Britney Spears-fans dringen er bij haar op aan 'uit te spreken' nadat de relatie met vader verslechtert

Britney Spears-fans dringen er bij haar op aan 'uit te spreken' nadat de relatie met vader verslechtert
Britney Spears-fans dringen er bij haar op aan 'uit te spreken' nadat de relatie met vader verslechtert
Anonim

Britney Spears fans hebben haar aangespoord om zich uit te spreken nadat haar vader Jaime met CNN had gesproken over hun controversiële conservatorschap.

De 68-jarige onthulde dat hij vier maanden niet met zijn dochter had gesproken.

"Ik hou van mijn dochter en ik mis haar heel erg", vertelde de vader van Britney Spears aan CNN in een dinsdag gepubliceerd interview.

"Als een familielid speciale zorg en bescherming nodig heeft, moeten gezinnen opstaan, zoals ik de afgelopen 12 jaar heb gedaan, om Britney onvoorwaardelijk te beschermen, beschermen en van te blijven houden"

"Ik heb en zal blijvende liefde en felle bescherming bieden tegen degenen met eigenbelangen en degenen die haar of mijn familie kwaad willen doen."

Jamie is momenteel de conservator van Britneys nalatenschap van $60 miljoen.

Hij beweert dat hij en de "Sterkere" zanger op "goede voet" waren gebleven totdat haar advocaat Samuel D. Ingham III erbij betrokken raakte.

Jamie is van mening dat hij verantwoordelijk is voor het gebrek aan communicatie en beraamde een plan om hem uit zijn hoofdfunctie van het conservatorium te halen.

Vorige maand oordeelde een rechtbank in Los Angeles dat Bessemer Trust Jamie zal vergezellen als co-conservator van het fortuin van de popster.

Ondanks zijn overwinning gelooft Jamie dat zijn dochter is beïnvloed door 'mensen met eigenbelang'.

Een insider vertelde CNN dat Britney Spears momenteel te maken heeft met 'voortdurende problemen met haar geestelijke gezondheid'.

Haar eigen advocaat zei naar verluidt dat zijn popstercliënt niet in staat was om een geverifieerde verklaring af te leggen voor welk doel dan ook in deze zaak.

Maar vorige maand verklaarde Britney dat ze geen concerten meer zal geven als haar vader de leiding blijft nemen over haar conservatorium.

Jamie is sinds 2008 haar conservator, maar stopte in september 2019 vanwege zijn gezondheid.

Tijdelijk conservatorschap werd overgedragen aan haar zorgmanager Jodi Montgomery, maar Jamie hervatte zijn taken in januari 2020.

In 2007 schoor Britney op beroemde wijze haar hoofd kaal in een salon in Tarzana, Californië, waardoor ze de voogdij over haar kinderen verloor.

Nadat het interview met Jamie Spears online was gegaan, spoorden de fans van Britney Spears haar aan om haar eigen interview te doen en voor zichzelf op te komen.

"Je vader krijgt miljoenen betaald van het geld dat je Britney hebt verdiend. Je niet hetzelfde geld laten uitgeven of iets laten doen zonder zijn inspraak is absoluut verkeerd. Zelfs al is het maar op Instagram Live, spreek je uit Brit, " schreef een fan.

"Hoe kan een vader "uitkijken" voor hun kind, wetende dat zijn acties haar zoveel diep verdriet, stress en angst bezorgen. Zelfs zijn eigen kleinzoon heeft gezegd dat hij een onaangenaam wezen is ", schreef een tweede persoon.

"Het is niet Jamie die een interview met CNN moet doen, het is Britney. Als ze vrijheid wil, moet ze het heft in eigen hand nemen en haar waarheid spreken", voegde een derde eraan toe.

Aanbevolen: