Een blik op de niet zo geweldige relatie tussen Britney Spears en haar vader, Jamie Spears

Inhoudsopgave:

Een blik op de niet zo geweldige relatie tussen Britney Spears en haar vader, Jamie Spears
Een blik op de niet zo geweldige relatie tussen Britney Spears en haar vader, Jamie Spears
Anonim

Jamie Spears is al jaren als het ware de verzorger van zijn dochter, popster Britney Spears In 2008 werd de met een Grammy bekroonde zanger voor de rechtbank geplaatst -goedgekeurde voogdij over haar vader, na haar zeer openbare instorting. Dit heeft ertoe geleid dat Jamie Spears vrijwel alles weet wat er in het leven van Britney gebeurt, inclusief medische behandelingen, bestedingspatroon en alles wat ze zou kunnen nemen.

Maar daar komt binnenkort misschien een einde aan, aangezien Britney heeft gevraagd haar vader te verwijderen als haar conservator, waardoor sommige fans zich afvragen of er een nog grotere kloof tussen de twee is. Volgens US Magazine wordt er gespeculeerd dat Britney eigenlijk beter af is zonder dat haar vader constant aan haar zijde elke beslissing neemt.

"Er is een aanzienlijke verbetering opgetreden in het algemene medische behandelplan van Britney, wat wordt toegeschreven aan het feit dat haar vader niet langer de leiding heeft over haar persoonlijke leven", zei een inside-bron.

Het is gewoon weer een onderdeel van de niet zo geweldige relatie die de popster met haar vader heeft gehad sinds hij de controle over haar leven overnam.

Britney's niet zo geweldige verleden

Alle problemen van Britney begonnen in 2007 toen ze een kapsalon binnenliep en al haar haar begon af te scheren. Het was een berucht moment in het leven van de popster en het eerste signaal dat het echt mis ging voor haar. De volgende dag meldde ze zich in een afkickkliniek en sindsdien is het een achtbaan van een rit geweest.

Het omvatte een voogdijstrijd met haar ex-man Kevin Federline, en natuurlijk moest uiteindelijk haar vader tussenbeide komen en de door de rechtbank aangewezen voogdij over haar nemen. In 2008 werd ze opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis nadat ze weigerde haar zoons over te dragen aan Federline. Haar vader zou worden benoemd tot conservator van Britney, iets wat hij zei dat hij deed uit liefde in een interview met People Magazine.

“Al deze complottheoretici weten van niets. De wereld heeft geen idee', zei hij. “Het is aan de rechtbank van Californië om te beslissen wat het beste is voor mijn dochter. Het zijn niemand anders zaken.'

Jaime was niet de enige die zei dat het het beste was, want haar oudere broer Bryan zei ook dat het de familie hielp te weten dat er nu voor Britney wordt gezorgd.

"Nu hebben ze wat veranderingen aangebracht en alles wat we kunnen doen is hopen op het beste", zei hij, eraan toevoegend dat het conservatorium "tot nu toe een geweldige zaak is geweest voor onze familie, en [wij] blijf hopen op het beste."

Sterker dan gisteren met haar vader

Ondanks de spanning stond Britney aan de zijde van haar vader, vooral vorig jaar toen hij door zijn eigen gezondheidsproblemen ging en afstand moest doen van zijn dochter om voor zichzelf te zorgen. Britney stopte zelfs haar show in Las Vegas om bij haar familie te zijn, terwijl haar vader herstelde van een levensbedreigende gezondheidsangst. Britney sprak er zelfs over op Instagram:

"Ik heb uitgekeken naar deze show en jullie allemaal dit jaar te zien, dus dit breekt mijn hart", schreef Spears op Instagram. "Het is echter belangrijk om je familie altijd op de eerste plaats te zetten… en dat is de beslissing die ik moest nemen. Ik besteed mijn aandacht en energie aan de zorg voor mijn gezin. We hebben een heel speciale relatie en ik wil hier bij mijn familie zijn tijd net alsof ze er altijd voor me zijn geweest.”

Dat was een enorme stap in een andere richting dan de meesten gewend waren, aangezien Britney alles opgaf om in die moeilijke tijd bij haar familie te zijn.

Verwijder vader van het conservatorium

Maar nu kan de relatie een ander rotsachtig pad bereiken, aangezien Britney samen met haar vader uit het conservatorium wil stappen. Nadat Jamie de voogd van Britney had losgelaten, betekende dit niet dat de zangeres eindelijk vrij was, ondanks wat de trending hashtags zeiden, aangezien Jody Montgomery, de zorgmanager van de popster, in september 2019 de rol van conservator voor Britney overnam. en alle tekenen wijzen erop dat het voor iedereen in het algemeen beter is.

Jaime neemt het op 22 augustus weer over, iets wat Britney niet wil. Vooral omdat ze misschien weer een hekel aan hem krijgt, nadat ze hun relatie opnieuw hebben opgebouwd vanwege zijn gezondheidsangst.

"Britney en haar vader hebben een gecompliceerde relatie", vertelde een bron aan Ons. “Jamie stapte in op een moment in Britneys leven toen ze extreem kwetsbaar was voor roofdieren die haar wilden uitbuiten voor financieel gewin. Na verloop van tijd begon Britney een hekel te krijgen aan haar vader, die echt in een no-win-positie verkeerde. Jamie kon haar vader niet zijn, en het werd nog erger toen Jamie gezondheidsproblemen had.”

Terwijl fans hebben opgeroepen tot het einde van het conservatorium, inclusief het gebruik van de FreeBritney op sociale media, bleef Jamie ze samenzweringstheoretici noemen, die niet echt weten wat de situatie met hem, zijn dochter is, of de familie.

Aanbevolen: