Advocaat reageert op het conservatorium van Britney Spears en de nieuwste gerechtelijke overeenkomsten

Inhoudsopgave:

Advocaat reageert op het conservatorium van Britney Spears en de nieuwste gerechtelijke overeenkomsten
Advocaat reageert op het conservatorium van Britney Spears en de nieuwste gerechtelijke overeenkomsten
Anonim

Britney Spears stond weer voor een stressvolle dag met betrekking tot haar conservatorium en de speculaties eromheen. De motie van Spears om de macht van haar vader Jaime over haar voogdijschap op te schorten, werd op 11 november afgewezen. De populaire advocaat en YouTuber Emily D. Baker heeft de kleinste details voor geïnteresseerden op een rijtje gezet.

Input van een aanklager

Baker is een voormalig plaatsvervangend officier van justitie voor het graafschap Los Angeles en gebruikt haar expertise om zaken zoals die van Spears op te lossen. Ze opende haar monoloog met de aard van het conservatorium van de zangeres: "Deze is een beetje ongewoon omdat ze over het algemeen gereserveerd zijn voor mensen die ouder zijn. Ze zijn over het algemeen bedoeld voor mensen die op de een of andere manier niet voor zichzelf kunnen zorgen, hetzij vanwege fysieke of mentale capaciteit."

Ze vervolgde: "Met dit conservatorium zijn veel van de gerechtelijke procedures niet open. Britney heeft gevochten om ze meer open te maken, maar daarmee moeten ze vaststellen dat ze het mentale vermogen heeft om te begrijpen welke opening de rechtbankdossiers in een zaak als deze zijn aan de orde."

De juridisch adviseur verduidelijkte dat de rechtbank had vastgesteld dat Spears niet in de juiste mentale ruimte verkeerde om te kiezen voor het vrijgeven van alle begeleidende documenten. Ze zei dat veel van de media-aandacht rond het conservatorschap gebaseerd is op vermoedens, aangezien een groot deel van de zaak van Spears nog privé is.

Recente uitspraak van de rechtbank

Met betrekking tot de financiële voogdij van Spears verklaarde Baker dat de rechtbank had besloten om haar vader en haar eigen gewenste financiële onderneming mede-conservatoren te maken: "Er werd gemeld dat de rechter zei dat het aanzienlijk verstorend zou kunnen zijn om de vader volledig te hebben verwijderd als conservator."

"De rechter stond open voor een andere motie voor verwijdering of schorsing," zei Baker, "Wat dat voor mij aangeeft, is dat dit een opstap kan zijn om het trustbedrijf binnen te halen en een overgangsperiode toe te staan."

Bakers hele deskundige video bevat verontrustende feiten zoals Jaime Spears die niet wettelijk verplicht is Britney te informeren over zijn acties met betrekking tot haar carrière en privéleven.

Ze sprak dat ze hoopt dat de nieuwe opname van het financiële bedrijf resulteert in een brug naar verdere verbeteringen, "Zodat een professionele beheermaatschappij haar landgoed en financiële zaken kan regelen. Iemand die geen banden heeft met haar vader… Sta dan toe de tijdelijke conservator om de permanente conservator te worden."

Baker, zoals veel van Spears' advocaten, wil dat ze het gevoel heeft dat ze meer controle heeft over haar dagelijkse leven en dat ze minder beperkingen heeft via haar vader. Ze hoopt dat de rechtbank in de toekomst meer open zal zijn om precies te laten zien waarom ze hebben afgesproken om het conservatorium voort te zetten zoals het al jaren is.

Aanbevolen: