Fans razen over verspilde stemmen voor Kanye West, terwijl Kris Jenner schrijft over het tellen van iedereen

Inhoudsopgave:

Fans razen over verspilde stemmen voor Kanye West, terwijl Kris Jenner schrijft over het tellen van iedereen
Fans razen over verspilde stemmen voor Kanye West, terwijl Kris Jenner schrijft over het tellen van iedereen
Anonim

Kris Jenner heeft de laatste tijd niet veel over politiek gezegd, en toen ze eindelijk een bericht plaatste over het belang van het tellen van stemmen, had ze er waarschijnlijk veel spijt van dat ze dit blik wormen had geopend.

Haar boodschap was heel eenvoudig en to the point. Zij schreef; “tel elke stem”, maar dat was genoeg om een hele hoop haatmail op te wekken. Fans haastten zich om hun mening te sturen over Kanye West en velen spraken over het gevoel alsof Kanye's politieke lawaai afleidde van de echte presidentiële race die plaatsvond.

Zonder haar standpunt helemaal duidelijk te maken, roerde Kris Jenner de pot genoeg om fans aan het praten te krijgen, en niets wat ze zeiden was positief. Velen gaven commentaar op het schijnbare gebrek aan integriteit bij het tellen van elke stem, maar de echte focus lag op hoe Kanye West niet thuishoort in de politiek.

Denkt Kris dat Kanye een kans heeft?

Ondanks het feit dat Kanye trouwe fans heeft die hem altijd zullen volgen, is de meerderheid van hen er niet van overtuigd dat hij geschikt is om een land te besturen. Niet alleen dat, ze zijn gefrustreerd dat Kanye's egoïstische presidentsverkiezingen de stemmen wegnemen die zo dringend in een andere richting moeten worden toegepast. De race om het presidentschap is zo dichtbij dat elke stem indruk maakt, en degenen die in het voordeel van Kanye worden uitgebracht, worden gezien als een afleiding van wat er echt toe doet.

Een fan schreef; "Het is jammer dat er meer dan 50k stemmen zijn verspild aan Kanye die ergens anders hadden kunnen helpen", terwijl een ander zijn frustratie aangaf door te zeggen; "Waarom heb je je schoonzoon er niet van weerhouden te proberen de spot te drijven met het proces?"

Kanye West, Politieke afleiding

Het is duidelijk dat Kanye de veren van mensen op de verkeerde manier heeft verstoord, en mensen zijn niet onder de indruk dat hij een afleiding is geweest voor dit kritieke proces.

Andere opmerkingen inbegrepen; "Kanye gaat niet winnen schat, jullie moeten dit allemaal opgeven Lmfaoo", terwijl een andere persoon de nadruk legde op het feit dat zijn eigen vrouw Kanye's presidentiële run niet steunde, door te verklaren; "Ze hebben niet op hem gestemd, idk of dat grappiger of verdrietiger is."

Een paar realisten maakten zelfs gebruik van de gelegenheid om Kris Jenner in toom te houden over dit zeer gevoelige onderwerp: "Sorry Kris, Ye gaat niet winnen", ging gepaard met "Het spijt me, maar het zal nog steeds blijken Kanye West kreeg minder dan 1% stemmen, "om de boodschap echt naar huis te brengen.

Aanbevolen: