Britney Spears Fans Freak nadat Star meer dan een week niet op IG heeft gepost FindBritney

Britney Spears Fans Freak nadat Star meer dan een week niet op IG heeft gepost FindBritney
Britney Spears Fans Freak nadat Star meer dan een week niet op IG heeft gepost FindBritney
Anonim

Waar is ons meisje Britney Spears?

Fans maken zich zorgen nadat de superster meer dan een week niet op Instagram heeft gepost. Het laatste bericht dat Spears deelde was op 19 oktober.

Het heeft complottheoretici aangewakkerd die geloven dat de zangeres "Sometimes" niet degene is die op haar Instagram-pagina staat. FindBritney-fans geloven dat Britney ergens tegen haar wil wordt vastgehouden.

De theorie ging van start toen Britney en haar vriend Sam Asghari identieke beelden van zichzelf postten van zichzelf aan boord van een kleine privéjet.

Spears plaatste een foto van zichzelf op de schouders van Asghari op een prachtig wit zandstrand.

Het haar van de moeder van twee beschermde haar gezicht, waardoor fans beweerden dat het een bedrieger was.

"Ik vind het geweldig hoe het gezicht bedekt is, want het is niet Britney, maar ga weg. Vind Britney", reageerde een fan op de foto.

"Precies. Britney kan niet weggaan of genieten natuurlijk DAT is haar niet lol. Maar in alle ernst, ziet dat lichaamstype er niet anders uit?" een andere fan stemde in.

"Het lichaamstype is anders. Britney's heupen en benen zijn dikker. Ook haar middenrif en op deze foto zijn ze allemaal slanker", beaamt een fan.

"Natuurlijk is het niet Britney, ze doen alsof ze vrijheid heeft, maar dat heeft ze niet!!" een Instagram-commentaar gelezen.

Britney is in een juridische strijd over de voogdij van haar vader Jamie Spears.

De benarde situatie van de 38-jarige heeft geleid tot de opkomst van een FreeBritney-beweging die beweert dat ze onder strikte controle wordt gehouden door begeleiders.

Fans hebben zich afgevraagd waarom Britney altijd met haar vriendje wordt gezien en niet met haar moeder, Lynne of andere vrienden.

"Lynne wil dat er een zorgplan wordt opgesteld dat Britney's persoonlijke leven uit het conservatorium zou halen", aldus een bron van Us Weekly.

De visagiste van Spears beweerde onlangs echter dat er een complot in de stijl van "Handmaid's Tale" is dat Brit ervan weerhoudt een baby te krijgen met vriend Sam Asghari. Tijdens een toespraak op de podcast Calababes deze week, heeft de beroemde schoonheidsspecialist Maxi alle thee gemorst.

"Ik kan je vertellen wat ze tot op de dag van vandaag controleren, is of ze een baby krijgt of niet, of ze gaat trouwen of niet, wie haar vrienden zijn, en dat zijn een aantal grote dingen," zei Maxi, volgens US Magazine.

"We hebben het over een aantal Handmaid's Tale-achtige dingen om te voorkomen dat ze een baby krijgt. Zoals, we hebben het… ik kan het niet in detail beschrijven en ik ga het niet specifiek zeggen, maar ik zal het zeggen ze zou nu zeker een baby hebben gehad. Ze zou nu waarschijnlijk getrouwd zijn geweest met [vriend] Sam [Asghari]. Ze zou vriendengroepen om zich heen hebben."

Aanbevolen: