Hier is waarom Miley Cyrus anderen niet meer volgt op Instagram

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Miley Cyrus anderen niet meer volgt op Instagram
Hier is waarom Miley Cyrus anderen niet meer volgt op Instagram
Anonim

Miley Cyrus is een van de grootste beroemdheden in de entertainmentindustrie geworden, en terecht! Nadat hij in 2006 voor het eerst bekendheid kreeg door de rol van Hannah Montana te spelen in de gelijknamige Disney-show, groeide Cyrus uit tot internationale faam en succes, en het duurde niet lang! De ster werd beschouwd als Disney-roy alty en verkocht haar shows, merchandise, films en natuurlijk haar eigen tv-show.

Terwijl haar tijd bij het netwerk wonderen deed voor haar carrière, concentreerde Miley zich op haar muziek en gaf fans hits als 'Party In The USA', 'We Can't Stop' en 'Wrecking Ball'. De ster bereidt nu de release voor van haar aankomende album, 'Plastic Hearts', dat op 27 november uitkomt. Hoewel de focus op haar album ligt, lijkt Miley ervan beschuldigd te zijn verschillende beroemdheden te ontvolgen, en je zult niet geloven waarom!

Volgt Miley Cyrus beroemdheden niet meer?

Miley Cyrus debuteerde voor het eerst in 2006 toen ze speelde in de populaire Disney-show 'Hannah Montana'. Hoewel ze een succesvolle carrière bij het netwerk had, verliet Miley Disney in 2011 waar ze eindelijk het soort muziek en muziekvideo's kon uitbrengen en opnemen dat ze wilde. Het was op dit punt dat Miley's iconische nummers zoals 'Party In The USA' en 'Wrecking Ball' officieel werden uitgebracht, waarmee ze zich onderscheidde van de rest van de concurrentie.

Sindsdien is Miley Cyrus een van de populairste popsterren in de entertainmentindustrie geworden, en terecht! De zangeres is nu bezig met het voorbereiden van haar zevende studioalbum, getiteld 'Plastic Hearts', dat op 27 november uitkomt. Met verschillende optredens om haar albumrelease een hype te maken, is Miley ook veel actiever geworden op sociale media, zozeer dat het het lijkt alsof ze een paar mensen heeft ontvolgd, of dat dachten we tenminste!

De afgelopen week merkten fans dat Miley Cyrus niet langer beroemdheden als Kendall en Kylie Jenner, The Weeknd en Saweetie volgde op Instagram. Fans gingen er onmiddellijk van uit dat Cyrus dit had gedaan vanwege de bovengenoemde celebs die tijdens een wereldwijde pandemie uitbundige feesten gaven. Aangezien het fiasco op het privé-eiland van Kim Kardashian heel snel naar het zuiden ging onder het publiek, is het geen verrassing dat fans ervan uitgingen dat Miley Kendall, Kylie en de rest van de bende niet meer volgde nadat ze tijdens een wereldwijde pandemie weer een verjaardagsfeestje hadden gegeven.

Terwijl Miley de geruchten snel ophelderde en beweerde dat ze ze nooit had gevolgd om bij te zijn, blijven fans achterdochtig omdat ze niet de enige celeb is die reageert op andere beroemde mensen die hun beste leven leiden terwijl COVID-19 ravage aanricht in de Verenigde Staten. Ariana Grande sprak ook haar gevoelens uit over wat er gaande is en vraagt zich af waarom zoveel beroemde mensen, waaronder TikTok-sterren, op pad zijn in zulke chaotische tijden. Hoewel niet iedereen zich aan de regels houdt, lijkt het alsof Miley en Ariana het fort voor ons allemaal in bedwang houden!

Aanbevolen: