Trollen geven toe dat Kim Kardashian haar 'SNL'-optreden heeft verpletterd

Trollen geven toe dat Kim Kardashian haar 'SNL'-optreden heeft verpletterd
Trollen geven toe dat Kim Kardashian haar 'SNL'-optreden heeft verpletterd
Anonim

Kim Kardashian West heeft haar critici voor zich gewonnen nadat ze een hilarische monoloog hield aan het begin van haar hostingtaken op Saturday Night Live.

De voormalige Keeping Up With The Kardashians-ster richtte zich op haar familie, vervreemde echtgenoot Kanye West en zelfs de vriend van haar moeder, Corey Gamble.

"Ik weet het, ik ben verrast om mij hier ook te zien," Kardashian-West begon haar openingsmonoloog nadat commentatoren op sociale media de show aanvankelijk hadden bekritiseerd omdat ze haar hadden aangenomen.

"Ik bedoel, ik heb al heel lang geen filmpremière gehad."

De oprichter van SKIMS droeg een felroze bodysuit en herinnerde zich hoe haar vader haar voorstelde aan de eerste zwarte persoon die ze ooit had ontmoet.

Het was wijlen advocaat Robert Kardashian, die de beschuldigde dubbele moordenaar O. J. Simpson in de jaren 90.

"Wil je in het duister tasten naar wie het was?" zei ze grinnikend.

Simpson kennende "laat het wel een stempel achter", zei ze. "Of meerdere. Of helemaal geen. Ik weet het nog steeds niet," grapte ze.

Simpson, een voormalige NFL-ster, werd vrijgesproken van twee moorden bij de fatale steekpartijen van zijn ex-vrouw, Nicole Simpson, en Ronald Goldman in 1994.

Een civiele rechtbankjury vond hem aansprakelijk en veroordeelde hem tot betaling van $ 33,5 miljoen, maar de families van Simpson en Goldman beweren dat ze geen cent hebben ontvangen.

Kardashian, die momenteel scheidt van hiphop-superster Kanye West, heeft het probleem direct aangepakt.

"Ik ben getrouwd met de beste rapper aller tijden", zei ze onder applaus. "De rijkste zwarte man in Amerika, een getalenteerd legitiem genie die me vier ongelooflijke kinderen heeft gegeven. Als ik van hem scheid, moet je weten dat het op één ding neerkomt: zijn persoonlijkheid."

Tijdens de monoloog erkende Kardashian de bron van haar aanvankelijke roem die kwam toen ze te zien was in een sekstape die in het midden van de jaren 2000 werd verspreid voordat ze zich richtte op haar momager, Kris Jenner.

"Ik heb al heel lang geen filmpremière gehad", zei Kardashian met een knipoog. "Niemand heeft me zelfs maar verteld dat het in première ging. Het moet aan mama zijn ontgaan."

Vervolgens grapte ze dat een deel van de reden waarom ze de comedyshow presenteerde, was om serieus te worden genomen als persoon in plaats van als sekssymbool.

"Ik ben zoveel meer dan alleen een mooi gezicht. En goed haar, en geweldige make-up, en geweldige tieten en een perfecte kont," plaagde ze.

"Ik ben zoveel meer dan de referentiefoto's die mijn zussen aan hun plastisch chirurg lieten zien", grapte Kardashian.

"Het enige waar ik echt trots op ben, is dat niemand me ooit een goudzoeker zou kunnen noemen, eerlijk gezegd, ik weet niet zeker hoe je dat kunt worden. Dus ik vroeg het vriendje van mijn moeder, Corey, " verwijzend naar Kris Jenner's oude vriend, Corey Gamble.

Kardashian beschreef de avond als "een chille intieme nacht" en verwees kort naar SNL's lage kijkcijfers van "10 miljoen" vergeleken met haar Instagram-account met 258 miljoen volgers.

Tijdens de aflevering waren Chris Rock, WWE-ster John Cena, Jesse Williams, de moeder van Kardashian West, Kris Jenner en zus Khloé Kardashian allemaal aanwezig bij de verrassende gastoptredens.

Na Kim's SNL-debuut moesten de meeste tegenstanders toegeven dat ze ongelijk hadden.

"Ze was eigenlijk grappig. Lol. Ik had het niet verwacht. Waarschijnlijk omdat ze oprecht grapjes maakte over de dingen in haar leven en familie. Ze was leuk", schreef iemand online.

"Dus ik kan haar en haar familie niet uitstaan, maar ik moet zeggen, ze deed het best goed. Veel beter dan ik zeker had verwacht," voegde een ander eraan toe.

"Ze probeerde het… niet slecht. Ik grinnikte," merkte een derde op.

Aanbevolen: