Fans geven toe dat ze Madonna verafgoden nadat ze schattige kinderfoto's heeft gepost

Inhoudsopgave:

Fans geven toe dat ze Madonna verafgoden nadat ze schattige kinderfoto's heeft gepost
Fans geven toe dat ze Madonna verafgoden nadat ze schattige kinderfoto's heeft gepost
Anonim

We kennen Madonna allemaal als de enorm succesvolle, risicovolle artiest die al tientallen jaren de muziek- en modehitlijsten domineert. Fans zijn gewend om haar vele looks te zien en zijn gebiologeerd door elke transformatie die ze ondergaat, zowel muzikaal als met haar esthetische heruitvindingen. Niemand had echter kunnen vermoeden wat voor lekkers ze ze op haar Instagram-pagina zou geven.

Door het huidige klimaat aan te pakken en een wervelwind van bewonderende reacties van fans te creëren, plaatste Madonna een throwback-foto van zichzelf in haar jeugd, en zomaar, haar kinderfoto's volledig tentoongesteld voor de wereld om te zien. Het is moeilijk te geloven dat het onschuldige kind met grote ogen op deze foto is uitgegroeid tot een van de krachtigste popsensaties aller tijden.

Fans hebben ontzag voor dit beeld, en voor Madonna in het algemeen, en deze foto inspireerde hen om hun verhalen te delen, de superster te vertellen hoe ze hun leven inspireerde en te verklaren hoeveel ze haar verafgoden.

Madonna's prachtige jeugdfoto

Deze schoonheid met een fris gezicht is direct herkenbaar. De structuur van Madonna's prachtige gezicht is in de loop der jaren niet veel veranderd. Het lijkt erop dat de ster onderweg de fontein van de jeugd heeft gevonden. Haar ogen glinsteren op deze foto en het is absoluut fascinerend om te zien. Fans krijgen zelden een glimp van hun favoriete sterren te zien tijdens hun kinderjaren, en deze post helpt Madonna een stuk beter in contact te komen met haar fanbase.

Ze ondertitelde deze afbeelding met de woorden; “We zitten allemaal in de goot, maar sommigen van ons kijken naar de sterren……………….⭐️⭐️⭐️. Madonna geeft op een slimme manier de realiteit weer van de wereld waarin we momenteel leven. Tussen politiek, sociale onrust en de wereldwijde pandemie zitten we op dit moment echt in de goot. Deze positieve post moedigt fans echter aan optimistisch te blijven.

Fans Idolize Madge

Het lijkt erop dat deze levende legende opnieuw een snaar heeft geraakt bij haar fans! Madonna's bericht heeft haar fans geïnspireerd om haar reactiepagina te overspoelen met bewonderende berichten over hoeveel ze van deze foto houden en velen hebben verhalen gedeeld over hoe Madonna hen heeft geïnspireerd en hun leven heeft beïnvloed. "Zo vaak gaf ik het bijna op en je muziek moedigde me aan", zei een fan, terwijl een ander zei; "Het meisje dat de wereld verandert? voor andere meisjes en jongens, voor altijd. cantstopwontstop."

"Eerlijk, mooie vriend, ik heb lang in de goot gestaan hier in Brazilië, maar ik kijk naar de sterren en ik geloof erin, dankzij jou."

Aanbevolen: