Harry Potter': Kate Winslet speelde bijna dit personage

Inhoudsopgave:

Harry Potter': Kate Winslet speelde bijna dit personage
Harry Potter': Kate Winslet speelde bijna dit personage
Anonim

Gedurende de hele filmgeschiedenis zijn er een aantal opmerkelijke franchises geweest die langs zijn gekomen en de kassa hebben veroverd. Sommige zijn begonnen als romans, terwijl andere rechtstreeks uit scripts kwamen. Ongeacht hun oorsprong, hebben deze franchises het spel veranderd. Dit betekent dat het voor velen een verstandige carrièrestap zou zijn om een rol te spelen in een franchise als Star Wars of de MCU.

Jaren geleden was de Harry Potter-franchise bezig aan de kassa, en er was genoeg ruimte voor getalenteerde artiesten om in de kudde te stappen en hun vaardigheden hieraan te lenen enorme franchise. Op een gegeven moment was Kate Winslet in voor een rol, maar uiteindelijk koos ze ervoor om een andere richting op te gaan.

Laten we eens kijken welk personage Kate Winslet bijna speelde!

Ze was op voor Helena Ravenklauw

Om het volledige verhaal te begrijpen, moeten we een aantal jaren teruggaan om te zien wat er aan de hand was met de enorme Harry Potter-films. In die tijd liep de franchise ten einde en stond de rol van Helena Ravenklauw voor het grijpen. Natuurlijk was de studio geïnteresseerd om wat toptalent aan boord te krijgen.

Helena Ravenklauw zou op geen enkele manier de grootste rol in de franchise worden, maar het personage zou nog steeds een doel dienen in de film. Ze was bedoeld om te helpen met de Gruzielementen die Harry aan het opsporen was, en dit was uiteindelijk een enorme hulp bij het uitschakelen van Voldemort.

Op dit punt in de franchise waren er een aantal prominente acteurs bij betrokken, wat zeker een grote bijdrage zou kunnen leveren aan het lokken van andere getalenteerde artiesten. Voor de rol van Helena Ravenklauw dacht de studio achter de film dat Kate Winslet geweldig zou passen.

Winslet zat toen al jaren in het vak en ze had al een geweldige reputatie opgebouwd als een uitzonderlijke artiest die kon gedijen in verschillende rollen. Winslet speelde in films als Titanic, Eternal Sunshine of the Spotless Mind en The Reader, wat haar een Oscar opleverde, volgens IMDb.

Landing Winslet zou een enorme overwinning zijn geweest voor de franchise, maar zoals we snel zullen zien, zou Winslet nooit in de film verschijnen.

Haar agent heeft het voor haar afgewezen

Normaal gesproken zal een studio contact opnemen met een artiest wanneer ze geïnteresseerd zijn om ze in een grote film te laten verschijnen, maar de dingen zouden een beetje anders verlopen als de fijne mensen van Warner Bros. krijg Kate Winslet in de film The Deathly Hallows: Part 2.

Volgens Cheat Sheet heeft het aanbod van de studio aan Winslet de actrice niet eens bereikt. In feite was het de agent van Winslet die doorging en de zaken afsloot voordat de actrice zelfs maar de kans had gehad om het aanbod van de studio te horen. Het is niet gebruikelijk om te horen dat dit soort verhalen openbaar worden, en het is interessant om te horen dat de agent van Winslet de actrice niet eens op het idee heeft gebracht.

We moeten ons wel afvragen wat de actrice zou hebben gezegd als ze het aanbod uit de studio had gehoord. Winslet heeft zo ongeveer alles in het vak gezien en gedaan, en hoewel dat leuk is, had ze nog steeds een kans om te verschijnen in een van de grootste filmfranchises aller tijden. Ja, het was een kleinere rol, maar het zou nog steeds iets blijvends zijn.

Met de agent van Winslet die namens haar spreekt en de baan afwijst, zou een andere actrice een kans hebben om het personage in de laatste film van de franchise te spelen.

Kelly Macdonald krijgt de baan

Hoewel Kate Winslet een Oscar en een heleboel hitfilms op haar naam had staan, ging haar agent toch door en verzuimde met haar te praten over een rol in The Deathly Hallows: Part 2. Dit was goed nieuws voor Kelly Macdonald, die het optreden zou aannemen en ermee zou rennen als hij de kans kreeg.

Macdonald was misschien niet zo'n grote naam als Winslet, maar ze was wat solide werk in films aan het rijgen. IMDb laat zien dat Macdonald al was verschenen in projecten als No Country for Old Men, Trainspotting en Finding Neverland. Dat is een indrukwekkende reeks projecten die niet eens haar werk aan de hitserie Boardwalk Empire omvat.

Macdonald werd uiteindelijk een fenomenale keuze voor de rol, en ze maakte echt het meeste van haar kans. Het was geen grote rol, maar ze was uitzonderlijk met de tijd die ze op het scherm had.

Mocht er zich weer een kans voordoen om in een enorme filmfranchise te verschijnen, misschien zal de agent van Winslet op zijn minst de boodschap doorgeven.

Aanbevolen: