Britney Spears' ex-man gezien het zijoog terwijl hij het einde van haar conservatorium roemt

Britney Spears' ex-man gezien het zijoog terwijl hij het einde van haar conservatorium roemt
Britney Spears' ex-man gezien het zijoog terwijl hij het einde van haar conservatorium roemt
Anonim

Kevin Federline is bekritiseerd nadat hij zich eindelijk uitsprak over zijn ex-vrouw Britney Spears die haar langdurige conservatorium beëindigde.

De 43-jarige voormalige back-up deelt twee tienerjongens met de popster.

Federline's advocaat sprak met People magazine in de nieuwste uitgave, waarbij hij uiting gaf aan de wens van zijn cliënten dat "het verwijderen van stress" uit Britney's leven door het beëindigen van het conservatorium Sean Preston en Jayden James in staat zou stellen "hun moeder op haar best te hebben"."

"Als Britney de kinderen wil zien, kan ze de kinderen zien," voegde Kaplan eraan toe, zonder in detail te treden over hun voogdijregeling.

"Natuurlijk weten we niet of het conservatorium wordt voortgezet, maar zolang de jongens goed worden begeleid en veilig zijn, en Britney dat kan doen zonder de aanwezigheid van een conservator, is hij blij", Kaplan vervolg.

In 2018 beweerde Federline, 43, dat hij minder dan 1 procent verdient van wat Spears, 39, doet in gerechtelijke documenten. De vader van zes deelt zonen Sean, 16, en Jayden, 15, met de popster.

Destijds beweerde hij dat hij $ 3.000 per maand verdiende en elke maand $ 20.000 ($ 10.000 per zoon) ontvangt van Spears aan kinderbijslag.

Federline beweerde in de documenten dat Spears "meer dan $34, 000, 000 per jaar verdient" en meer geld wilde.

Volgens The Blast stemde de 'Toxic'-zangeres ermee in haar ex-man 'duizenden meer per maand aan kinderbijslag' te betalen.

Federline heeft momenteel 70% voogdij over hun twee kinderen - wat ertoe leidde dat Britney-fans beweerden dat K-Fed zich alleen uitsprak omdat zijn kinderbijslag binnenkort zou kunnen eindigen.

"Britney is vrij van het conservatorium, de jongens worden binnenkort 18….. Verrassingsverrassing Kevin speelt nu de goede man die zich niet bewust is van haar strijd. Binnenkort geen kinderbijslag meer, je kunt erop vertrouwen dat hij een plan", schreef iemand.

"God, ik wed dat deze loser absoluut bang is voor de dag dat Britney hem geen alimentatie meer beta alt. Ze heeft letterlijk dertien jaar voor zijn hele gezin gezorgd omdat hij te lui is om erop uit te gaan en een baan te zoeken," een seconde toegevoegd.

"Nog een paar jaar kinderbijslag, ik hoop dat hij wat gespaard heeft. K Fed greep de gouden ring toen hij met Britney trouwde. Hij lijkt een freeloader te zijn ", merkte een derde op.

Aanbevolen: