Kim Kardashian gesleept voor het vertellen van fans om te stemmen nadat ze 'falen' om Kanye's run te stoppen

Kim Kardashian gesleept voor het vertellen van fans om te stemmen nadat ze 'falen' om Kanye's run te stoppen
Kim Kardashian gesleept voor het vertellen van fans om te stemmen nadat ze 'falen' om Kanye's run te stoppen
Anonim

Kim Kardashian heeft de afgelopen 48 uur te maken gehad met harde kritiek.

De realityster deelde talloze foto's van haar 40e verjaardag vanuit het resort van Marlon Brando op Tahiti.

Kardashian deelde de glamoureuze kiekjes voor haar 190 miljoen volgers. Maar ze werd al snel bestempeld als "ongevoelig" vanwege de wereldwijde pandemie en hoeveel levens en middelen van bestaan verloren zijn gegaan.

Nu probeert de moeder van vier de aandacht af te leiden van haar controversiële reis voor haar 40e verjaardag.

Het plaatsen van meer foto's van haar privé-eilanduitje Kim moedigde haar fans aan om naar buiten te gaan en te stemmen bij de presidentsverkiezingen.

Ze steunde nochtans noch de Republikeinse Donald Trump, noch de Democraat Joe Biden. Het komt als haar eigen echtgenoot, rapper Kanye West, momenteel kandidaat is voor het voorzitterschap.

Kim schreef foto's van zichzelf, moeder Kris Jenner en vriendin LaLa: "Nu ik je aandacht heb … dit een herinnering om te STEMMEN. 6 dagen."

Eén persoon schreef: "Je zegt ons echt dat we vanaf je privé-eiland moeten stemmen? Waarom vertel je je man niet om te stoppen met het aannemen van stemmen van Biden!!!"

Terwijl een ander zei: 'Vertel me dit Kimmy? Op wie stem je? Gaat je man met een coronaplan komen? Of gaat hij ontsnappen met een privévliegtuig terwijl wij elke dag te lijden hebben onder deze pandemie."

Een derde persoon zei: "Meisje, knip het alsjeblieft uit. Juiste boodschap, VERKEERDE boodschapper."

Een ander voegde eraan toe: "Over stemmen gesproken, wanneer ga je je man vertellen om te gaan zitten en nederig te zijn."

Een andere volgeling van Kim schreef: "TONE DEAF [huilende lachende emoji]."

Ondertussen heeft Kanye West beweerd dat Jennifer Aniston "geschokt" is nadat ze fans had aangespoord om niet op de rapper te stemmen bij de komende Amerikaanse verkiezingen.

Vorige week onthulde de Friends-acteur dat ze op 3 november vroeg op Joe Biden en Kamala Harris had gestemd. Ze vertelde haar 35,7 miljoen volgers dat het "niet grappig" was om op onafhankelijke kandidaat West te stemmen. [EMBED_TWITTER]"Stem voor gelijke mensenrechten, voor liefde en voor fatsoen", schreef Aniston bij haar foto. "P. S. Het is niet grappig om op Kanye te stemmen. Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Wees alsjeblieft verantwoordelijk." Op dinsdagochtend (26 oktober) reageerde West door een screenshot te delen van een Vanity Fair-artikel over de opmerkingen van Aniston op Twitter (via Page Six). interview van een uur met podcaster Joe Rogan."Laten we gooooooooo."

Aanbevolen: