Fans stellen Britney Spears gerust nadat ze over haar gewicht heeft gepost

Fans stellen Britney Spears gerust nadat ze over haar gewicht heeft gepost
Fans stellen Britney Spears gerust nadat ze over haar gewicht heeft gepost
Anonim

Britney Spears is openhartig over haar reis naar gewichtsverlies op Instagram, en de fans van de zangeres tonen hun volledige steun.

Spears plaatste twee foto's van haar gezicht op Instagram, en ze plaatste ook een bijschrift waarin ze uitlegt hoe ze weet dat ze alleen is afgevallen als haar gezicht afv alt. Ze zei ook dat ze throwback-dansen heeft waarbij ze er zwaarder uitzag, maar zich gelukkiger voelde.

Haar fans waren er snel bij om haar gerust te stellen, en velen zeiden dat ze mooi is, ongeacht wat ze weegt. Een commentaar van gebruiker quaylannn luidde: "Je hoeft Britney niet af te slanken. Je bent al mooi. Ik hoop dat je snel vrij bent en je eigen geluk kunt vinden met je jongens. We houden van je en duimen altijd voor je." Een ander, door gebruiker mlhatton14, las: "Je bent mooi, wat je ook weegt."

Spears staat gedurende haar hele carrière bekend om haar strakke benen en beroemde middenrif, waarmee ze vaak pronkt in optredens en muziekvideo's. In feite is het een soort handtekening voor haar geworden. Van haar allereerste videoclip voor "Baby…One More Time" tot haar meest recente dansvideo's op Instagram, heeft Spears haar middenrif tentoongesteld.

Spears is ook open geweest over haar trainingsroutine. Haar routine bestaat naar verluidt uit het gebruik van de loopband, yoga doen en gewichtheffen. Ze heeft ook ftness-instructeurs die de trainingen versterken vlak voor een optreden, of ter voorbereiding op muziekvideo's.

Spears is op minstens één punt in haar carrière belachelijk gemaakt vanwege haar gewicht. De spot kwam nadat Spears haar carrière als optreden drie jaar had onderbroken en verschillende keren in de afkickkliniek had gezeten. In 2007, na haar comeback-optreden "Gimme More", kreeg de zangeres kritiek vanwege haar fysieke verschijning (inclusief haar haar en gewicht), evenals haar dans.

Destijds werd dit gezien als het einde van Spears' carrière. Sindsdien heeft de artiest echter verschillende succesvolle comebacks gemaakt, waaronder een VMA-optreden in 2016 met G-Eazy. Ze heeft de wereld laten zien dat ze nog steeds de sterrenkwaliteit heeft waarmee ze voor het eerst in de muziekscene kwam.

Aanbevolen: