Justin Bieber's verjaardagspost voor Hailey Bieber is een liefdesstroom van epische proporties

Inhoudsopgave:

Justin Bieber's verjaardagspost voor Hailey Bieber is een liefdesstroom van epische proporties
Justin Bieber's verjaardagspost voor Hailey Bieber is een liefdesstroom van epische proporties
Anonim

Justin Bieber heeft zojuist de 25e verjaardag van Hailey Bieber gevierd met een zeer openbare uitbarsting van liefde die haar zojuist de persoon heeft gemaakt om jaloers op te zijn. In een ongelooflijk rauwe, eerlijke en absoluut geslagen post demonstreerde Justin Bieber aan de wereld dat zijn vrouw zijn enige echte is, en misschien wel de meest aanbeden vrouw ter wereld.

Met alle vullingen, uitstallingen van weelderige geschenken en alle materiële items die fans zijn gaan associëren met verjaardagen van beroemdheden, heeft Justin Bieber zijn genegenheid voor Hailey op de meest oprechte manier uitgekleed en haar een schreeuw gegeven van absoluut epische proporties.

Gefeliciteerd, Hailey Bieber

Hailey Bieber's verjaardag is inderdaad een gelukkige. De 205 miljoen mensen die het Instagram-account van Justin Bieber volgen, bezwijmen nu over de romantische post die hij met de wereld deelde.

De liefde, het respect en de bewondering die hij voor zijn vrouw voelt, is officieel tot ontploffing gebracht, en dit dramatisch romantische eerbetoon dat hij heeft gepost, vertelt een verhaal over het soort pure liefde waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

Bieber breekt zijn gevoelens voor Hailey af door alle 'delen van hem' af te beelden die ze bezit, zoals hij schrijft; "Mijn hart is van jou. Mijn ogen zijn van jou, mijn lippen zijn van jou. Ik ben van jou. Ik ben zo gezegend dat ik de jouwe ben."

In een bewonderenswaardig rauwe vertoon van emotie noemt Justin Hailey liefkozend zijn "verjaardagssquish" en gaat verder met te zeggen dat ze "zijn voor altijd" is.

De enorme liefde van Justin Bieber voor zijn vrouw

Misschien is een van de meest ontroerende aspecten van Justin Biebers uitstorting van genegenheid op Hailey's verjaardag, het feit dat hij intieme gevoelens deelt, en niet alleen een oppervlakkig, commercieel soort berichten.

In zijn post laat hij door te schrijven zien hoeveel hij Hailey koestert; 'Het leven is nooit logischer geweest totdat je mijn vrouw werd,' en belooft verder dat zijn liefde geen grenzen of grenzen kent, en dat er geen vervaldatum is, zoals hij verder zegt; "Ik zal nooit stoppen met van je te houden, ik zal nooit stoppen met je vast te houden, en ik zal nooit stoppen met je te beschermen. Jij, mijn koningin, bent meer dan genoeg voor mij en ik zal elke dag besteden om je het gevoel te geven dat je de koningin bent die je bent."

Om fans wat inzicht te geven in hun persoonlijke leven en de sterke band die Justin Bieber en Hailey Bieber met hun families onderhouden, weer te geven, voegde hij een persoonlijk tintje toe in zijn slotverklaring. Justin schreef; "Zoals je oma met haar Portugese accent zou zeggen "happy bursday baby", hou van je tot het einde der tijden en daarna.:)"

Over de hele wereld maken mannen aantekeningen, en vrouwen voelen hun hart fladderen, tijdens deze epische verklaring van verjaardagsliefde.

Aanbevolen: