Heidi Klum klaagde haar vader aan nadat ze dit haar tienerdochter Leni had aangedaan

Inhoudsopgave:

Heidi Klum klaagde haar vader aan nadat ze dit haar tienerdochter Leni had aangedaan
Heidi Klum klaagde haar vader aan nadat ze dit haar tienerdochter Leni had aangedaan
Anonim

Hoewel haar cosmetica-executive vader Günther Klum de drijvende kracht zou zijn geweest achter het modellensucces van zijn dochter Heidi Klum, hebben de twee elkaar blijkbaar al jaren niet meer gezien na een fall-out - en de dingen zijn slechts slechter worden tussen het paar, beweren bronnen.

In december 2020 kondigde Heidi's dochter Leni aan dat ze haar eerste tijdschriftomslag had geland met het nummer van januari/februari 2021 van Vogue Germany. Het was een enorme mijlpaal voor de 17-jarige, die nooit verlegen is geweest om toe te geven dat ze altijd al in de voetsporen van haar moeder wilde treden en een professioneel model wilde worden.

Nou, met haar carrière in volle gang, dankzij een toch al veelbelovende start, was Heidi, die nog steeds een van de rijkste supermodellen ter wereld is, woedend toen ze ontdekte dat haar vervreemde vader de naam van de tiener had gedeponeerd, wat rapporten beweren dat dit de zakelijke deals van Leni zou kunnen verstoren.

Blijkbaar is de overstap naar het handelsmerk van haar naam mogelijk met kwade bedoelingen gedaan, aangezien Heidi en haar vader al een tijdje niet met elkaar hebben gesproken, en wat is een betere manier om bij zijn dochter te komen dan handelsmerken en winst te maken van Leni's modellencarrière.

Heidi Klum's explosieve rechtszaak tegen haar vader

In maart 2021 onthulde Daily Mail dat Heidi een rechtszaak had aangespannen tegen Günther nadat hij was overrompeld door zijn overstap naar het handelsmerk Leni's naam, samen met haar bijnaam 'Mausekatze', wat zich verta alt naar 'Mousecat'.

Hoewel ze niet officieel wordt beschouwd als Leni's manager, heeft Heidi een geweldige rol gespeeld bij het lanceren van de carrière van haar dochter.

Bovendien heeft ze geholpen bij alle fotoshoots van Leni, heeft ze de tiener veel advies gegeven over de modellenindustrie en krijgt ze de volledige steun van haar moeder terwijl ze haar hernieuwde succes in de modewereld omarmt.

Dat gezegd hebbende, Heidi's vader die Leni's naam als handelsmerk gebruikt, kan ongetwijfeld problemen veroorzaken met betrekking tot zakelijke deals - alles moet worden goedgekeurd door Günther, die een fractie van het geld zou ontvangen omdat hij eigenaar is van het handelsmerk.

Heidi zorgt er nu voor dat de rechtszaak in haar voordeel verloopt, en als dat zo is, kan Günther een gevangenisstraf van maximaal 6 maanden krijgen of een boete krijgen van naar schatting ongeveer $ 280.000.

Duitse advocaat Stephan Ruben sprak rechtstreeks met de krant Bild en drong erop aan: Als Günther Klum de rechten van derden schendt, wordt hij bedreigd met een gerechtelijk bevel dat hem, indien toegekend, € 250.000 of zes maanden gevangenis.

“Tot nu toe is er geen verbod, maar de advocaten hebben hem ermee gedreigd. Daarom stuurde hij een brief (gepost op zijn Instagram) en schreef hij "je bedreigt me zelfs met gevangenisstraf!"'

Heidi doet wanhopige pogingen om de rechten op de naam van haar oudste dochter terug te krijgen - nu meer dan ooit sinds Leni al geboekt wordt voor modellenwerk.

In reactie op de rechtszaak sprak Günther met Sunday Mirror en vertelde de publicatie: Ik heb maanden geleden het handelsmerk van Leni aangevraagd. Ze heeft haar naam van mijn moeder Leni. De rechten op het handelsmerk Leni Klum liggen bij mij.”

Günther hielp zijn dochter om wereldwijde bekendheid te verwerven nadat ze meedeed aan een modellenwedstrijd tegen 25.000 andere aspirant-modellen, waarvan er slechts één het contract van $ 300.000 won met een bureau in New York.

Heidi werd zo succesvol in Europa en in de VS, dat ze later de best betaalde 'catwalk queens' aller tijden werd.

Een paar jaar geleden heeft Heidi haar Duitse bedrijf Heidi Klum GMBh ontbonden, dat onder toezicht stond van haar vader in de buurt van hun ouderlijk huis in Bergisch Gladbach voordat het bedrijf werd gesloten.

Velen speculeren dat Heidi en haar vader het niet met elkaar eens waren als het om zakendoen en financiën ging, wat duidelijk werd toen de America's Got Talent-rechter een nieuw bedrijf startte in Berlijn, HK Germany GMBh, met Günther's naam nergens vermeld op de openbare bedrijfsdocumenten.

Tijdens het proces van het openen van haar nieuwe bedrijf, veranderde de voormalige Victoria's Secret-engel ook haar advocaten in Alexander Stolz van de Berlijnse firma Lacore, in tegenstelling tot de raad van haar vader.

Haar beste vriendin Jennifer Love is vice-president van Heidi's Amerikaanse bedrijf, Heidi Klum LLC, en haar vader heeft - nogmaals - ook geen banden met dat bedrijf.

Om welke reden dan ook, het lijkt alsof het heel belangrijk was voor de moeder van vier om alle zakelijke banden met haar vader te beëindigen, maar om nu te zien dat hij een twijfelachtige poging heeft gedaan om Leni's naam te stelen, laat het zien dat hun vete is veel dieper dan je had gedacht.

Zoals vermeld door Daily Mail, maakt Heidi zich geen zorgen dat ze de naam terug zal krijgen, omdat ze een aantal van de beste advocaten in de stad heeft ingehuurd, maar alle kansen op een verzoening met Günther zijn op dit moment duidelijk uit het raam.

Aanbevolen: