Hoe zijn Jennifer Aniston en Adam Sandler zo close geworden?

Inhoudsopgave:

Hoe zijn Jennifer Aniston en Adam Sandler zo close geworden?
Hoe zijn Jennifer Aniston en Adam Sandler zo close geworden?
Anonim

In Hollywood kan het heel moeilijk zijn om in te schatten hoeveel acteurs elkaar soms echt leuk vinden. Bij het promoten van een show of film loont het immers voor een acteerster om te doen alsof ze graag met hun co-sterren samenwerkten.

Op het moment van schrijven hebben Adam Sandler en Jennifer Aniston samen in een paar films gespeeld. Wat nog belangrijker is, ze lijken veel chemie op het scherm te hebben. Met dat alles in gedachten zou het leuk zijn om te bedenken dat de twee acteurs in het echte leven close zijn, maar het is gemakkelijk om te twijfelen hoe oprecht hun vriendschap is.

Het blijkt dat Adam Sandler en Jennifer Aniston niet alleen goede vrienden zijn, maar zelfs een hechte band hebben met elkaars familie. Bovendien, in tegenstelling tot de meeste beroemdheden die vrienden worden, heeft de oorsprong van de vriendschap van Aniston en Sander niets te maken met acteren.

Een paar megasterren

Tegenwoordig zijn er maar heel weinig acteurs die op zichzelf al megasterren kunnen worden genoemd. Immers, veel van de beroemdste acteurs van vandaag zijn vooral bekend vanwege hun hoofdrol in een enkele filmfranchise en daarom hebben hun films buiten die serie de neiging om te floppen. Voor voorbeelden van dat fenomeen hoef je alleen maar de carrières van veel MCU-sterren te onderzoeken.

Aan de andere kant lijdt het geen twijfel dat Jennifer Aniston en Adam Sandler beide enorm geliefde acteurs zijn. Adam Sandler is er zelfs in geslaagd om zo'n trouwe fanbase op te bouwen dat ze de neiging hebben om al zijn films te kijken, ook al gaat hij soms jaren zonder in een enkele veelgeprezen film te spelen.

Een blijvende vriendschap

In de afgelopen jaren van Adam Sandlers carrière leek het alsof hij vaak meer geïnteresseerd was in het werken aan films met zijn vrienden dan in het maken van veelgeprezen films. Met dat in gedachten kan het voor sommige waarnemers een verrassing zijn dat Sandler Just Go With It en Murder Mystery heeft gemaakt met Jennifer Aniston. Als mensen denken aan de beste vrienden van Aniston, zijn het tenslotte mensen als Courteney Cox en Lisa Kudrow die als eerste in je opkomen.

In werkelijkheid werden Jennifer Aniston en Adam Sandler echter vrienden lang voordat een van hen internationale faam verwierf en sindsdien zijn ze hecht gebleven. Tijdens een optreden in 2019 op Jimmy Kimmel Live onthulden Sandler en Aniston hoe hun relatie decennia eerder begon. Volgens Adam Sandler ontmoette hij Jennifer Aniston in de jaren '90 toen ze elkaar ontmoetten voor het ontbijt bij Jerry's Deli toen ze met een van zijn vrienden aan het "dating" was. Nadat ze over hun introductie hadden gesproken, bevestigden beide acteurs dat ze van elkaar houden en Aniston zei zelfs dat ze "familie moeten zijn geweest, zoals echte familie in een vorig leven", omdat ze zo dichtbij zijn.

Wederzijdse bewondering

Tijdens de People's Choice Awards 2019 werd Jennifer Aniston grootgebracht op het podium nadat ze werd uitgeroepen tot People's Icon van 2019. Voordat Aniston die prijs in ontvangst nam, werd ze voorgesteld door haar oude vriend Adam Sandler en tijdens het evenement gaven de twee sterren de wereld een kijkje in hun liefdevolle en ondersteunende vriendschap.

Tijdens Adam Sandler's toespraak over Jennifer Aniston noemde hij haar "een ongelooflijk, zorgzaam rolmodel met het grootste hart". Nog steeds niet klaar, Sandler vertelde hoe het is om in het echte leven een vriend van Aniston te zijn. "Bij Jen's fans over de hele wereld is ze geliefd, maar voor de mensen die het geluk hebben haar te kennen en met haar om te gaan, zal ik je vertellen, ik zal je een lijst over Jen geven. Ze is loyaal, ze is genereus, ze is sarcastisch, grappig als de hel, slim als de hel, sterk als de hel, zelfspot, zo lief, zo ondersteunend, zo mooi. Een hondenliefhebber, een artiest, een artiest, een komiek, aardig voor haar familie, aardig voor jouw familie, aardig voor iedereen. Ongelofelijk met kinderen, een geweldige, geweldige lach, een geweldige producer, een geweldige probleemoplosser, een geweldige maker van groene drankjes. Ah, gewoon een geweldige vriend met die lachende blauwe ogen en zeker, gewoon de favoriete mens van mijn vrouw op de planeet. Ze is echt gewoon een geweldige meid, ze is zo geweldig. Ze is precies zoals je denkt dat ze is, iedereen, en uh, ik hou van haar, ik hou echt van dit meisje.'

Aniston was duidelijk geraakt door Sandlers verklaring over haar en leek meer opgewonden te zijn over Adams toespraak dan over de prijs die ze won. Als gevolg daarvan bracht ze de eerste minuut van haar dankwoord door met het zingen van de lof van Sandler. “Ik hou zo veel van deze man, met heel mijn hart tot het punt waarop ik, dit is een van de aardigste mensen die je ooit zult ontmoeten. Afgezien van een van de meest getalenteerde en genereuze, en gewoon een verbluffend alles. Ik bedoel, dit is niet jouw icoonprijs, dus ik kan niet te lang doorgaan, maar ik zal het de volgende keer doen. Ik hou van je."

Aanbevolen: