Britney Spears-fans zeggen dat haar moeder 'medeplichtig' is na schijnreactie op het einde van het conservatorium

Inhoudsopgave:

Britney Spears-fans zeggen dat haar moeder 'medeplichtig' is na schijnreactie op het einde van het conservatorium
Britney Spears-fans zeggen dat haar moeder 'medeplichtig' is na schijnreactie op het einde van het conservatorium
Anonim

Britney Spears' moeder Lynne heeft gepost op haar Instagram-verhalen, schijnbaar reagerend op het nieuws dat Spears' vader Jamie is verwijderd uit de voogdij van haar dochter.

Fans of Spears waren verbaasd toen ze Lynne's rozenkrans van goud en parels zagen, en gingen ervan uit dat het een reactie op het nieuws was. Per 29 september is Jamie Spears na 13 jaar geschorst als conservator van de zanger.

Eerder dit jaar gaf de …Baby One More Time-zangeres een getuigenis tijdens een openbare hoorzitting over haar conservatorschapszaak in Los Angeles. Spears gedetailleerd psychologisch misbruik en schending van de privacy waarvoor ze haar familie de schuld gaf.

Britney Spears-fans smakken haar moeder na reactie op het einde van het conservatorium

Na het zien van Lynne's verhaal, opnieuw gepost door roddelpagina's van beroemdheden zoals @unverifiedreport, zeggen fans dat ze de vrouw "niet geloven" omdat ze zei dat ze niet betrokken was bij het conservatorium.

"Het spijt me Lynne, maar we geloven niet meer in je", merkte een fan van Spears op.

"Het lijkt me ongelooflijk dat er niet eens een gevoel van vreugde is over Britney's vrijheid", was een andere opmerking.

"hoe kunnen ze gelukkig zijn? Ze willen betalen voor hun honoraria en levensstijl zoals iedereen !! Ik ben zo blij voor Britney dat ze het verdient om vrij te zijn en te doen wat ze verdomme wil, " antwoordde een andere fan.

"Gesp vast Brit krijgt haar leven terug en komt achter iedereen aan die haar iets heeft aangedaan", zei een andere persoon.

Een vriend van de familie sprak ter verdediging van Lynne Spears

Eerder dit jaar sprak een oude vriend van de familie zich ter verdediging van Lynne uit na Britney's conservatorschap-bombshell-getuigenis.

"Ik ben zo dankbaar dat Britney eindelijk voor zichzelf kon spreken en gehoord kon worden", schreef Joy Boudreaux Moore in een lange Facebook-post.

“Ik heb gebeden voor haar bevrijding en voor haar vrijlating voor alle onderdrukking,” vervolgde ze.

Moore is een oude vriend van Spears' moeder Lynne en heeft ook gewogen op Lynne's rol in het conservatorium.

Ze beweerde de familie al tientallen jaren te kennen en getuige te zijn geweest van Britneys pad naar roem en haar worstelingen.

"Lynne zou niet willen dat ik haar nu verdedigend zou verdedigen, ze zou me opeten om alleen maar de verlossing van haar dochter te ondersteunen", schreef Moore.

Ze beschreef Lynne Spears toen als "een toegewijde mama en een toegewijde oma" voor de twee kinderen van Spears uit haar huwelijk met Kevin Federline.

"Ze heeft alles gedaan wat in haar macht lag, voor en tijdens het conservatorium, om te strijden voor haar dochter", schreef Moore ook.

Ze maakte duidelijk dat de moeder van de zangeres "NIET op Britney's loonlijst" staat en beweerde dat Lynne een sleutelrol speelt bij het bevrijden van haar dochter van het conservatorium.

Aanbevolen: