Britney Spears schrijft voor het eerst over iemand anders dan zijzelf Ooit

Inhoudsopgave:

Britney Spears schrijft voor het eerst over iemand anders dan zijzelf Ooit
Britney Spears schrijft voor het eerst over iemand anders dan zijzelf Ooit
Anonim

De meesten van ons volgen het bizarre en verontrustende verhaal van het leven van Britney Spears al enkele maanden. Elke dag brengt een vreemde gebeurtenis met zich mee, een bizarre dansvideo of een enge boodschap die ons doet vrezen voor haar welzijn.

Van tijd tot tijd worden we getrakteerd op een aantal cryptische berichten of afbeeldingen die absoluut nergens op slaan en die niets te maken lijken te hebben met iets waar we onze geest omheen kunnen draaien. Dit doet fans natuurlijk geloven dat Britney Spears terughoudend is en geheime berichten probeert te verzenden met een schreeuw om hulp.

Hoe vreemd dat ook allemaal is, het is helaas de norm geworden, en dat is wat fans verwachten te zien wanneer ze afstemmen op Britney's Instagram-account.

Britney's back-updanser

We weten allemaal dat Britney Spears dol is op dansen. We bedoelen niet alleen de vreemde en angstaanjagende repetitieve dansbewegingen die ze de laatste tijd doet. De echte Britney, de popster die we vroeger kenden, en de gecoördineerde dansperfectie waarmee ze ons vroeger trakteerde. Het is geen verrassing dat de persoon van wie ze heeft besloten om voor het eerst een video te plaatsen, een back-up danseres is.

Op een gegeven moment, voordat ze uit de gratie viel, stond Britney Spears bekend om haar ongelooflijke uithoudingsvermogen en gecoördineerde dansbewegingen. Haar optredens verbaasden het publiek over de hele wereld en haar liefde voor dans was levendig expressief. Ze houdt echter niet alleen van dansen. Het lijkt erop dat Britney "iets" heeft met achtergronddansers. Ze trouwde in 2004 met een van haar achtergronddansers, Kevin Federline.

Ze heeft nu echter haar oog laten vallen op een nieuwe danseres, en hij stond prominent op haar Instagram-pagina. Welkom Blake McGrath op de foto - de nieuwe obsessie van Britney Spears.

Blake McGrath

Blake McGrath is niet nieuw op het toneel. De doorgewinterde professionele danseres speelde zelfs in So You Think You Can Dance en Dance Life.

De Canadese danseres is een van de meest getalenteerde dansers die we zijn tegengekomen en heeft met een hele reeks professionele artiesten gewerkt, waaronder Madonna, Kylie Minogue, Janet Jackson en natuurlijk Britney Spears.

Hij ging onlangs naar zijn eigen Instagram-pagina en plaatste een adembenemende video van zichzelf die aan het dansen is op een zandstrand, met als bijschrift de woorden; "Ik hou van je Britney Spears." In ruil daarvoor plaatste ze de video opnieuw met haar eigen bijschrift, dat luidde; "@BlakeMcgrath danste altijd voor mij en dit deed me glimlachen !!!! Ik wil naar ZIJN FEEST …. na quarantaine natuurlijk ????‍♀️?‍♀️?‍♀️ !!!!"

Dit is de eerste keer dat Britney Spears iets plaatst ter ere van iemand anders, dat schijnbaar niets met haarzelf te maken heeft, en fans vonden dat erg verfrissend!

Aanbevolen: