Alles wat we weten over het beroemde Kardashian-kerstfeest

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het beroemde Kardashian-kerstfeest
Alles wat we weten over het beroemde Kardashian-kerstfeest
Anonim

Als kerstavond komt, zijn mensen in een vrolijke bui, bakken ze koekjes en dromen ze van advocaat of speciale cocktails. Veel vakantieplannen zijn dit jaar gewijzigd en het nieuws kwam naar buiten dat de Kardashians ook dit jaar hun kerstavondfeest hebben afgeblazen.

De Kardashian-Jenner-familie staat bekend om hun vakantietradities, zoals het versturen van kaarten, hoewel Kim Kardashian in 2019 het noorden op de foto heeft gephotoshopt omdat ze dat niet was gedraagt zich heel goed.

Er is misschien geen kerstavondbijeenkomst in 2020, maar het is nog steeds leuk en feestelijk om terug te blikken op hoe dit feest er door de jaren heen heeft uitgezien.

Hoe de feestjes zijn

Hoewel er geen feest is op 24 december, kleedde Kourtney zich in een vakantie-outfit en deelde het op haar Instagram-account.

Kourtney Kardashian en Kim zijn degenen die gewoonlijk het feest organiseren, aangezien Kris Jenner dit speciale familiefeest begon en vervolgens, in 2019, besloot dat haar dochters de leiding moesten hebben.

Volgens Us Weekly sprak Kris Jenner over een aflevering van Keeping Up With the Kardashians en kon hij niet anders dan huilen terwijl hij erover sprak. Ze zei: "Ik wil dat jullie dit kunnen doen totdat je mijn leeftijd hebt en een van je kinderen het overneemt. Dat is de vreugde. Het is gewoon de gedachte om het echt niet te doen bij mij thuis. … Ik word emotioneel "Het maakt me verdrietig. Dat doet het. Het maakt me zo verdrietig. Het is gewoon die magie die je kunt maken, en ervoor zorgen dat iedereen zich zo geweldig voelt op één avond per jaar. Het is die liefde."

In 2019 was het feest bij Kourtney's huis en ze versierde voor het seizoen. Volgens Insider.com had de vooringang kaarsen en kerststerren, samen met een kerstboom die eigenlijk ondersteboven stond. Er was ook een echte levende Elf op de plank toen Kourtney iemand vroeg om zich te verkleden als dat beroemde en geliefde kerstpersonage.

Er is natuurlijk wel wat geld nodig om deze vakantiefeesten te laten plaatsvinden. Mensen meldden dat toen Kim en Kanye West in 2018 de bash gooiden, het $ 1,3 miljoen kostte. Het beroemde stel huurde zelfs een bedrijf in om nepsneeuw te maken. Ashley Greer, achter het bedrijf Atelier Ashley Flowers, vertelde People: "Het is onduidelijk hoeveel van het terrein van Kim en Kanye met sneeuw bedekt was. Maar op basis van hun online prijzen van zakken sneeuw, zou ik schatten dat als ze slechts één hectare inclusief installatie en verwijdering - ja, iemand moet dat oppikken - je kijkt naar een prijskaartje van $ 350.000."

Amusement, eten en cadeautassen

Er is door de jaren heen geweldig entertainment geweest op deze feesten. In 2018 trad John Legend op, volgens Us Weekly, en ook Paris Hilton was aanwezig. In 2019 trad Sia op.

Volgens Us Weekly heeft Kim verteld dat ze goede herinneringen heeft aan het feest en bij haar familie zijn, maar dat ze ook een paar van haar eigen vrienden wil uitnodigen. Ze zei: We willen dat het een plek is waar we gewoon plezier kunnen hebben en het zijn al onze vrienden en zeker ook familie en de vrienden van mijn moeder. Maar een goede mix van beide, zodat we een leuke tijd kunnen hebben en echt gewoon genieten elkaar.”

Toen Sia in 2019 zong op het feest, zei ze: "Jullie zijn mijn favoriet. Ik was op zoek naar een volwassen adoptie van Kris, maar we realiseerden ons vanavond dat ik met Rob kon trouwen! Ik realiseerde me niet dat er meer dan één manier is om een Kardashian te worden. Dat is natuurlijk wat ik probeer te doen, " volgens Glamour.com.

Het klinkt alsof eten ook een belangrijk onderdeel is van het Kardashian-kerstavondfeest, net zoals het is voor iedereen die in deze tijd van het jaar een bash geeft.

Kourtney zei dat friet en kalkoenhotdogs deel uitmaken van het voedsel dat de familie elk jaar eet. Us Weekly meldde dat Kourtney over het eten zei: "Er was een kinderwereld met vier kraampjes, een was versierd als een oude Europese markt in de kersttijd, een met 'Hot Dog On a Stick', die we elk jaar serveren met kalkoenmaïs honden en frietjes, een kraam met warme dranken waar matcha lattes, warme chocolademelk en koffiedrankjes worden geserveerd, en een snoepreep met een artiest die verschillende vormen van lolly's blaast."

Er zijn ook cadeauzakjes voor de gasten, dus het klinkt alsof de Kardashians echt hun hart en ziel in dit jaarlijkse feest steken. Volgens Food Network had Kris Jenner in 2019 de leiding over de cadeautassen, waaronder een citruspers, broodrooster, waterkoker en Dolce & Gabbana x SMEG keukenapparatuur. Mensen zeiden dat de apparaten meer dan $ 100.000 waard waren.

Geen feest in 2020

Volgens People deelde Khloe Kardashian begin december 2020 mee dat de familie niet hun gebruikelijke kerstfeest zou geven. Khloe zei: "De Covid-gevallen lopen uit de hand in CA. Dus hebben we besloten dat we dit jaar geen kerstavondfeest geven. Het is de eerste keer dat we geen kerstavondfeest hebben sinds 1978, geloof ik. en veiligheid voorop! Deze pandemie serieus nemen is een must."

Aanbevolen: