bondgenoot is.

Blijven Olivia Wilde en Harry Styles bij elkaar?

Als Olivia en Harry echt een relatie hebben en geen PR-stunt, vragen fans zich af of ze het ver zullen gaan.

Hun leeftijdsverschil wordt vaak genoemd als een zorgwekkende factor in hun romance, maar verder is Harry's fanbase bezorgd dat Wilde de loyaliteit van hun favoriete zanger kan beïnvloeden.

Is het mogelijk dat de omgang met Olivia Harry kan veranderen? Dat lijkt de ultieme angst van zijn fans te zijn.

Natuurlijk is het heel goed mogelijk dat, als Olivia en Harry echt serieus zijn, hij haar misschien ten goede verandert. Iedereen kan tenslotte leren en een bondgenoot worden van gemarginaliseerde bevolkingsgroepen.

Misschien heeft Olivia echt behoefte aan de invloed van iemand als Harry, en minder oordeel van zijn fans als ze leert door zijn wereld te navigeren.

Aanbevolen: