Kourtney Kardashian-fans denken dat ze het uitmaakt met Travis Barker

Kourtney Kardashian-fans denken dat ze het uitmaakt met Travis Barker
Kourtney Kardashian-fans denken dat ze het uitmaakt met Travis Barker
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben geruchten aangewakkerd dat ze op weg zijn naar Splitsville.

De oprichter van Poosh, 42, en haar Blink-182-beau, 45, werden gezien in bijpassende zwarte outfits toen ze op vrijdagavond naar The Polo Bar gingen.

Eens binnen genoot het paar van wat gebakken olijven en zag ze Broadway-musical Hadestown.

Kourtney's zag er moeiteloos glamoureus uit voor de avond, terwijl ze een zijdeachtige strapless wikkeltop met een kleine sleep en een chique broek met vierkante laarzen rockte.

Ze droeg een pluizige zwarte handtas en droeg haar bruine lokken in een zijgedeelte terwijl ze Barker's hand vastpakte toen ze het Greenwich Village-hotel verlieten. Het Barker-ensemble omvatte een getailleerde zwarte jeans en een T-shirt met Doc Martens in Oxford-stijl.

Hun houding op hun rendez-vous in New York veroorzaakte op sociale media dat het paar "verveeld" leek van elkaar.

"Verveelden ze zich. Ze zien er verveeld uit. Ze zien er ellendig en ongeïnteresseerd uit. Of dat, of ze zijn gek Kim heeft ze op SNL geroosterd voor al hun PDA", schreef iemand online.

"Ze begint er meer mama uit te zien en hij begint er minder gelukkig uit te zien", voegde een tweede eraan toe.

"Je wordt verondersteld van iemand te houden voor diegene! Waarom vormt hij haar in een gothic om meer op hem te lijken? Er is hier iets heel erg mis mee. Ik begin medelijden met haar te krijgen. Het uiterlijk en het proberen sexy te zijn is beschamend, " merkte een derde op.

"Toen ze bij Lord Disick was, was ze altijd gekleed. Toen ging ze uit met Younes en plaatste ze video's van Franse gebakjes en wilde ze naar Frankrijk gaan wonen. Met Addison is ze een tiener, nu is ze een rockchick. Dit ziet er niet goed uit, " merkte een vierde op.

Kourtney Kardashian heeft haar romance met muzikant Travis Barker in februari bevestigd. Het paar was al jaren goede vrienden.

De 42-jarige realityster deelde op Instagram een foto van haar rockstar-drummer die elkaars hand vasthield.

De lieve foto heeft meer dan drie miljoen likes opgeleverd.

Kourtney deelt drie kinderen met haar ex, Scott Disick: Mason, 11, Penelope, 9 en Reign, 6.

Ondertussen deelt Barker Landon, 17, Alabama, 15, en stiefdochter Atiana, 21, met zijn ex Shanna Moakler, met wie hij getrouwd was van 2004 tot 2008

Ze waren getrouwd van 2004-08 en speelden in de realityserie Meet the Barkers.

Aanbevolen: