Britney Spears-fans 'verward' omdat ze 'niet op zoek zal zijn naar het einde van het conservatorium

Britney Spears-fans 'verward' omdat ze 'niet op zoek zal zijn naar het einde van het conservatorium
Britney Spears-fans 'verward' omdat ze 'niet op zoek zal zijn naar het einde van het conservatorium
Anonim

Britney Spears fans zijn verdeeld nadat bleek dat ze niet zal vragen om haar conservatorium te beëindigen wanneer ze volgende maand voor de rechtbank spreekt.

De 'Stronger'-zangeres spreekt op 23 juni Brenda Penny, rechter van het Hooggerechtshof van Los Angeles, toe. Maar bronnen dicht bij de ster zeggen dat de 39-jarige ster gewoon wil uitleggen waarom ze haar vader, Jamie Spears, wil. verwijderd van de leiding over haar zakelijke aangelegenheden.

"Ze heeft 99% van de vrijheid die ze zou hebben als ze niet in een conservatorium zat, en het enige wat ze niet mag doen zijn gekke dingen, zoals het kopen van drie auto's tegelijk [iets wat ze probeerde vroeger doen], "vertelde een bron aan TMZ.

Nadat er nieuws naar buiten kwam over Spears' bedoeling toen ze naar de rechtbank stapte, gingen Britney-fans naar sociale media om te speculeren.

"Helaas is Britney misbruikt door de media en haar eigen familie", schreef een fan online.

"Mensen kunnen zeggen wat ze willen, maar het meisje is nog steeds mentaal onstabiel en vertoont buitengewoon vreemd kinderachtig gedrag. Hoewel ik denk dat haar vader misbruik heeft gemaakt, denk ik niet echt dat hij veel keus had met hoe ze was in een spiraal, " suggereerde een tweede.

"Ze heeft hard gewerkt voor het geld en verdient het. Veel succes Britney!!!" een derde reageerde, De moeder van twee's rechter-advocaat Sam Ingham III sprak vorige maand tijdens een hoorzitting haar wens uit om "rechtstreeks de rechtbank toe te spreken", aldus CNN.

"De conservator heeft mij verzocht om van de rechtbank een hoorzitting te vragen waarop ze zich rechtstreeks tot de rechtbank kan richten", vertelde Sam Ingham III aan rechter Brenda Penny.

Spears' advocaat ging niet in op wat ze van plan is te spreken, maar zei dat het zou gaan over de 'status van het conservatorium'.

De rechtbank zou oorspronkelijk eind april de boekhoudkundige documenten van de nalatenschap bespreken. Maar de herziening zal plaatsvinden tijdens een aparte rechtbankdatum van 14 juli.

FreeBritney-fans waren meer dan enthousiast dat de zangeres "Oeps, I Did It Again" eindelijk zou kunnen spreken over haar verlangen om een onafhankelijk leven te leiden.

Britney Spears in zwart shirt met haar ouders
Britney Spears in zwart shirt met haar ouders

"Mijn hart gaat de afgelopen tien jaar uit naar Brit. Haar ouders, de mensen die op deze aarde zijn gezet om haar te beschermen, hebben haar sinds haar kindertijd tot slachtoffer gemaakt en uitgebuit. Ik wil haar gewoon een dikke knuffel geven, " schreef een fan online.

"Denk dat dit nu lang genoeg heeft geduurd, geef de vrouw haar rechten terug om te doen wat ze wil. Ik hoop dat ze oprecht en vanuit het hart spreekt", voegde een tweede eraan toe.

"Ik hoop dat ze wint. Het lijkt belachelijk dat ze voor alles toestemming moet vragen en bonnetjes moet overleggen, zelfs om koffie te halen!" een derde commentaar gelezen.

Aanbevolen: