Beta alt Adam Sandler te veel om zijn vrienden in zijn films te hebben?

Inhoudsopgave:

Beta alt Adam Sandler te veel om zijn vrienden in zijn films te hebben?
Beta alt Adam Sandler te veel om zijn vrienden in zijn films te hebben?
Anonim

Adam Sandler dacht dat zijn carrière voorbij was toen hij werd ontslagen bij 'SNL'… Hij wist toen nog niet dat het slechts het begin was van een enorme carrière, die op dit moment nog steeds aan de gang is. Adam is niet alleen miljoenen waard, maar hij kan ook samen met goede vrienden in films verschijnen. Neem bijvoorbeeld Drew Barrymore, de twee begonnen een geweldige vriendschap nadat ze samen waren verschenen in 'The Wedding Singer'. Tot op de dag van vandaag blijven ze extreem dichtbij. Dat is het geval voor veel anderen, aangezien Adam doorgaans dezelfde gezichten gebruikt voor zijn films.

Hij heeft niet alleen vriendelijke gezichten, maar hij is ook erg gul met hun salarissen. In het hele artikel zullen we kijken naar geschenken van zes cijfers die hij in het verleden leden van de cast heeft gekregen, samen met een blik op hun bloeiende vermogens vandaag, grotendeels dankzij Sandler.

Adam Sandler's huidige vermogen is meer dan $400 miljoen

Het is veilig om te zeggen dat Adam Sandler tijdens zijn carrière een fortuin heeft verdiend. Hij verzilverde een grote deal met Netflix en in werkelijkheid is hij niet ver verwijderd van een vermogen van miljard dollar, dat momenteel op $ 400 miljoen zit.

Sandler's vermogen begon echt omhoog te schieten nadat hij zijn eigen filmproductiebedrijf, Happy Madison Productions, begon. Vanaf dat moment was hij niet alleen te zien in de films, maar hij schreef ze ook zoals hij wilde, terwijl hij de acteurs en actrices gebruikte waar hij zich het meest comfortabel bij voelde.

Onderweg veranderde hij veel levens. Terry Crews is slechts een van de vele acteurs die naast People onthulde, als Adam er niet was geweest, zou zijn carrière niet hetzelfde zijn.

“Hij zette me in The Longest Yard en we hebben samen nog vijf films opgenomen. Hij omvatte mij altijd; hij is me nooit vergeten."

Gezien zijn succes naast Sandler, kon hij elders gedijen, zoals in 'White Chicks'.

Het blijkt dat Crews verre van de enige is die van Adam profiteert.

Sandler is erg gul bij het casten van zijn goede vrienden

Adam heeft de gave om dezelfde mensen in zijn films te casten. Het blijkt dat hij ook niet goedkoop is met hun loon. Rob Schneider heeft een nettowaarde van meer dan $ 12 miljoen, vooral dankzij Adam. Peter Dante is een andere acteur die meestal naast Adam in films verscheen en kleinere rollen op zich nam. Ondanks de kleine optredens slaagde hij erin een vermogen van $ 10 miljoen te verzamelen.

Sandler en Schneider in het bijzonder zijn samen in 18 films verschenen, wat ronduit krankzinnig is. Volgens Rob's woorden naast Fatherly, is een belangrijke reden voor hun toewijding samen hun vermogen om elkaar na al die jaren nog steeds aan het lachen te maken.

''Dertig jaar. Het gaat ons vijfde decennium in. Ik denk dat het elkaar aan het lachen maakt. We verrassen elkaar nog steeds, hoe we elkaar aan het lachen kunnen maken. Het is altijd een uitdaging. Er is veel vertrouwen. Als je een film maakt, moet je de mensen vertrouwen. Vertrouwen is er. Je wilt in de buurt zijn van mensen die je kennen en niet te veel vragen stellen.''

David Spade is een andere acteur die profiteerde door samen met Sandler in films te spelen. Volgens Chris Rock ging Sandler overboord met zijn vrijgevigheid in de film ' Grown Ups', waarbij hij de belangrijkste castleden elk een Maserati schonk, ter waarde van $ 200.000.

"Ik ging onlangs naar buiten en ik had een nieuwe Maserati op de oprit. Nu denk ik dat ik Adam Sandler's b ben."

Sandler bezuinigt zeker niet, en het blijkt dat zijn vrienden hebben geprobeerd de gunst terug te betalen.

Zijn Hollywood-vrienden proberen de gunst terug te betalen

Spade heeft een waanzinnig vermogen van $ 80 miljoen. Nogmaals, Adam speelde een grote rol in het succes van de acteur. Spade maakte in het verleden grapjes dat hij samen met Sandler in meer dan 40 films verscheen en noemde zichzelf een geluksbrenger.

Zoals we aannemen dat anderen in het verleden hebben gedaan, probeerde Spade de gunst terug te betalen door Sandler een diner te kopen, aangezien Adam, zoals hij zelf toegeeft, altijd koopt wanneer ze samen eten. Het enige probleem, zoals Spade samen met Jimmy Fallon onthulde, was dat de rekening duur was.

Spade zette Adams hele feest op zijn creditcard en toen het tijd was om te betalen, realiseerde Spade zich niet hoeveel het kostte.

De volgende dag kreeg hij een telefoontje van haar creditcardmaatschappij, die incheckte en dacht dat hij werd opgelicht van $ 9.000 in het restaurant! Nee, het was geen bedrog en in plaats daarvan misschien een spijtige daad van vriendelijkheid van de komische acteur.

Aanbevolen: