Kendall Jenner is voor altijd verbonden met een vreselijke tragedie en fans weten het niet eens

Inhoudsopgave:

Kendall Jenner is voor altijd verbonden met een vreselijke tragedie en fans weten het niet eens
Kendall Jenner is voor altijd verbonden met een vreselijke tragedie en fans weten het niet eens
Anonim

Sinds Kendall Jenner een heel jonge vrouw was, groeide ze op in de schijnwerpers dankzij haar rol in de realityshow van haar familie, Keeping Up with the Kardashians. Als gevolg van haar rol in de immense populariteit van die show, hebben veel Keeping Up with the Kardashians-fans gezien hoe Kendall opgroeide voor de wereld.

Aangezien camera's Kendall Jenner een groot deel van haar leven hebben gevolgd, zijn er veel mensen die denken dat ze praktisch alles weten over het beroemde model. Hoewel fans Kendall in de loop der jaren hebben zien evolueren, zijn er nog steeds veel feiten over haar leven waarvan veel van haar volgers zich niet bewust zijn. Kendall zal bijvoorbeeld altijd in verband worden gebracht met een tragedie, ook al hebben de meeste mensen geen idee dat dat het geval is.

Een donkere verbinding

Zoals veel televisiekijkers al jaren weten, heeft de familie Kardashian/Jenner de hoofdrol gespeeld in honderden uren 'reality'-televisie. Ondanks dat feit, als een Kardashian-fan alles over het gezin wil weten, zullen ze de capriolen van het gezin op veel andere manieren moeten volgen. Zo delen de Kardashians en Jenners regelmatig foto's die viraal gaan via sociale media en streamen ze ook vaak video's waarin ze intieme details van hun leven onthullen.

Op een willekeurige zaterdagavond in 2016 was Kylie Jenner bezig met het opnemen van een video voor haar Snapchat-account. Tijdens de clip vroeg Kylie haar zus Kendall "wat is je tweede naam en naar wie ben je vernoemd". Aangezien Kylie haar zus is, lijkt het veilig om aan te nemen dat ze wist wat de middelste naam van Kendall is en de identiteit van de persoon die het heeft geïnspireerd. Als gevolg hiervan is het enige redelijke om aan te nemen dat Kylie wist dat het vragen van Kendall naar haar middelste naam voor de wereld zou resulteren in een fascinerende clip. Het blijkt dat als Kylie dat in gedachten had, ze volkomen gelijk had.

Toen Kendall Jenner werd gevraagd naar haar tweede naam, onthulde de populaire 'reality'-showster de inspiratie erachter. "Mijn tweede naam is naar Nicole Brown Simpson, want dat was de beste vriend van mijn moeder. En ik ben vereerd met deze naam." Hoewel het geweldig is dat Kendall Jenner is vernoemd naar een belangrijk persoon in het leven van haar moeder, is het triest dat haar naamgenoot tot zo'n tragisch einde is gekomen.

Een vriend van de familie

In 1994 werd van Nicole Brown Simpson en haar vriend Ron Goldman op gruwelijke wijze het leven afgenomen. In de nasleep van die vreselijke misdaad werd OJ Simpson gearresteerd en berecht voor beide moorden. Omdat Simpson daarvoor een ongelooflijk geliefde beroemdheid en iconische atleet was, werd zijn proces een internationale obsessie. Nadat miljoenen mensen uren aan een stuk besteedden aan het volgen van elk detail van het strafproces van OJ, werd hij vrijgesproken van alle aanklachten. Toch geloofde een groot deel van de mensen dat OJ volledig schuldig was en dat hij uiteindelijk aansprakelijk werd gesteld voor de moorden in een civiele rechtszaak.

Tijdens het zeer sensationele proces van OJ Simpson halverwege de jaren 90 zaten veel mensen op het puntje van hun stoel toen ze de details hoorden van de gruwelijke misdaden waarvan hij werd beschuldigd. Als gevolg hiervan waren er helaas veel mensen die iets heel belangrijks uit het oog verloren, Nicole Brown Simpson en Ron Goldman waren beide mensen die geliefd waren en het verdienden te leven.

Voordat Nicole Brown Simpson haar vroegtijdige overlijden ontmoette, had ze veel vrienden en familieleden die heel veel van haar hielden. Een van de mensen waarvan bekend is dat ze een zeer hechte relatie met Nicole hebben gehad, is niemand minder dan de Kardashian / Jenner-matriarch, Kris Jenner. Op basis van alles wat Kris in het openbaar over Nicole heeft gezegd, is het heel duidelijk dat het verlies van haar vriend Jenner enorm heeft getroffen.

Tijdens een gedenkwaardige reeks uit Op de hoogte blijven van de Kardashians, spraken Kris Jenner en haar vriendin Faye Resnick over Nicole Brown Simpson terwijl ze elkaar ontmoetten voor een ma altijd in een restaurant dat ze vaak met haar bezochten. Verbazingwekkend genoeg, terwijl Kris en Faye praten, gaat Jenner verder met het schetsen van de ma altijd die Nicole in dat restaurant had de laatste keer dat ze daar samen aten voordat ze stierf. "Ze bestelde de witte vis met de spinazie en de geroosterde aardappelen, en ik denk dat ze een margarita had." Gezien het feit dat Kris zich de details herinnerde van een ma altijd die Nicole ongeveer 25 jaar eerder had gehad, spreekt het echt over hoe diep Jenner was getroffen door het overlijden van haar vriend. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat Kendall gedeeltelijk naar Nicole is vernoemd.

Aanbevolen: