Selena Gomez-fans stemmen af terwijl ze 'Only Murders' plaagt

Inhoudsopgave:

Selena Gomez-fans stemmen af terwijl ze 'Only Murders' plaagt
Selena Gomez-fans stemmen af terwijl ze 'Only Murders' plaagt
Anonim

Selena Gomez maakt fans gek door haar nieuwe Hulu-serie, Only Murders In The Building, te plagen.

Ze heeft fans verbluft en versteld doen staan door haar enorme succes in de muziekindustrie, heeft haar geluk beproefd in de keuken met haar kookshow, en geeft fans nu een run voor hun geld terwijl ze haar acteertalenten op de set van deze langverwachte serie.

Gomez geeft fans een voorproefje van wat komen gaat met deze serie over drie vrienden die geobsedeerd zijn door echte misdaad, en dan plotseling midden in één ervan terechtkomen.

Gomez-fans zijn verslaafd

Selena Gomez had haar fans opgesloten met de loutere vermelding van het feit dat ze de hoofdrol speelt in deze serie. Mensen willen haar in actie zien en een glimp opvangen van Selena Gomez op hun televisie vanuit het comfort van hun eigen huis, is een duidelijke overwinning.

De show wordt naar verwachting uitgezonden op Hulu en deze hete nieuwe serie gaat in première op 31 augustus 2021.

Er is nog maar heel weinig tijd over voordat het begint, en Gomez maximaliseert de pure kracht van haar invloed om ervoor te zorgen dat haar fans net zo enthousiast zijn als zij dat de eerste aflevering wordt uitgebracht.

Fans zijn gelijmd

De sneak peek die Gomez zojuist aan haar fans gaf, is genoeg om ze helemaal gek te maken van anticipatie.

Kijken hoe hun favoriete muziekster haar talenten meeneemt naar de acteerwereld is zeker een leuke rit, en ze willen geen moment missen.

De serie is gemaakt door Steve Martin en John Hoffman.

Steve Martin, Martin Short en Aaron Dominquez zijn de hoofdrolspelers naast Selena Gomez, en fans wachten met ingehouden adem om meer te zien.

Reacties op de teaserpost die Gomez plaatste omvatten; "Dit ziet er ongelooflijk uit! Ik ben zo opgewonden om het te bekijken," "IK BEN ZO OPGELOST. ZO KLAAR OM OnlyMurdersInTheBuilding TE KIJKEN." en "We zijn zo opgewonden om je weer te zien acteren, kan niet wachten! Mabel Mora is al een legende, " evenals; "omg dit is zo gek, deze trailer gaf me kippenvel, ik ben er zo klaar voor."

Andere fans schreven om te zeggen: "wauw, dit is zo krankzinnig. Ik hou van deze kant van jou, Sel", wat onmiddellijk de reactie opleverde; "ja, alsjeblieft! dit ziet er zo goed uit, ik wil dat het nu begint."

Aanbevolen: