Kendall, Kylie en Hailey Bieber koken een vakantiema altijd: dit is wat ze aten

Kendall, Kylie en Hailey Bieber koken een vakantiema altijd: dit is wat ze aten
Kendall, Kylie en Hailey Bieber koken een vakantiema altijd: dit is wat ze aten
Anonim

'Het is inderdaad het seizoen! En het lijkt alsof onze favoriete celebs niet boven het vieren zijn met een hoop eten, hoewel onze keuzes van porties weliswaar (drastisch) verschillen.

Amerikaanse socialites en realitysterren Kendall Jenner, Kylie Jenner en Hailey Bieber verschijnen dat ze zich gisteravond heel goed hebben geamuseerd terwijl ze een iconisch kerstdiner voorbereidden en ervan smullen.

Het trio werd gespot op elkaars Instagram-verhalen en deelden kleine weetjes van hun nacht. De eerste opname toont Kendall die een badkamerselfie maakt terwijl hij gekleed is in een funky groen schort en er schattig uitziet (zoals gewoonlijk).

Een tweede verhaal liet zien dat Kendall bezig was met wat gesneden zoete aardappelen!

En het laatste verhaal (en misschien wel het meest interessante) toont de bijdragen van alle realitysterren aan het diner op Kendalls bord!

Eerst zullen we ons concentreren op de 2014 fles rode wijn Mayacamas, een $270 fles die zeker "vakantie met contant geld" schreeuwt.

Kendall deed ons ook een plezier en wees op elk van hun bijdragen over haar uiterst redelijke porties eten. Van wat we kunnen zien, lijkt Kylie heerlijk uitziende gefrituurde kippenvleugels te hebben gemaakt met een soort siroop en een gebakken pasta of soort vulling. Kendall is verantwoordelijk voor de yams gegarneerd met marshmallow (nu weten we waar al die zoete aardappel voor was!) en maïsbrood. Hailey, aan de andere kant, maakte een prachtig uitziende gouden mac 'n cheese. Wat kunnen we zeggen? De meisjes hebben duidelijk een geweldige smaak in vakantievoedsel en verruilen de altijd zo tijdrovende en vaak droge kalkoen voor wat knapperige kippenvleugels.

Fijne feestdagen!

Aanbevolen: