Hier is waarom Miley Cyrus niet meer handelt

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Miley Cyrus niet meer handelt
Hier is waarom Miley Cyrus niet meer handelt
Anonim

Hoewel Miley Cyrus tegenwoordig vooral bekend staat om haar muziek, mogen fans zeker niet vergeten dat de hitmaker van Midnight Sky, voordat ze het groots in de hitlijsten bereikte, een van de grootste tieneractrices in Hollywood was met haar hit Disney Kanaalshow Hannah Montana.

De hoofdrol zou haar ertoe aanzetten een popsuperster te worden, die tot nu toe meer dan 50 miljoen platen heeft verkocht en een heleboel onderscheidingen heeft verdiend. Nadat Hannah Montana was geëindigd, bleef Cyrus nog een paar jaar acteren voordat ze besloot afstand te doen van haar vroegere beroep om zich uitsluitend op muziek te concentreren.

Cyrus heeft openlijk toegegeven waarom ze niet langer ervoor koos om op te treden in eerdere interviews, en hoewel fans hoopvol blijven dat ze in de nabije toekomst een comeback zal maken op het kleine scherm, afgaand op wat ze heeft gezegd in het verleden, lijkt het nogal onwaarschijnlijk.

Waarom stopte Miley Cyrus met acteren?

The Hannah Montana Movie, die in mei 2009 in bioscopen over de hele wereld opende, bleek een grote hit te zijn voor Cyrus, die haar debuut op het grote scherm maakte met de release van de door Disney geproduceerde film.

De film, met een budget van $ 45 miljoen, verdiende maar liefst $ 155 miljoen aan de kassa, wat bewijst dat de sterrenkracht van Cyrus net zo sterk was op het grote scherm als in haar tv-show.

Ze speelde vervolgens in 2010's The Last Song, een romantisch drama gebaseerd op het Nicholas Sparks-boek, dat door velen werd gebrandmerkt als een cruciale tijd in de carrière van de zangeres, aangezien dit haar eerste rol was buiten het spelen van een tiener popster.

Toch presteerde de film, met in de hoofdrol haar ex-man Liam Hemsworth, uitzonderlijk goed aan de kassa en haalde bijna $ 90 miljoen binnen met een budget van slechts $ 20 miljoen - het is onnodig om te zeggen dat Cyrus in veel vraag van casting directors die dolgraag met haar aan hun film wilden werken.

In 2011 beëindigde Hannah Montana zijn vijfjarige looptijd met zijn vierde seizoen, waardoor Cyrus andere projecten buiten Disney kon verkennen - en hoewel ze het niet moeilijk had om rollen te boeken, leek het alsof haar fans waren niet langer verbonden met personages die ze portretteerde.

Het jaar daarop speelde Cyrus de hoofdrol in het door Lisa Azuelos geregisseerde komedie-drama LOL, met veel opmerkelijke sterren, waaronder Demi Moore, Ashley Greene en Douglas Booth.

Na de release werd de film echter niet goed ontvangen door critici, die de film afkeurden vanwege de saaie verhaallijn en het matige acteerwerk van de selectie talenten, waaronder Cyrus. De recensies leken ook te vertalen aan de kassa, met een wereldwijde opbrengst voor de film van in totaal maar liefst $ 10 miljoen.

Het was op dat moment Cyrus' grootste commerciële flop in haar carrière en mensen begonnen zich al snel af te vragen of de 27-jarige het succes dat ze had met Hannah Montana kon terugkrijgen, en het antwoord daarop werd duidelijk na de release van haar volgende film.

In december 2012 was de Adore U-zanger de hoofdrolspeler in So Undercover; weer een komedie met een vermoeiende verhaallijn en weinig aantrekkingskracht van bioscoopbezoekers. In tegenstelling tot haar vorige film, verdiende deze film slechts $ 2,5 miljoen aan de kassa, wat duidelijke aanwijzingen geeft dat de acteercarrière van Cyrus in gevaar was.

Sindsdien heeft Cyrus haar acteervaardigheden alleen uitgeleend voor een handvol projecten, zoals Woody Allen's Crisis in Six Scenes en Two And A Half Men, waar ze samen met Ashton Kutcher in twee afleveringen verscheen.

Ze keerde vervolgens terug in 2019 met de Rachel Jack en Ashley Too-aflevering in de populaire originele Netflix-serie Black Mirror, maar het werd beschouwd als een eenmalig optreden voor Cyrus, die sindsdien heeft gezegd dat ze niet langer van acteren houdt omdat ze houdt er niet van om iemand uit te beelden die ze niet is.

In een MTV-special uit 2013 onthulde Cyrus dat ze helemaal was gestopt met acteren omdat ze het niet langer zo bevredigend vond als het maken van muziek.

Ik heb één film gemaakt en ik kwam terug en zei: 'Dat doe ik nooit meer. Ik ga de rest van mijn leven muziek maken.'”

Toen, in 2014, herhaalde ze soortgelijke woorden in een interview met Vogue Duitsland, waar ze deelde: Ik ben gewoon niet gepassioneerd door acteren, omdat ik niet graag doe alsof ik iemand ben die ik eigenlijk ben niet.”

"Waarom zou ik vreemde karakters aantrekken? Ik laat liever mijn ware aard zien als de echte Miley Cyrus."

Hoewel Cyrus misschien niet langer veel interesse heeft in acteren, is haar muziekcarrière blijven stijgen in de hitlijsten, met het uitbrengen van zes studioalbums sinds haar debuutplaat, Breakout, in 2008.

Er wordt aangenomen dat haar zevende studioalbum later dit jaar in de winkels zal liggen, met de eerste single, Midnight Sky, die al miljoenen luisteraars heeft verzameld op streamingplatforms zoals Spotify en Tidal.

Aanbevolen: