Pamela Anderson weigerde met deze actrice te spreken voorafgaand aan haar biopic

Inhoudsopgave:

Pamela Anderson weigerde met deze actrice te spreken voorafgaand aan haar biopic
Pamela Anderson weigerde met deze actrice te spreken voorafgaand aan haar biopic
Anonim

Hulu schokte fans in 2021 toen het een aanstaande Pamela Anderson en Tommy Lee biopic aankondigde met Assepoester-ster Lily James en Marvel Cinematic Universe-acteur Sebastian Stan. Pam & Tommy volgt het verhaal van de voormalige Baywatch-ster en de wervelende romance en het sekstape-schandaal van de voormalige Baywatch-drummer. Het is zo'n gevoelig verhaal, vooral voor Anderson die de miniserie "een goedkope namaak" noemde. Ze heeft de serie duidelijk niet haar zegen gegeven. Maar volgens James reikte ze voor het filmen naar de blonde bom. Hier is hoe het ging.

Fans dachten niet dat Lily James Pamela Anderson kon verslaan in 'Pam &Tommy'

Het is moeilijk voor te stellen dat een Disney-prinses een Playboy-model speelt. Het is geen wonder dat fans niet dachten dat James Anderson recht zou doen. "Lily is een heel mooie vrouw, maar meer op een schattige manier als dat logisch is", twitterde een fan. "Ze schreeuwt geen bom zoals Pamela." De actrice staat ook bekend om het spelen van "English Rose" -personages zoals die van haar Downtown Abbey-rol. Maar na een paar maanden verraste James tegenstanders met foto's van haar die er onherkenbaar uitzag als het sekssymbool. Als een subtiele klap terug, schreef ze op Instagram: "'Het is geweldig om blond te zijn. Met lage verwachtingen is het heel gemakkelijk om mensen te verrassen' - Pamela Anderson"

Sommige haters gaven toe dat ze na de transformatie van gedachten veranderden. James zelf dacht echter eerst niet dat ze de zwoele rol zou kunnen spelen. "Ik wilde hier een week eerder echt uit zijn", vertelde ze aan Variety. "Het voelde gewoon te beangstigend. Maar ik denk dat dat een goede plek is om vanuit te werken, want het zorgt ervoor dat je blijft groeien en beter wordt, hoop ik."

Co-showrunner en scenarioschrijver Robert Siegel erkende ook de twijfelaars en verdedigde James. "Pam is slim, sluw, een beetje gezond; ze groeide op in een klein stadje Canada," zei hij. "Ze is heel lief voor haar, en bijna een onschuld die we wilden tegenkomen. In de eerste reacties op het casten van Lily zeiden mensen op Twitter: 'Waarom hebben ze Megan Fox niet gecast?' Ik had zoiets van, nee, ze snappen het niet."

Lily James probeerde de zegen van Pamela Anderson te krijgen voordat ze 'Pam &Tommy' filmden

Anderson heeft de gelimiteerde serie herhaaldelijk bekritiseerd. Maar de Pam & Tommy-actrice betaalde haar de beleefdheid om contact te zoeken 'totdat we begonnen te filmen'. De voormalige Playmate wilde daar echter geen deel van uitmaken. "Ik had echt goede hoop dat ze erbij betrokken zou zijn. Ik wou dat het anders was geweest", vertelde James aan Porter. "Mijn enige bedoeling was om voor het verhaal te zorgen en Pamela authentiek te spelen." De jonge actrice vertelde verder over de voorbereidingen die ze trof voor de grote rol.

"Ik heb nog nooit zo hard gewerkt", zei ze. "Ik lees de boeken die [Anderson] heeft geschreven, ik lees haar poëzie, ik kan meepraten met al haar interviews." Ze beschreef het transformeren in Anderson ook als "bevrijdend en bevrijdend", hoewel het haar 4 uur per dag kostte. "Langzaam vond ons ongelooflijke team een balans waarin ik op Pamela leek, maar ook het gevoel had dat ik er doorheen kon", zei James over het krijgen van een kleurtje en het opzetten van een pruik en een borstplaat om er goed uit te zien. "Ik heb nog nooit iets gedaan waarbij ik er heel anders uitzie dan mezelf… Daar kwam moed uit voort. Een moed die voortkwam uit het verdwijnen."

Pamela Anderson kent Lily James niet en zal 'Pam &Tommy' niet kijken

In juli 2021 zei een vriend die dicht bij Anderson stond dat de Barb Wire-actrice "niet van plan is om naar deze verschrikkelijke show te kijken, absoluut niet. Nooit.' Dit was ondanks James' veelgeprezen transformatie. 'Zij en haar familie denken dat de show een goedkope namaak is. Het hele ding is een grap voor hen." Ze voegden eraan toe dat het omgaan met de gelekte sekstape zo'n traumatische tijd was voor Anderson, vandaar haar sterke afkeuring van de Hulu-biopic. Wat betreft James die haar in de miniserie portretteert, onthulde de bron dat Anderson had nog nooit van de actrice gehoord.

"Ze heeft nog nooit gehoord van de acteurs die haar of Tommy spelen, en het interesseert haar niet om ze te kennen", zei de insider. "Pamela vindt het grappig dat dit meisje zoveel aandacht krijgt omdat ze haar speelt. Lily is geen partij voor Pamela, komt niet eens in de buurt, en Sebastian Stan doet Tommy evenmin recht." Maar voor Lee, zei dat het allemaal goed is aan zijn kant. "Ik ken Sebastian, hij speelt me. Van wat hij me heeft verteld, is het een heel mooi verhaal", zei de drummer over Stan. "Ik denk dat veel mensen zouden denken dat het [ongeveer] één ding is, maar het gaat echt om privacy en hoe dingen toen gek werden. Er zijn nu andere wetten."

Aanbevolen: