Heather Dubrow zei dat ze niet meer als actrice wordt aangenomen, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Heather Dubrow zei dat ze niet meer als actrice wordt aangenomen, hier is waarom
Heather Dubrow zei dat ze niet meer als actrice wordt aangenomen, hier is waarom
Anonim

Fans van de Real Housewives van Orange County hebben onlangs vernomen dat Heather Dubrow terugkomt naar de show, wat mensen zeker helpt enthousiast te worden voor het volgende seizoen. Er is gesproken over het veranderen van de cast van RHOC, dus dit is geweldig nieuws.

Kijkers waren opgetogen toen Heather een schattig en romantisch bericht van haar man Terry deelde, omdat hun dynamiek altijd een leuk onderdeel van de show was.

Fans hebben Heather horen praten over haar verleden als actrice en terug willen in die wereld, maar ze heeft gezegd dat ze niet meer als actrice wordt aangenomen. Laten we eens kijken waarom.

Heathers acteren

Fans vragen zich altijd af waar voormalige Real Housewives nu zijn, en fans willen weten hoe het vandaag met Lydia McLaughin gaat. Fans kunnen zien hoe Heather DuBrow het doet, want ze is erg actief op Instagram en deelt veel updates.

In 2016 zei Heather dat ze niet meer werd aangenomen als acteur omdat ze beroemd werd door haar hoofdrol in The Real Housewives of Orange County.

Volgens Reality Tea zei ze: "Ik denk, omdat ik nu zo bekend sta als 'ik', dat het gewoon raar is. En het soort dingen waar ze me over bellen, is om mezelf te zijn - wat ik niet wil doen - of een soort 'stereotypisch van mijn karakter zoals het wordt waargenomen in de show'-rol."

Heather verscheen voor seizoen 7 tot en met 11 op RHOC en besloot toen te vertrekken. Sindsdien lijkt ze echter niet meer te acteren: volgens haar IMDb-pagina was haar laatste baan de rol van Natasha in een aflevering van Young and Hungry uit 2017.

Daarvoor speelde ze als Marisa in Seestered, een tv-show die in 2014 werd uitgezonden en het verhaal van een jury vertelde.

Heathers andere acteerprestaties zijn onder meer Lydia in de tv-show That's Life van 2000 tot 2002, Nikki in een aflevering van Hot In Cleveland en Maggie in de show Jenny uit de jaren 90.

Het is interessant om te horen dat Heather gelooft dat beroemd worden als een echte huisvrouw de acteerrollen heeft veranderd die ze krijgt aangeboden. In een interview met Nicki Swift sprak ze meer over bekendheid door in de show te zijn: ze legde uit: "Toen ik op televisie met scripts was, kwamen mensen naar me toe - ik bedoel, dit is vóór sociale media, let wel, maar mensen zou naar me toe komen en zeggen: "Oh, ik hou van je show. Ik hou van je karakter." Dat soort dingen. Nu kennen mensen je. Dus mensen komen naar me toe, en ze zeggen: 'Heather, jeetje, hoe gaat het met Coco?' Het is echt bizar."

Voormalig RHOC-ster Gretchen Rossi had geen aardige woorden over Heather's acteercarrière toen Heather bij de show kwam en ze elkaar leerden kennen. In 2012 vertelde Gretchen aan Us Weekly dat ze Heather had beledigd en dat was niet haar bedoeling.

Gretchen zei tegen haar: "Ik heb nog nooit van je gehoord" en later zei ze: "Ten mijn verdediging, tenzij je echt een A-lijstacteur bent, zullen mensen je naam niet weten."

Heather's Podcast

Hoewel Heather sinds 2017 geen acteercredits heeft, is ze druk bezig geweest met haar podcast, Heather DuBrow's World.

Heather en haar dochter Max spraken over hun podcasts met Heavy.com en Heather deelde dat haar agent vond dat ze een podcast moest hebben. Ze wist niet zeker waar het over zou gaan, maar ze geniet er nu echt van.

Podcasting is een heel leuk platform, vooral voor iemand die van optreden houdt, omdat er veel met het publiek wordt gepraat en gecommuniceerd, of het nu via interviews of praten met fans is. Het is logisch dat Heather voor dit medium zou hebben gekozen.

Heather behandelt veel onderwerpen: in recente afleveringen hebben zij en haar man Terry gesproken over het vieren van hun jubileum, en ze heeft ook Andy Cohen en voormalig RHOBH-ster Lisa Vanderpump geïnterviewd.

Toen ze werd geïnterviewd door Heavy.com, werd Heather gevraagd of ze terug wilde komen naar RHOC en ze klonk er open voor, wat interessant is omdat ze nu natuurlijk terugkeert.

Heather zei: "Ik zeg altijd, zeg nooit nooit. Ik heb het gevoel dat vijf seizoenen een zeer succesvolle run was. Ik denk dat ik op het juiste moment vertrok om te gaan, en ik heb er hele goede herinneringen aan Ik denk dat ik dat vakje heb aangevinkt zou mijn korte antwoord zijn, maar het leven is raar, je weet nooit wat er gaat gebeuren."

Fans zullen moeten afstemmen op het volgende seizoen van de Real Housewives of Orange County om te zien of Heather meer praat over haar acteercarrière, of misschien zal ze praten over haar podcast, omdat ze een natuurlijke fit lijkt te zijn.

Aanbevolen: