Meghan Markle drong er bij haar op aan om vader te vergeven terwijl zij en prins Harry spreken op 'Global Citizen Live

Meghan Markle drong er bij haar op aan om vader te vergeven terwijl zij en prins Harry spreken op 'Global Citizen Live
Meghan Markle drong er bij haar op aan om vader te vergeven terwijl zij en prins Harry spreken op 'Global Citizen Live
Anonim

Meghan Markle is bekritiseerd omdat ze menigten lezingen gaf over vaccingelijkheid. De hertogin van Sussex verscheen samen met haar man prins Harry op het Global Citizen Live-festival.

De voormalige Suits-actrice opende het evenement door rijke landen te vernietigen die vaccindoses uit arme landen oppotten.

Markle droeg een witte designerjurk van $ 4.500, $ 16. 500 Cartier-oorbellen, een Cartier-horloge van $ 12. 000 en een Cartier-armband van $ 6.900 tijdens het evenement op zaterdagavond in Central Park in New York City.

Tijdens de gezamenlijke, gecoördineerde toespraak van Meghan en Harry zei Meghan: "Iedereen op deze planeet heeft een fundamenteel recht om dit vaccin te krijgen. Dat is het punt, maar dat gebeurt niet."

"En hoewel je in dit land en in vele andere landen bijna overal heen kunt gaan en je kunt laten vaccineren, kunnen miljarden mensen over de hele wereld dat niet," zei ze.

"Dit jaar wordt verwacht dat de wereld voldoende doses zal produceren om het doel te bereiken om 70 procent van de mensen in elk land te vaccineren, maar het is verkeerd dat zoveel van de vaccinvoorraad slechts naar 10 rijke landen is gegaan tot nu toe en niet iedereen. Het is gewoon niet ok."

Maar sommige fans waren er snel bij om de moeder van twee te vernietigen omdat ze niet dezelfde vriendelijkheid koesterde voor haar vader, Thomas Markle.

"Een humanitair persoon die om medeleven vraagt, moet beginnen bij haar vader. Het is zo gemakkelijk om van vreemden te houden", schreef iemand online.

"Ze moet haar vader vergeven voordat ze lezingen geeft over wereldwijde empathie. FamilyFirst", voegde een tweede eraan toe.

Meghan Markle jong met papa
Meghan Markle jong met papa

De eens zo hechte relatie tussen Meghan en haar vader raakte gespannen tijdens de aanloop naar haar huwelijk met prins Harry. Markle sloot een deal met een paparazzi-fotograaf om foto's van hem te maken

Hij stopte toen Meghan door het gangpad liep tijdens de ceremonie nadat hij een hartaanval had gehad, waarbij prins Charles zijn plaats innam.

Meghan vertelde Oprah Winfrey later dat haar vader haar had 'verraden' en dat ze 'het moeilijk vond om zich met hem te verzoenen'. De relatie is alleen maar gespannener geworden naarmate Markle bleef praten met verslaggevers en paparazzi.

Maar met zijn slechte gezondheid vreest Thomas dat hij zijn kleinkinderen Archie, 2, en baby Lilibet, die op 4 juni werd geboren, nooit zal ontmoeten.

Meghan Markle Vader Thomas Markle
Meghan Markle Vader Thomas Markle

Sprekend in zijn huis in Rosarito, Mexico, 70 mijl van het herenhuis van de Sussexen in LA, zei hij tegen de pers: "We zouden [Lili] niet moeten straffen voor het slechte gedrag van Meghan en Harry."

"Archie en Lili zijn kleine kinderen. Ze zijn geen politiek. Het zijn geen pionnen. Ze maken geen deel uit van het spel. En ze zijn ook koninklijk en hebben dezelfde rechten als alle andere koninklijke."

"… Ik zal een verzoekschrift indienen bij de rechtbanken van Californië voor het recht om mijn kleinkinderen in de zeer nabije toekomst te zien, "voegde hij eraan toe.

Aanbevolen: