Hoe zijn Selena Gomez en Jennifer Aniston zulke goede vrienden geworden?

Inhoudsopgave:

Hoe zijn Selena Gomez en Jennifer Aniston zulke goede vrienden geworden?
Hoe zijn Selena Gomez en Jennifer Aniston zulke goede vrienden geworden?
Anonim

Als er iets is dat je moet weten over Selena Gomez, dan weet ze zeker hoe ze een vriendschap gaande moet houden. Van het delen van nauwe banden met haar bestie Taylor Swift tot haar nooit eindigende band met Olivia Wilde, Niall Horan, Julia Michaels en Vanessa Hudgens, de Disney-aluin kent de meeste van haar beste vrienden al jaren.

En haar vriendschap met Jennifer Aniston is niet anders, zo lijkt het. Hoewel het onduidelijk is hoe lang ze al vrienden zijn, sprak de voormalige Friends-ster veel over Gomez in een interview in 2014, wat zou doen geloven dat ze al minstens zeven jaar bevriend met elkaar waren.

Jennifer Aniston en de vriendschap van Selena Gomez

Hoewel Gomez meer tijd doorbrengt met haar 'gewone' vrienden, heeft de hitmaker Come & Get It in de loop der jaren een als geen ander een band met Aniston gevormd.

Volgens de ex-vriendin van Justin Bieber ontmoetten de twee elkaar voor het eerst op een Vanity Fair-feest, en hoewel ze het jaar of de datum niet noemde, merkte Gomez op dat ze praktisch niemand was op het evenement sinds er geen beroemdheid was het voorval had enig idee wie ze was.

Het was tijdens een badkamerpauze toen de hitparade Aniston tegenkwam, wat niet precies is hoe Gomez van plan was een van haar tv-iconen te ontmoeten, maar desalniettemin was de ervaring zo onwerkelijk voor haar dat ze zich snel haastte naar buiten en vertelde haar moeder erover.

Gomez's moeder Mandy Teefey is ook een grote Friends-fan.

"Mijn hart stopte en ik raakte in paniek en rende naar mijn moeder", zei ze. "Ik had zoiets van, 'Oh mijn god, ik zag net Jennifer Aniston. Oh mijn, God.'"

The Wizards of Waverly Place-ster sprak later meer in detail over haar ontmoeting met Aniston en legde uit dat ze later die avond formeel werd voorgesteld aan haar idool, toen hun management hen bij elkaar had gebracht.

"We hebben elkaar leren kennen via mijn management omdat zij haar ook managen", voegde ze eraan toe. "Het was een soort vriendelijke ontmoeting en dan is het meteen alsof ze me bij haar thuis uitnodigt."

En zomaar, Gomez had een nieuwe vriend gevonden.

Maar in tegenstelling tot sommige van haar andere vriendschappen, die in de loop der jaren zijn verzuurd (zie: Demi Lovato), lijkt het alsof de door Interscope ondertekende zangeres sinds hun eerste ontmoeting nauw contact heeft gehouden met Aniston - vooral sinds Gomez zegt dat ze een vaste klant is bij Jen-An's huis.

In een interview in 2014 wierp Aniston ook licht op hun vriendschap, en vertelde E! Nieuws, "Ze is net een klein cherubijn waarvan ik het gevoel heb dat ik er voor wil zorgen. En we hebben elkaar net ontmoet via onze manager. Ze is buitengewoon ondersteunend en geweldig geweest."

Hoewel fans Gomez en Aniston niet veel zien - wat waarschijnlijk te wijten is aan het feit dat ze allebei erg privé zijn - hebben ze de neiging om elkaar vaak liefde te tonen op sociale media.

Van het liken van elkaars posts tot Gomez die een lang eerbetoon schrijft aan de blonde schoonheid met een oprecht Instagram-onderschrift.

“Ik volg niet alleen haar carrière als fan sinds ik 8 was en kan haar nu volledig zien transformeren in haar nieuwe film CAKE, ik heb echte gesprekken mogen voeren met zo’n echt hart, maakte mijn het hele jaar,” gutste de 28-jarige.

In februari 2016 had Gomez haar sociale-mediaplatform opnieuw gebruikt om Aniston een gelukkige verjaardag te wensen, door te schrijven: Een kleine tb en een gelukkige verjaardag voor een van de aardigste mensen die ik ken EN iemand die me al jaren inspireert !”

Op de foto zie je de BFF's elkaar omhelzen met een knuffel.

Na haar breuk met Bieber in 2018, deed er een wild gerucht de ronde dat Gomez naar verluidt een hechte band had met Brad Pitt.

Het rapport was gebaseerd op een foto van de Golden Globes 2016, waarop de zangeres van Hands To Myself naast de ex-man van Aniston zit terwijl ze films bespraken.

“Gewoon TheBigShort bespreken,” had Gomez bij de foto geschreven, die nu was gebruikt om het gerucht op te wekken dat er iets gaande was tussen haar en Pitt - maar dat was duidelijk niet het geval.

Voor zover we weten, is Gomez nog steeds goede vrienden met Aniston, anders zou ze niet hebben deelgenomen aan een interview met de Horrible Bosses-actrice toen ze in januari 2020 de talkshow van Ellen Degeneres presenteerde.

Eén ding over Gomez is dat ze echte mensen in haar leven waardeert, wat zou verklaren hoe ze erin geslaagd is een 13-jarige vriendschap met Swift te onderhouden. Gezien hoe lang ze elkaar al kennen, kunnen ze op dit moment net zo goed als zussen worden beschouwd.

Aanbevolen: